Keresés

Részletes keresés

ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.07 0 0 30
Azt ígérted, hogy nem írsz többet közvetleneül Da Real Mud után. Ott voltam.

[ZedIzDead]

mud Creative Commons License 2000.09.07 0 0 28
Ne tagadd!!!!!!!
Előzmény: rnud (27)
mud Creative Commons License 2000.09.07 0 0 26
Haddel, ez már így megy a sírba...
Holtig tagad.
Előzmény: getom (25)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 25
Nem mud, te kuka, látod, már te is belekeveredsz, hanem RNud!
Előzmény: vidmar (24)
vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 24
Hát igen, de sajnos lebuktam - kiderült hogy én vagyok mud is egyben.

Mindenesetre azt már elmondhatom, hogy igen összetett a személyiségem.

Előzmény: mud (23)
mud Creative Commons License 2000.09.07 0 0 23
Félelmetes, hogy ez a briganti vvidmar hogy jatssza az artatlant...

rnud

Előzmény: getom (22)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 22
Az utolsó három tagmondatodnak együtt nincs értelme, pajtás; nemhogy az ember tragédiáját, de még a jancsi és juliskát se bíznám rád, hogy lefordítsd. Képzelem, milyen lehet olaszul, mamma mia!

Na de most már igazán elég volt belőled!

Előzmény: vidmar (21)
vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 21
Na most én veled ellentétben nem vagyok ám teljesen hülye, nyomtam egy jobb egérgombot a képen, és a jellemzoit megtekintve megtudtam hogy widmar.jpg-nek hívják, de azért csak hidd nyugodtan, hogy lerántottad a leplet valamirol, az jót tesz az elmeállapotodnak.
Előzmény: getom (19)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.07 0 0 20
Így visszaolvasva bazi gyenge pojén volt. Ignoráljátok. Esik az eső, nem vagyok formában.

[ZedIzDead]

Előzmény: ZedIzDead (18)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 19
Ez te vagy, te, te, te, te, te!!!
Előzmény: vidmar (17)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.07 0 0 18
Ez biztos a húga, az Antonia. Most végzett menyasszony szakon, azért ilyen fehér a ruhája.

[ZedIzDead]

Előzmény: getom (15)
vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 17
Tetszik, mi? Azért dobálózol ezzel a képpel itten. Én megértem, ne magyarázkodj, ízlések és pofonok kérdése az egész, már tudomásul vettem.
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 16
Nem ír ki semmit se, ez persze nem meglepő az előzmények ismeretében, tudjuk mi, hogy micsoda ördögi paraktikákat képesek egyesek ... mindenki nézze meg valamilyen úton-módon, hogy mi ennek a képnek a neve.

Widmar, te sátán, távozz tőlünk!

getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 15
A viszont látásrát kettőbe is lehet írni, mert pl. a német is kettőbe írja (auf____wiederséhen), de mindegy, neked hiába magyaráz bármit is az ember, a te csökönyösséged, mindegy ...

Na figyusz, most beszúrok ide egy képet, javaslom, mindenki vigye fölé az egérnek azt a kis nyilacskáját, azt a kis pöcköt, és olvassa el, mi lesz oda kiírva. Természetesen újabb disznóság fog kiderülni.

vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 14
Sebaj, természetesen.
Előzmény: getom (13)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 13
Tóbiás? Hm, izé ... milyen Tóbiás?
Előzmény: vidmar (10)
vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 12
Ez az Antonio pedig egy szerencsétlen, ha képes volt dupla w-vel írni a nevét. Biztos ot is folyton gyalázták valamilyen netes fórumon, aztán ráragadt.
Előzmény: getom (8)
mud Creative Commons License 2000.09.07 0 0 11
A topik meg nincs elkesve...
Anyam, mennyi szepseg tudna osszegyulni benne, a szemem konnybe. Lábad.

Zedl, olyankor eloszor is a titkarnot kell lecserelni...

vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 10
A viszontlátásra egyben írandó, ennyi a hozzáfuznivalóm, kedves Tóbiás.
ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.07 0 0 9
Én is szeretnék olyan híres és büszke lenni, hogy még a saját magamról szóló topikot se olvassam el! Ez olyan, mint amikor a popsztároknak írt leveleket a titkárnő válaszolja meg! Király.
Na jó, azér elhiszem, hogy magadtól is ki tudtad találni ezt a viccet. De természetesen az ügyvédem fel fog keresni a szerzői jogi kereset ügyében. A közeljövőben. És sötét napszemüvegben.

[Dr.ZedIzDead]

Előzmény: getom (5)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 8
Na idefigyelj, van neked ez a sok idegesítő nyavalyád, meg hajcihő a hazudozásaiddal meg az álneveiddel, amivel már mindenkinek az agyára mész, ezt nem is kell ragoznom, minden jelenlévő előtt jól ismert tényekről van szó. Nyitni akartam erről egy külön topicot, de nem érdemled meg, egyáltalán nem.

Na idesüssetek, mit olvasok a minap az ÉS-ben (véletlenül került csak a kezembe, éppen dunsztot készítettünk otthon a befőtteknek, és akkor), hát ez volt a cikk címe:

"Az ember tragédiájának olasz fordítója. Antonio Widmar"

Vazze ezt adjátok össze!

Így kezdődik a cikk: "Fiumében születtem, 1899-ben, amikor ez az Adriai-tengerhez tartozó város még Mária Terézia ..."

Nabasszus, archiváltam ezt a cikket, hogy mindenki előtt nyilvánvalóan kiderüljön minden nyilvánvaló, és pontot tehessünk végre ennek a csúfos ügynek a végére. Ez ő, igen, ez ő, vidmar, widmar, widmarek, cornélius, getorn, comélius, rnud, tomkiss, vvithe, gecóm, ésatöbbi, ki tudja, ki nem még. Minden kiderült vége a sumákolásnak, van képe cikket engedni publikálni magáról az ÉS-ben, ez a vén csont, több mint száz éves, vazze, mária terézia uralkodott még akkor, és idejön miközénk bomlasztani a sorozatos deviáns viselkedésével, az összeférhetetlen természetével, a folytonos vádaskodásaival (ld. előzmény), de most vége a játéknak, game over, tudjuk, ki vagy, viszont látásra, Antonio Widmar.

Előzmény: vidmar (2)
vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 7
Nahát, getom, te tudsz számolni? Akkor félreismertelek, bocsánat.
Előzmény: getom (6)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 6
Teveled meg számolok! Mindjárt jövök.
Előzmény: vidmar (2)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 5
Nem is voltam én abban a topicban!!

Akarom mondani voltam, de azt a sok hülyeséget az elején nem olvastam el, csak az utolsó néhány hozzászólást. Ezt a poént saját magam találtam ki. Egyedül.

Előzmény: ZedIzDead (1)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.07 0 0 4
Milyen Dzsordzs? A Sand? Azér zárójelezek, mert roppant szerény vagyok (hehe). Majd ha nekem is lesz saját fenkláb-topikom, mint a getomnak, paulinamartineznek, Horusznak, meg ilyeneknek, akkor elhagyom a zárójelet. Ott.
Arról nem is beszélve: te is tudod, hogy egy logováltozás micsoda költséggel jár. Le kell cserélni az összes levélpapírt, szignicsört, a propaganda- és marketinganyagokat, ésatöbbi.
Ha gondolod, tervezhetsz nekem szép új aláírást, mindenféle csicsa HTML- meg Java-kódokkal. Addig is marad az oldskool:

[ZedIzDead]

Előzmény: mud (3)
mud Creative Commons License 2000.09.07 0 0 3
Zedl, a George legalabb nem teszi zarojelbe a nevit...
vidmar Creative Commons License 2000.09.07 0 0 2
Igen, egyébként rendszeresen gátlástalanul lopkod, ezt tanúsíthatom.
ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1
Ejnye getom, ezt a pojént tőlem loptad a rólad szóló topikból. Ne rombold a nimbuszodat, főleg ne előttem, a fenklábod mondhatni vezéralakja előtt.

[ZedIzDead]

Előzmény: getom (0)
getom Creative Commons License 2000.09.07 0 0 0
Nosza mond, b0ldogan segítünk!
Előzmény: zen_ (-)
zen_ Creative Commons License 2000.09.07 0 0 topiknyitó
ehh

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!