Shania Twain a világ egyik legszerencsésebb feleségének érzi magát.
Dél-afrikai férjével, Mutt Lange-val húszévesen ismerkedett meg. Mindez a kilencvenes évek elején történt, Shania karrierjének elején. „Mutt tett olyanná, amilyen vagyok, mindent neki köszönhetek”. Van is ebben valami, hisz amellett, hogy Shania mellett produceri teendőket is ellát, számos slágerét is férje szerezte. Életük igazán akkor vált teljesessé, amikor Kanadából Svájcba költöztek: „Itt az emberek kedvesen távolságtartóak, legtöbben talán fel sem ismernek, ha igen, akkor se foglalkoznak nagyon sztárságommal, hétköznap emberként élhetek”. Az énekesnő néhány esztendővel ezelőtt költözött férjével, valamint kisfiúkkal Eja-val az Alpok menti országba.
Látogatásom célja egy kérdés lenne: van egy eladó Greatest Hits korongom, érdekel-e valakit? Én megvettem, mert azt hittem, szeretem, de nem így lett. Nem rossz, csak nem az én világom, azon a néhány hírös számon kívül, amit ismertem a rádióból és szeretek is.
Továbbá van még egy Alicia Keys és egy Diana Ross, ha esetleg valakit...
A http://www.shania.com/tour.htm szerint 2003 hátralvő részében az USA-ban turnézik és csak 2004-ben indul a nemzetközi turnéra.
Az, hogy Magyarországra (vagy a közeli országokba valahová) mikor jön, az majd csak később derül ki.
Nekem tegnap előtt volt ilyenem, hogy az Up! albumról egy számot hallgattam meg vagy 15x és az a "(Wanna get to know you) That good" című dal volt. Nagyon szeretem Shania zenéjét. Kellemes, megnyugtató hangja van és ráadásul élőben is tud produkálni.
Az Up! méltó folytatása a Come On Over-nak.
Az album dalai igényesen kidolgozottak és kitűnő a hangszerelésük.
Szóval nekem nagyon bejön az új album!
Shania megint jó kis anyagot dobott össze a férjével "Mutt"-al.
Bevallom, amikor beírtam a keresőbe a Shania nevet nem nagyon reménykedtem, hogy kihoz egy topicot... Aztán mégis!! :-)
Nekem nagyon tetszik a zenéje és a szövegek is jók. A feleségem szereti a country-t és ő fertőzött meg. Azóta szerintem már több country-t hallgatok, mint ő :-) Patty Loveless-t ismeri valaki vagy Reba McEntire-t? Vagy ez itt offtopic? Szerintem a country nagyon jó zene.
Most épp a ka-ching-et hallgatom, már vagy huszadszor. Nem tudom, hogy ez mennyire country-s de nem is nagyon érdekel, egyszerűen csak nagyon jó zene. Asszem ma délelőtt csak ezt az egy számot fogom hallgatni :-)
Most vettem meg a régi kiadású Come on overt,és ámulva hallgatom, mennyire más, mint a 99-es...de szerintem jobb...jobban kijönnek a country-s hangzserelési megoldások, meg a From this moment on tényleg duett, és remixnek szerencsére nincs helye itt.