Nem tom, off e, avagy sem? De mi van Luke főhőssel? Láttam pár képet Róla, mostanság fel van puffadva kissé. Jó lett az új albuma. Legalább. 51 évesen:)
Káprázatos volt a hétfői Párizsi buli a Zenith-ben. Teljesen tele volt a hely, ez kb 8000 embert jelent. Nagyon-nagyon jól szólt a a banda, állítólag most a teljes koncertet kiadják, rajta lesz az összes nóta, nem lesz megvágva. A látvány is rendben volt, derekasan dolgozott a 3 kör alakú projektor. Valószínüleg novemberben fog megjelenni a DVD.
Az SF2 csatorna vette fel, 2004 agusztus 22-én, tehár éppen ma két éve. Nagyon jó napjuk lehetett aznap, mert kibaszott jól játszanak. Nyomják a Mushangat, meg az Angel don't cry-t is az Isolation lemezről. Szóval pazar a műsor.
Én is vártam volna még pár nótát pl: White Sister, English Eyes, Home of the Brave meg ilyenek, dehát mindent nem lehet eljátszani, mert akkor még mindig ott csápolnánk.
Ott voltam a csütörtöki bécsi bulin is, és bátran állíthatom, hogy a pesti koncert hangulatában jobb volt. A műsoron nem változtattak, talán csak annyi volt a különbség, hogy Bécsben nem tolták be Simon külön kis unplugged-os dobszettjét.
Jómagam egyébként 1978 óta vagyok a zenekar fanja, jó pár koncerten is túl vagyok már, de még mindig meg tudnak lepni azzal, hogy mennyire jól muzsikálnak. Ezek a manusok annyira tudják miről szól a zene. Fegyelmezetten, és nagy alázattal játszanak. Talán ez is a sikerük egyik titka. Na meg persze az, hogy marha jó nótákat írnak. Nem véletlen, hogy zenészkörökben már egyfajta kultuszzenekarnak számít a TOTO. Jövőre 30 évesek lesznek, remélem készülnek valami nagy dobásra.
Jó volt. A hard rock topikban leírtam mit gondolok Bobby Kimball-ról, nem ismétlem meg. Látszott rajtuk, hogy ki vannak, elegük van és húznának már haza (utolsó előtti koncert volt az európai turnén), ennek ellenére nagyon szimpatikusan tolták bele az energiájukat a dologba ;) Tavaly a dream theater koncert után megfogadtam, hogy nem megyek többé rock koncertre, most ezt a toto miatt felfüggesztettem és nem bántam meg, sőt... ;)
1. Intro / Falling In Between 2. King of the World 3. Pamela 4. Bottom of Your Soul 5. Caught In the Balance 6. Make Believe 7. Hold the Line 8. Stop Loving You 9. I'll Be Over You 10. Cruel 11. I Will Remember 12. Greg Solo 13. Rosanna 14. Band Introduction 15. Let It Go 16. Endless 17. Isolation 18. Gift of Faith 19. Kingdom of Desire 20. Luke Solo / The Pump 21. Simon Solo / Hydra 22. Taint Your World 23. I Won't Hold You Back 24. Girl Goodbye 25. Home of the Brave 26. Africa
Kár, hogy David nem lesz itt a koncerten. Remélem azért az pl. Africa így is szép lesz. A Lea jó lenne ha elhangzana, mert nagy kedvencem, de nem nagyon volt még koncert, ahol játszották volna. Van valakinek setlistje az utolsó koncertek környékéről, hogy mi várható, mert akkor lehetne rá edzeni :-) ?