Jöjjön sétálni, Mike. Olyan gyönyörű este van. És minden olasz az utcán van, és mindegyiknek hat gyereke van, olyan csodálatos nevekkel, hogy Emerita és Assunta. Van, aki ilyen kicsi, és már Annunziatának hívják.
Amúgy 3:20-nál megfigyelhető minden idők egyik legjobb dobos megoldása a "hogyan indítsunk újra egy számot a leülős rész után" c. feladatra. Gavin Harrison amúgy is az egyik kedvencem.
Szép a házatok nagyon kívül-belül, nyonyecs is dícsérte. Kár, hogy nincs egy kicsit több hely. Amúgy nekünk szerintem nyáron az életszínvonalunkban nagyon meghatározó volt, hogy volt medence. Lehet, gondolkodhatnátok valami picin, amit nyáron rövidebb ideig a legnagyobb melegben felállítotok. De nem foglak a végtelenségig győzködni. :)
Elgondolkodtam, hogy milye tétekre gondolhatsz. :) A medence Intex, a szűrő talán bestway? A homokszűrőhöz nem értek, azt külön örököltük, és beüzemelte nekem egy haver. Kb. tök hülye vagyok hozzá, most kell megtanulnom kezelni. A lényeg hogy sokkal jobban szűr, több vizet forgat át adott idő alatt stb. Van egy szuper medencés topik, nézd meg. :)
A takaró alap, nekünk is van, és nem háló kell, hanem átlátszatlan nejlon. A szennyeződés csak az egyik baj, de az alga is szereti a fényt. Ahol medencét kapni, ott takaró is van. Amikor kezd hűlni az idő, de esetleg még medencézni akarsz (bár szerintem ez hülyeség alapból, hidegben nem strandolunk), akkor jó a buborékos átlátszó takaró. Melegíti a vizet, ha rásüt a nap.
Lehet egyébként, ha szakáruházba mész, akkor szakember is lesz, és úgy jársz a legjobban, mert akkor felokosítanak (ráadásul olyan ember, aki ért is hozzá....). Például Kerex.
Szerintem egy jó százast el lehet költeni csak a minimálisan szükséges dolgokra. Medence kb. 40, homokszűrő kb. 40, vegyszerek (pH-csökkentő, klórtabletta, sokkoló klór), úszó vegyszeradagoló, takaró (ha nem kaptál a medencéhez), lombkiszedő szűrőlapát (vagy minek hívják ezt, ez egy ilyen hosszú nyeles izé, végén hálós lapátfej, amivel a behullott dzsuvákat szeded ki). Opcionálisan létra a bemászáshoz: nekünk van, de idén elő sem vettük. Ez így 100+ az tuti.
Még nem. Nálunk nincs annyi hely, mint nálatok, mert a füvet nem akarnám tönkretenni, a fateraszunk meg nem túl nagy. Majd nézek méreteket, és igen, nekem is a csővázas a szimpi. Meg nálunk kell rá valami szúnyogháló-szerű huzat, mert a fákról belesodor a szél elég sok trutyit (hárs és társai). Szűrő emiatt is must have, kösz a tippet. A téteknek mi a márkája? (A medansznak meg a szűrőnek.)