Igen, szerintem szukseg van.
Ahogy en tudom (nem nagyon ertek hozza) vannak olyan biztositasi formak, amelyek tartalma onmagaert beszel. Ilyen pl a lakasbiztositas. Ezt nem nagyon kell reklamozni, hiszen mindenki tudja mirol szol: Ha betornek, ha leeg, stb... a biztosito fizet. Vagy a CASCO, stb...
A masik fajta az eletbiztositas. Ezzel velemenyem szerint az a baj, hogy az emberek nem ertik mire is jo ez. En sokaig ugy gondoltam, minek kossek eletbiztositast, hiszen azert mert van egy papirom, ugyanugy a fejemre eshet egy tegla, a tegla nem fogja tudni hogy nekem biztositasom van. Azonban most mar tudom, hogy egy biztositas inkabb befektetes, mint a teglas bajok megelozese. Inkabb erre kene _jobban_ felhivni az emberek figyelmet, hogy azert kosson biztositast, hogy 15 ev mulva amikor oreg lesz legyen mibol megelnie, legyen mibol eltartani a gyermekeit, szuleit stb....
A masik resze pedig az, hogy szerintem ebben az orszagban, mindenert fizetni kell, es mindenhol lehuzzak az embert, lehet hogy sokan nem akarnak plusz koltseget vallalni egy biztositassal, es nem azert mert nem gondolkodnak elore, hanem mert egyszeruen nem engedhetnek meg maguknak havonta 2000 forint + kiadast. (Nem tudom mennyibe kerul egy eletbiztositas havi reszekre lebontott befizetendo osszege, de azt igen, hogy sokaknak tenyleg problemat okoz egy relativ kis osszeg tobbletkiadas.)
Lolka