Keresés

Részletes keresés

cellasto Creative Commons License 2020.02.09 0 0 3829

Eltűnt a yt-ról a bullet című  szám klipje… mátmint az eredeti klip. 

Lenne aki megosztaná velem/velünk? 

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.28 0 0 3827

ez konkrétan nem rossz szám :)

de miért a freshfabrik topicba ?

Előzmény: _bela_bacsi (3826)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 3825

hármat kértem,hátha elveszítek egyet :P

Előzmény: sx7 (3824)
sx7 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3824

Így busójárásra kérjél egy jelenlegi cd-t a kedvesedtől :D

Előzmény: Törölt nick (3823)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.07 0 0 3823

hát ez a stealing the sun szám siralmas....

honnan szedték ezt az "énekest"?

ahogy éreztem:soha nem lesznek a srácok a nerve és a drive my hand közelében sem..

(előszedtem a cd-ket..mindegyik alá van iratva..nem voltam kicsit sem fanatikus anno :D)

sx7 Creative Commons License 2011.02.11 0 0 3822

Az energia nem vész el,csak átalakul :)

Balthazar Creative Commons License 2011.02.10 0 0 3821

Én se vagyok már 18éves, de azért elmegyek és megnézem a fiúkat.

Jó lesz egy kis nosztalgia.

:-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3820

hát gyerekek..ez már nem az a fabrik,amiért ölni tudtam volna évekkel ezelőtt.....vagy csak én változtam ennyit/kétlem/

azért sok sikert! :)

sx7 Creative Commons License 2011.01.11 0 0 3819

És lőn a vilá

gosság :)

http://a38.hu/?p=programok&id=2353

klip is van. Nosza.

sx7 Creative Commons License 2010.09.07 0 0 3816
gyere máskor is,)
Előzmény: Törölt nick (3815)
sx7 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 3814
Lenne csak nem adja ki az infot :)
Előzmény: Balthazar (3813)
Balthazar Creative Commons License 2010.05.09 0 0 3813
Van rá igény
:-)
Előzmény: Törölt nick (3812)
sx7 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 3811
Előzmény: sx7 (3810)
sx7 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 3810

kimaradt:

http://www.freshfabrik.hu/hirek.html

a lefejezett.....

Előzmény: sx7 (3809)
sx7 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 3809

No.

http://www.freshfabrikmusic.com/

ez maradt a régi :)

http://www.myspace.com/freshfabrik

Ez a potméteres :D

http://port.hu/pls/co/organization.organization_page?i_area_id=4&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_organization_id=69991

Ezt meg csak úgy találtam. :D

Az feszt az egyedüli hely ahova eljutok, meg FNM Sziget.

Máshol még nem gyüttek velem szembe idén :D

Toth Andras Creative Commons License 2009.04.06 0 0 3808
Vagy csak az angol Fresh Fabriknevű zöldség nagyker vette meg a felszabadult domaint ;).
Előzmény: sx7 (3807)
sx7 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 3807
sx7 Creative Commons License 2009.01.11 0 0 3806
Búék!
sx7 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 3805

Itt van az Ősz itt van újra

:)

sx7 Creative Commons License 2008.05.31 0 0 3804
Lassan június  ;)
MarK Creative Commons License 2008.04.02 0 0 3803
Valahogy éreztem, hogy erről van szó, de nagyon régen beszéltünk és akkor még láttam benned egyfajta lelkesedést, azóta viszont nem voltam képben.
Én egyfajta kettőséget érzek. Meg voltak a FF maga korszakai, de ezzel nem is volt baj, mert sztem az albumokban érezni lehetett a folytonosságot. Itt most csak magáról a zenéről beszélek, ahogy mindig igyekeztetek a maximumot kihozni és egyre igényesebb hangszerelést odatenni. Miközben a FreshFabrik feeling mindig is megmaradt. Ez tök rendben volt, lehetett érezni a fejlődést, hogy igen, ezek A pontból eljutottak B-be, aztán C-be és így tovább:).

Sztem önmagában a tagcserékkel sem lett volna gond - amíg nem az éppen adott énekesről volt szó... Egy frontember cseréje viszont sokkal nagyobb falat és az elaprózodást inkább az okozta, hogy túl sok volt az énekesváltásból. Nem csak arról van szó, hogy a fanok nehezen tudták követni a dolgot, hanem nektek is túl sok energiátokba került. Emiatt egyes időszakokban lelassultak az események a kívülállók számára és Ti pedig ahelyett, hogy a zenekar előrelépéséhez fontos dolgokkal törődtetek volna, mindig újrakreáltátok a csapatot. Ez nem kis feladat, de úgy láttam, motivációt jelentett amíg úgy éreztétek, hogy az adott váltás tulajdonképpen egyben fejlődést is jelent. Csakhogy időközben a gyerekkel együtt kiömlött a víz is... Arról nem beszélve, hogy túl sok időbe került úgy kb. 3 évenként leporolni magatokat (és a dalokat).
Szóval abszolút megértem, amiket leírtál.

Másfelől viszont úgy érzem, talán a kelleténél többet foglalkoztatok a sikerrel együtt megnőtt elvárásokkal. "Az új Fabrik, már nem az a Fabrik" - baszni kellett volna rá, ki mit mond. Persze nyilván van azért egy határ és elhiszem, hogy ha idővel azt kezdtétek érezni, hogy széllel szemben húgyoztok, akkor az komolyan rombolja az ambiciót és a lendületet. Mitöbb, ezzel együtt a hangulatot is... Azonban a magyar szintér egy jó része most már sok évek óta elég rendesen beleragadt a saját közegébe, a FF viszont egyfajta ellenpólust jelentett mindig, v. legalább is jelenthetett volna, ha nem forgácsolódik szét. Itthon az a helyzet lassan egy évtizede, hogy akik elértek vmit, a "bevált recepten ne változtass" elve szerint ellangyosodnak, szinte ugyanazokat a lemezek jelentetik meg sorra... Az élet persze bebizonyította, hogy ez is működik, erre nyugaton is számtalan példát lehet találni, még az igazán nagyok között is.
Persze nem állítom, hogy az a követendő út, hogy mindenki feszegesse a saját zenei határait. Tudom, hogy a FreshFabriknál nem ez volt a probléma, hanem a felállások (elsősorban az énekesek) sűrű változása elídegenítette a rajongók egy jelentős részét.
De sztem szarni kellett volna rá. Ha már így alakult, előre kellett volna menekülni. Sok idő telt el közben, de ez amennyire hátrány, legalább annyira előny is: felnőtt 1-2 új generáció. A mai 16-26 évesek talán már nem is hallották VA-t, v. Piteszt a FreshFabrikban énekelni, egy részük esetleg Balázst sem. Akiknek "ez már nem az a Fabrik", azok már nem is járnak koncertre, v. gyerekeik születtek, v. más miatt lemorzsolódtak. Az idősebbek között is van, aki elfogadta a változásokat, a fiatalabbakkal pedig fel lehetett volna frissíteni a közönséget.

Mindegy, hosszasan lehetne összevont szemöldökkel értekezni a "zenei elit"-ről és a lemezpiaci állapotokról is, de nincs sok értelme. Nem vitaindítónak szántad soraid, ugyhogy én sem folytatom, már így is bő lére eresztettem a mondanivalót.

Kár, hogy így alakult, mindig is meg volt a potenciál a csapatban. Mint ahogy írtad, ebben a felelőssége mindenkinek meg lehetett, én ezt kívülről nyílván nem tudom megítélni.
Remélem a kinti tapasztalatok összessége folyamatosan motiváltnak tart benneteket, akkor is, ha "úgy repülnek a szép napok, mint a szél". Írjatok pöpec dalokat, toljatok zsírágyú bulikat és ami a legfontosabb, élvezzétek az együttzenélést!:)

Üdv,
M.
diesel()diablo Creative Commons License 2008.04.02 0 0 3802
ez korrekt. kösz, és sok sikert odakint. de most akkor ki is költöztök?
Előzmény: K.levente (3801)
K.levente Creative Commons License 2008.04.01 0 0 3801

Szia Márk!

Neked most még utoljára, megpróbálom elmagyarázni.

A közönség, ami 2002-ig igen nagy számban látogatta a koncertjeinket, nem érezte a folytonosságot a régi és az új felállás között.

Mondjuk úgy, leegyszerűsítve a dolgot, hogy "az új Fabrik, már nem az a Fabrik".

Ezt nehéz volt belátni és ezért próbálkoztunk éveken át, de mivel nem magunknak zenélünk hobbiból, ezért beláttuk:Igazuk van.Mindegy, hogy az új Fabrik jobb-e vagy sem, a lényeg ugyanaz."Ez már nem az a Fabrik!"

Azért szerveztem össze az egész bagázst, aki tűz és víz volt, mielőtt leültünk volna, hogy mégegyszer utoljára a közönség azt a Fabrikot lássa, amire azt mondhatta-"Na ez az a Fabrik." Ez megtörtént.Kicsit későn talán, de jobb később mint soha, mindenki szívből megölelte a másikat a koncert után és széles mosollyal az arcán, egy nagy terhet lepakolva, utoljára tisztességesen odatéve, elindult mindenki a maga útján.

Vannak dolgok, amik attól szépek és igazak, hogy megismételhetetlenek.

Az, hogy mi négyen Szabi,Béci,András és én mit csinálunk kint, az egy másik történet.Ott tiszta lappal indultunk, ott a Fabrik az a Fabrik, amelyik lenyomta turnét új számokkal és avval a felállással, amit mi  most élvezünk.Játszhatunk kőkemény zenét, nem követelik tőlünk, hogy játszunk Goofy-t meg Lamentation-t.Magyarul, mint ahogy az előbb is írtam, tiszta lappal indultunk.

Nem sértjük senkinek az érzéseit, mert friss közönséget próbálunk gyűjteni, nem hasonlítanak bennünket a régi énünkhöz, nem kell csak a saját elvárásainknak megfelelni és nem kell mítoszokkal és legendákkal szélmalomharcot vívnunk.Ha elhullunk, hát elhullunk, ne a nevünk miatt tarson életben minket egy-két fesztiválszervező itthon, hanem a mostani teljesítményünk alapján legyünk sikeresek vagy valljunk kudarcot, ha már megújulni nem tudunk esetleg.

Aki így is elfogad bennünket, illetve kíváncsi arra, hogy mit csinálunk, az nyilván megtalál bennünket, ha akar.De itthon inkább kérdezzék inkább azt, hogy hol vannak ezek a srácok, minthogy azt mondják, na ezek már megint mit görcsölnek itt.

Scarecrow-nak igaza van.Görcsből, hisztiből, dacból nem lehet zenélni.

A Volt fesztiválon nem lesz reunion és azután sem.Ez egy olyan hajó, amit hagytunk 1998-ban, meg 2002-ben elúszni.Magunknak köszönhetjük, egy csepp könnyet se ér az egész.A lemezeket újra és újra elő lehet venni,azok megmaradnak, hisz erről szól az egész.Nem 7-8 dilinyósról, akik mellett úgy elrepültek a szép napok, mint a szél.

Skarecrow Creative Commons License 2008.04.01 0 0 3800
VOLT-on mar re-union koncert lesz :)
MarK Creative Commons License 2008.04.01 0 0 3799
Egyébként az angliai tervek attól még haladnak?
Vagy most akkor mindennek annyi?
Csak mert a levélben utolsó ITTHONI koncertről volt szó, de az egész üzenet kicsengése sajna komplett game overrel utal..:(
Előzmény: MarK (3797)
diesel()diablo Creative Commons License 2008.04.01 0 0 3798
én mosolyogtam, azt szüntette meg. amúgy szerintem egy nyílt levélben nem kéne olyan dolognak szerepelnie, ami úgy tűnhet, hogy mindenkinek szól, ráadásul ugye úgy kezdődik a bekezdés, hogy "a zenekaroknak". de mindegy is, én sajnálom, hogy befejezitek, azt mégjobban, hogy ilyen keserűen, mert megértem valahol, hogy ezzé tehet a sok szarság bárkit.
MarK Creative Commons License 2008.03.31 0 0 3797

Upsz, valóban az egész levéllel kerek csak az egész.

Asszem különösebb kommentár nem is kell hozzá.

Régen beszéltünk, utóljára még  pozitívabb dolgokról, lelkesebb hangulatban, Szabiról, stb. Nem tudtam, hogy időközben ilyenné vált a szitu, pláne, hogy a koncert az utolsó lenne...ill. lesz. Én a Volt-ot terveztem, hiszen a fellépők között még mindig szerepel az FF...

Mindenesetre sajnálom, hogy így alakult:(. Sok, munkád, munkátok, volt benne.

A jövőre nézve kívánom, hogy találd meg a számításod abban, amit elterveztél.

Előzmény: K.levente (3796)
K.levente Creative Commons License 2008.03.31 0 0 3796

Nem is viccnek szántam, nem vagyok vicces kedvemben, de nem is bántani akartam vele, akinek szól az tudja, akinek nem inge ne vegye magára.A teljes szöveg a nuskull-on olvasható, mert ez így nem adja ki a teljes üzenetet. www.nuskull.hu

Egyébként köszönkük!!!

Tsók mindenkinek!

Lev

diesel()diablo Creative Commons License 2008.03.31 0 0 3795

"Aki abban a hitben ringatja vagy ringatta magát, hogy akkor, amikor majd mi nem leszünk, nekik jobb lesz, elkeserítő dolgot közölnék:Nem lesz jobb.Legalábbis ettől biztosan nem."

kurva jó volt a bulitok, nagyon jót utaztam rá, és sajnálom, hogy ez  volt az utolsó, de az ilyen megnyílvánulás sajna mosolyszüntető.

bedooo Creative Commons License 2008.03.31 0 0 3794
Béci is Miniszter lett? Erről lemaradtam...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!