Egy 18 éves erdélyi intelektuális érdeklödésű srác szivessen ismerkedni a városban őt körbevezető uriemberekkel,hölgyekkel.Következő postot nem tudok irni,mivel nem bitorolhatom már sokáig az internetett,jellemzésem végére odairok egy telefonszáot
Koravén kamasz vagyok és sok minden érdekel.Liberális eszméket valok és van jonéhány pszichés nyavalyám,ami megehezitti a helyesirást illetve a hölgyekkel való bizalmibb kapcsolatott,bár nevezném magam unalmas alaknak.
A pluralizmus az az, hogy az ember a sokféleség híve, nem visel szemellenzőt, hanem nyitott a társadalom egyéb rétegei felé.
Lehetne mondani, hogy akkor nyugodtan lehetnék liberális is, de Isten ments, az nem vagyok; a felelőtlen, ártó szabadelvűséget ugyanis elítélem.
elnézést az offért de élek az alkalommal és megkérdezem,hogy a pluralista az milyen?(állat,:-)
Én már csak ilyen korlátolt tudatlanka vagyok hogy nem tudom.
Pedig a rendszerváltás környékén de sokat Mlegetett jelszó volt!
nem gyűlölök senkit, se az MSZP-t, se az SZDSZ-t, sőt egyáltalán senkit, egyszerűen nem szimpatikus az, amit ez a két párt képvisel. Jól fogalmaztál, inkább kerülöm a vitát.
A családi háttér, neveltetés azért fontos, mert az ad az embernek olyan értékrendet, viselkedési kultúrát, amely az egész életét végigkíséri.
realdoko
jó az, amit lentebb a nickekről írtál, egyetértek.
A másik:
Én sem akarok nagyon belemenni, de azt hiszem, senkisem sértődik meg, ha azt mondom, hogy az SZDSZ liberális és kozmopolita. Én inkább konzervatív pluralista vagyok. Egy MIÉP-essel azt hiszem, több közös témánk lenne.
Abban is egyetértek, hogy a végzettség nem minden. Én is ismerek kétdiplomás bunkókat mínusz viselkedési kultúrával. Azt nagyon nagyra becsülöm, aki kétkezi ember és emellett művelődik. Szvsz az igazi férfi valami ilyesmi.
A képről pedig: Most fog majd valaki képet küldeni, akit ircen keresztül nagyon megkedveltem. Majd beszámolok. :))
Mami, két puszi és nem könnyezek tovább, csak egy picit duzzogok...
Szvsz kár volt Olajmezővel folytatott rövidke évődésünkbe így beledörrenni, de ha a Tábornok Urat hiszterizálja, ám elhagyjuk...
On
Olvastam már olyan nickek "beszélgetését", akik valamilyen talin sikeresen megismerték egymást. Az egész hihetetlen off-á vált, szinte magánéleti topic vált belőle, félszavas beírásokkal, kommentálható témavezetés nélkül, az eredetileg érdekes témához nem is volt miért hozzászólni, ha mégis történt kísérlet, a kutya sem vakkantott vissza. Hogy ennek mi értelme van, nem tudom; szal az érdekelne, mi a fene van ismerkedés után.
Nyista tapasztalat, ui.
Come
On
Kitten
Egyfelől bosszankodtam, hogy az érdekes topic poénkodásba fulladt, de legalább ti jól elvoltatok. Akkor aztán már ti sem voltatok el jól, mert le lettetek teremtve. Azóta se vita, se poénkodás, mindenki szarul érzi magát.
Szal nem lehetne off-nak nyílvánítani és elfeledni?
Szerintem neki van igaza; és teljesen jó, ha valaki végre őszinte és találó véleményt ad rólam s rólad, kedvetlen Floriol; és ideje megtanulni, mi a Rend, ha másképp nem, utasításban közlik erre hivatott felsőbbrendű ékszíjas droidok.
Egyébként ismerkedésről van szó, vele ez tökéletesen megvalósult, és nem csalódtam, sőt, remeg a lábam az élménytől, részegítő, na...
Nem olvastam félre, jól láttam, mit írtál. Nem vezényeltem, kifejtettem a véleményemet, és rendre utasítottalak. Csak azt nem értem, mit kell ezen ennyire kiakadni? Igazam volt, nem? Akkor meg fogadd meg a tanácsomat, és kész, többé nem lesz probléma. Ilyen egyszerű ez.
Édesem, ha egy nyilvános fórumra írsz, akkor el kell fogadnod, hogy mások meg véleményezni fogják a hozzászólásaid minőségét. Ez történt most is. De nem olyan nagy tragédia, túl fogod élni.
Szóval a Bástyát átnevezték az elvtársakat meg kiüldözték a világból, te mit vezényelsz itt?
Ja meg ítélkezel másokon. Neked hozták létre a
buldózer rovatokat, ott emberedre találsz.
Tábornok Úr,
ne magyarázza...
egy poén attól poén, hogy "szól". Pl. csattan. Ezért is "csattanó" a magyar megfelelője. A te vicced akkorát szólt, a célszemély világgá szaladt, ha jól látom... Ezt azért csak meg kellene vhogy magyarázni, mindenféle kioktatás előtt.
Egyébként pedig legyek buta, savanyú, tudálékos extraklasszis...
Szerintem ez vhogy ugy mukodik (legalabbis az IRCn), h vannak joo nagy csatik, ahol van joo sok ember, es ismerkedni/csak ugy dumalni jarnak oda..itt a kozosben altalaban nincs semmi, vagy a torzstagok beszelnek..aztan ha az ember eleget IRCelt mar, van par ismerose, csinalnak 1 sajat csatit, h lehessen hol talakozni...aztan odaszokik par ember, lesznek paran, es egesz jol elvannak, dumalgatnak, szorakoznak..aztan ha nagyon sokan lesznek, jon az elso eset..az a baj, h ezeken a csatikon is eleg zartak a kozosssegek, szoval nem eleg csak ugy megjelenni, h sziasztok, jottem torzstagnak!
Szoval jo sokat kell ott lenni, v. ismerni vkit..de legalabbis nem art, ha az erdeklodesi korod hasonlit a csati tobbi tagjaehoz.
1 szo mint szaz, szerintem IRCen eleg nehez ismerkedni..mar csajokkal, _ugy_. de nem is baj.
OK Főnök, már takarodunk is, csak előtte
- szeretném megköszönni a felvilágosítást, mi is való nekem - nekünk;
- felengedek, mert teljesen lefagyasztott az az újdonság, hogy ami értelmes és komoly, az szükségszerűen mellőzni kénytelen a - mégoly beteg - humort;
- megkérdezem, mennyivel tartozom az okításért, s önként felajánlom, hogy elnevezek rólad egy herzig kísértetet;
- megjegyezném, a netes ismerkedés beépített problémája, hogy - lévén vizuális típus az emberek többsége - a "szöveg" alapján kialakított fantáziakép ritkást stimmel össze a valósággal, minekutána az első in the flesh randi könnyedén végződhet (kezdődhet??) fejvesztett meneküléssel
Na ez jó kérdés valahogy ott nem sok mindent csinállnak a fiatalok, legalábbis amelyik szobát
megnéztem, ott ennyi volt a téma
-bejött dj
-kiment dj
-Hello
-hello
Semmi értelmes téma nincs ott feldobva.
Azért néha kell egy kis humor, tudod az a középút.