Sikerult! SP6 ellenere is megy a Windows NT 40.!!!
Koszonet "Great Magister"-nek a tanacsadasert!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Great Magister válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-07 13:14:31 (916)
Hja igen, és nem árt ha a PDC-n a Winsock Proxy Servicest "frissted"..
Stopped-aztán started...
hátha---
[előzmény : (915) Great Magister, 2001.02.07 13:08]
Great Magister
válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-07 13:08:47 (915)
Frissítsd a hálózati beállításokat a következőképpen:
Control Panel/Network , váltotztasd meg a Computername-t, índítsd újra
ezután írd vissza a computername-t a régire, és megint újraindítva elvileg jó lesz.
Közben persze a régi nevet ki kell venni a Server Manager-ben a tartományból,
ha ezzel sem megy, akkor
Control Panel/WSP Client/Enable Winsock Proxy client...
(a serverhez be kell írni a PDC nevét) restart,
és ha eztán sem megy akkor nincs ötletem.
[előzmény : (912) figyu, 2001.02.04 19:03
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aztan meg egy kicsit piszkaltam, ujra definialtam a homepage hivatkozast is
es ecccer csak jo lett minden... Csak tudnam, mi tortent? Minden esetre kosy!
Te mondd neked meg nem mondtak azt, hogyha valami eccer jo volt akkor azt nem kell +javitani? :>>
Barhova is nezek, ahol nem sznobok NT-znek mindenutt SP4-et kiveteles esetben SP5-ot latok. interop tesztek garmadaja bizonyitja hogy az SP4 mellett a legstabilabb az NT...
A "tanult" barátodat szerintem küld el melegebb éghajlatra IMHO.
Véletlen nem érdekelt valamilyen m$ üzletben (vagy ott dolgozik)?
Egyébként tényleg, mi nem müködött SP4-gyel, mi zavart annyira, hogy lecseréld?
Miért nem használsz mondjuk Linuxot?
Avval nincs ennyi gond és kevesebb költséggel is jár a használata.
Különben meg a telepítéshez sok sikert. Azért ha sikerül, írd meg nekünk, mi volt a gond. Engem legalábbis érdekelne.
együttérzésem. napokban 7-ik alkalomra sikerült csak köhögésmentesen felhúzni a szerverünket. de sp6-ot vagy 6a-t akkor se használnék, ha extra díjat fizetnének érte, nekem pl. az sp6tól elromlik a fizikai memória észlelése is, a néhány tíztől 160MBig terjedő memórát több, mint 3 GBnak (!) érzékeli.
Segitsen aki tud, mert lassan bedilizek:-) Illetve:-((( WinNT 4.0-ra feltettem az SP6-ot, mert az jo...
Legnagyobb meglepetesemre a belso halozaton innentol kezdve nem lehetett hasznalni a Netscape Communicatort, mert azt uzente, hogy adjam meg az unknown _proxy_ nevet es jelszot! DE eddig ilyen nem is volt! (Barmilyen nevet probalhattam, legfeljebb azt ertem el, hogy az event log betelt es 500-as halozati hibaval leallt az egesz... Ezt meg ki tudtam vedeni...)
Nem gond, majd kinezunk a vilagra az IE segedelmevel! Es lon! Erdekes nem? De ennel is erdekesebb, hogy miutan hazajottem, probaltam ranezni a honlapra, de nem tudtam! Akar IE, akar NC, azonosito es jelszo kell neki!
Vissza a suliba, uninstall SP6. Meg is csinalta rendesen, gepujra indul... Na, lesz itt mingyaaaaaaa rend, ha jo a regi SP5! DE nem lett! Meg mindig az SP6 van fent, de mar uninstall lehetoseg sincs!!! Ez mar sokkkkk!
Erdekes, az ftp megy... Miert nem megy vajon a www? Vagy ha nem vajon, akkor zsiron, de miert nem megy??? Mit kellene elbarmolni??? Mar azt hiszem mindent kiprobaltam...
Nem akarom ujra installni az NT4-et! MIT LEHETNE ALLITANI, HOGY LATSZODJON A HONLAP? Ja es az is izgat, hogy a Netscape miert nem fut? Azt mivel lehet beloni? Van aki tud valami trukkot SP6 ellen? Mellett? Felett? stb? HELP!!!
Nem hiszem hogy én "bénáztam" el, ua. mint tegnap későn kiderült, a \winnt\system32\drivers-ben valami .sys kierjesztésű fájlt állandóan "frissített" az SP6 is, a "rendszerleállítás" is, sőt a "Repair" is...
Eredetileg egy külső "Alkalmazás" pakolta fel...
A fájl mérete 1 db byte (!)... Letöröltem (!), oszt' kikapcsoltam...
Lehet fogadni, vajon működni fog-e vagy se...
U.I:
Ha igen, akkor igazán közzétehették volna a "Readme-ben" hogy ezzel nem működik együtt...
Jellemző....
hat szar lehet mar neked, ha nem all fel.... :]
mellesleg gratulalok neked hogy kepes voltal 2 orat varni a resettel...
tudodmit? tojok neked nokedlit, es ha toketlen vagy, akkor ne csinald, vagy ha csinalod, akkor legalabb ne trombitald szet hogy mijen bena vagy... :]
mellesleg nekem semmi bajom sem volt vele..
na ne szivd mellre pajti, inkabb menj aludni, aztan holnap kipihenten megcsinalod..
Először is megkérném a kedves moderátor(nő)(ket), hogy olvassanak végig mielött
moderálásra adnák fejüket!!!
- TÁrgy: Otthoni masina:.
- Előzmény: Windows Nt 4.0 + SP4 + Alkalmazások...
+ IE 5 + 128bit titkosíttás, stb...
Felteszem rá az SP 6a-ot, újraindítom...kicsit "dógozik, beállítgattya magát", minden
a legnagyobb rendben,,,
Megint újraindítom...
Szépen kiírja:
Windows NT 4.0 1381 Service Pack 6
..................
aztán bejön a kezdeti háttér, de a bejelentkező képernyő már nem...
Hibaüzenet nincs, Vinyó nem dolgozik, semmi halotti csend !!!
2 óra várakozás után "RESET" jobb megoldás híján...
Betettem az NT4 telepítőt (SP1-es), aztán "Repair", "Inspect Startup Environment"
kicsit dógozik, majd aszongya indítsam újra...
megteszem, ekkor feláll (!!!), be is jelentkezem, semmi hiba, semmi gond,
szabályosan (Start/Shutdown/restart) al újraindítom, erre megin nem áll fel...
MOst mi a francot csinájjak ???
Azért elég szar úgy használni az NT-t, hogy minden indítás elött a
fent leírt módon "Repair"oljak...
Próbáltam a SP6-ot újrarakni, semmi változás, a rezidens progikat kinyomni a
memóriából , semmi...
Úgyhogy a topiccím heltálló...
Megfojtanám 2 kezzemmel azt , aki engedélyezte az SP6A-t "hivatalosan"
Ezt az MS "felső vezetőt" ki kellene függeszteni ország világ szeme láttára...