Hát elég sokat jelent. Azt hiszem ő volt az első szerelmem, 3 évesen. Zenész vagyok, zeneszerzést is tanultam, és így 20egynéhány év távlatából..szerintem mint zeneszerző nagyon közel van a nagy klasszikusokhoz (Mozart, Beethoven)
Szerintem mindenben a legjobb és a legnagyobb.
Fantasztikus ember lehetett. Olyan kisugárzása volt, és olyan energia áradt belőle, amit nemigazán tapasztaltam mástól. Nem érdekel a szexuális orientáltsága. Én meg biszex. férfi vagyok női testben. Szóval leszarom.
Sokan a színpadi énjével azonosítják, de egy rendkívüli, mély, jó ember volt. Csak hallgatni kell a zenéjét. Ja és megnézni/elolvasni a fellelhető interjúkat, életrajzokat.
Legjobban zenészként és zeneszerzőként értékelem, mert úgy is szeretett volna megmaradni. Ja és persze neki van a legjobb hangja is. Aztán személyiség szempontjából. Mint férfi..ő lenne az, aki azt csinálhatna velem, amit akar, a nemetől függetlenül:)
Látom, több hetes a bejegyzésed, de én csak most vettem észre ezt a topikot. Ha esetleg aktuális még a dolog, kérlek, írj e-mailt (publikus), árral, egyebekkel együtt.
Sajnos a nyári elfoglaltságom miatt, mégsem tudok elmenni a 2010 július 17-i "Egy Bohém Rapszódiája" című előadásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. A feleslegessé vált két darab jegyem most eladó. Középre szólnak közel a színpadhoz. Tavaly már láttam az előadást, és tényleg fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Visszahallgatva a korszak zenéit, Freddie tényleg rendkívül egyedi volt. Annak idején pedig nem voltam Queen fan, de ez a hang újra és újra visszacseng és nagyon ott van. Sok dolgot pedig ma már nem tudok meghallgatni amit akkor szerettem.
Az, hogy valaki mit kíván meg az, az ő dolga, és tényleg biszex volt. Eítélni, na az bunkóság. Ha eléred azt amít ő, akkor lehet így beszélni róla. Addig meg szerintem csend a vonalon. Kíváló művész volt.
A világ legcsodálatosabb férfi hangja számomra az övé, pedig csak kilenc voltam és élőben nem is halottam. Le a kalappal előtte. Én most is Queent hallgatok, és nem szégyen...az egyetlen hang ami bármilyen ideges is vagyok a munkahelyemen megnyugtat. Napi 8 óra folyamatos Freddie, csak őt bírom ki ilyen sokáig hallgatni, megállás nélkül. A szexuális beállítottság pedig a magánügye volt. Szerintem..
"1991 novemberében a világ megrendüléssel hallotta, hogy a földkerekség legimádottabb és legszínesebb egyéniségű sztárja AIDS-ben meghalt.
Freddie Mercury egyedülálló zeneisége és rendkívüli előadásmódja a Queen együttest éveken át a slágerlisták élén tartotta..."
Így méltatta Freddie-t Rick Skye, a Freddie Mercury élete - The Show Must Go On című könyvében azt az embert, aki még pályafutása elején ezt nyilatkozta egyszer: "én legenda leszek".
Mercury a zenész világ szerint is legenda lett... már életében...
Ezt is magáról mondta, néhány évvel halála előtt:
"Azt hiszem... a végén természetesnek vagy hitelesnek lenni,- ez számít! A végén úgyis minden hibáért és kifogásért mi vagyunk a felelősek. Szeretném azt hinni, hogy én igazán őszinte önmagam vagyok, engem nem érdekel, hogy az emberek mit mondanak... Semmit sem bántam meg amit csináltam! Ez vagyok én! Én önmagam vagyok! Ha előröl kéne kezdenem? Miért ne? Semmit nem változtatnék!"
Soha, egyetlen előadóművész sem gyakorolt akkora hatást rám, mint Ő! Felülmúlhatatlan és megismételhetetlen! Lassan 17 éve meghalt, de mindig hiányozni fog...
megszoktam h mindenki cseszetet mert Queent hallgatok 90%-ban aztán... szal érted
a "kötsög" már meg se lep ilyen esetben dehát így jött ki... apró betűs nagyon az az "előzmény"... :)
ha már külön topikot szenteltek neki (amit értékelek, mert a legnagyobb Énekesnek tartom) akkor legalább a nevét leírhatná valaki rendesen... nem Freddy, meg hasonlók...
Gondoltam, hogy erre ugrik valaki! Ne, mint embert vizsgáljuk, hanem, mint énekest! Azt a hangot ki tudná produkálni, szerinted? Eszméletlen hangja volt. Nem egy zámbó dzsimi. :)SZVSZ.
Üdv.: Det