Keresés

Részletes keresés

Balage-81 Creative Commons License 2012.10.11 0 0 45

tAnita, a névadód (Tikaram kisasszony) nem tudom mennyire tartozik a britpop kategóriába.... mindenesetre 7 év kihagyás után itt az új lemez! Nekem megvan, nagyon jó.

Dick17 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 44
nancy83 Creative Commons License 2004.07.27 0 0 43

hogy ez milyen halál lassú lett:(((((((((((((((((((((((((

nancy83 Creative Commons License 2004.07.26 0 0 42
....
nancy83 Creative Commons License 2004.07.26 0 0 41
szia!! én vagyok
JohnnyBoy Creative Commons License 2002.06.17 0 0 40
Csáó,

Utazás szerveződik a július 19-i Katowicében megrendezésre kerülő Gary Moore bulira! Kb. 250 km Budapestről.
Koncertjegyárak: 70,80 ill. 90 lengyel píz ( 4500-5300 Ft )
Utazás autóval ( jelenleg 3 ) avagy nagyobb érdeklődés esetén 15-45 fős busszal.
Jelentkezés legkésöbb július 10-ig!

Info:
garyapu@freemail.hu vagy itt a fórumon.

Üdv,

JohnnyBoy

Slint Creative Commons License 2002.06.06 0 0 39
Bár fingom sincs hogy ki vagy, téged is nagyon szeretlek

Volt is nekem egy oylan topikom hogy "Utálom a Beatlest", oda kellett volna gyűlni, Lennont meg a többi faszt gyalázni, de sajnos a moderátor(valszeg tőzsgyökér, habzósszájú Beatles fan) az "alpári, bunkó hozzászólások miatt törölte a topikot.

Előzmény: gazember (29)
Slint Creative Commons License 2002.06.06 0 0 38
Már így a Beatles miatt, érted
Előzmény: Slint (37)
Slint Creative Commons License 2002.06.06 0 0 37
Cornelius, nagyon szeretlek
Előzmény: cornelius (4)
balkezes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 36
Az előbb nem mondtam, talán számít: nem vagyunk teljesen kezdők, egy éve játszottunk már együtt, 7 fellépésünk volt, köztük egyszer a Rocktogonban, de megfogyatkoztunk. A zenei irány rugalmas, persze a rockzene keretein belül!

U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi. :)

balkezes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 35
Kedves Mindenki!

Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez a fő irány, ha ismertek valaki, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...

Előre is köszönöm! :)

HaUptBaHnHoF Creative Commons License 2002.04.03 0 0 34
Szevasztok!
Imádom a britpop-ot: Pulp, Suede, Travis, Deep Blue Something, Beautiful South, Blur, stb-stb.. Bár a Beautiful South nemtom milyen kategóriába sorolható... Tényleg: Milyen kategóriába sorolható?

A haverokkal britpop-ot is zenélünk... Ha van valakinek kedve egy amatőr britpop bandában szintizni, vagy esetleg vokálozni, feltétlenül jelentkezzen!
hauptbahnhof@freemail.hu

pitter74 Creative Commons License 2001.10.24 0 0 33
haho
a banner fenn van
itt

kezetcsokolom

notari

stripper_ Creative Commons License 2001.06.18 0 0 32
nekemmar van egy ilyen topicom szoval inkabb irjatok abba,
ooo..semmi nem jut eszembe
FucK yOu eVeRybObY
Előzmény: leos carax cornelius (31)
leos carax cornelius Creative Commons License 2001.02.01 0 0 31
Én KOMOLYAN szeretem ezt a címet, ez a kedvencem a ZOMBIFILMEK után, meg a GRINDCORE, az muvészet után, de azokat BMÁ találta ki, aki profi, szal olimpián nem is indulhat... mondjuk a gyerekkorom, az télleg nem volt sétegalopp...
Előzmény: tAnita (30)
tAnita Creative Commons License 2001.02.01 0 0 30
Csesszus, azt hittem, hogy ez a topic léttre sem jött, mert mikor kerestem, nem találtam. Most meg egész más search-ölése közben találtam rá a topicomra. Egész jó!!!
A topic cím tényleg elég tág, dehát ez is volt a célom, akkor. Hisz vitafórumnak készült, bár én kimondottan vita és veszekedés ellenes vagyok, ellentétben Cornelius-sal. (Igazad van , biztos nehéz gyermekkora volt)
A Beatles-ről pedig annyit, hogy ők voltak ennek az egész stílusnak a megalapítói, kezdeményezői, elindítói sőt elhíresztelői, s példát szolgáltattak jó néhány zenekarnak, akik továbbfejlesztve még akár jobb zenét "csináltak". Ja és a nem ismert számaik a legjobbak, hisz a tömegigény ugye mindig a nyálas, pedál zenékre van, pl. manapság is.
gazember Creative Commons License 2000.10.16 0 0 29
Helló!
Na, mostan minden bitliszest magamra akarok haragítani.Szerintem az egész b. egy nagy reklám volt. Pont a megfelelő időben, pont hiányt betöltve, pont egy kicsit lázadva(?)... Talán az első lemezük még nem, de azután jött a pénz meg a többi. Nem a zenéjüket kívánom kritizálni, hanem az imázsuk hazug. A Stones, meg a normálisabb bandák ezt mind bevallották, a b.nek nem sikerült. Bár Lennonnak voltak erre utaló mozdulatai. Én ezért hányok a bitlisztől. Mit szólsz?
mud Creative Commons License 2000.08.25 0 0 28
Igen, deja szalmonos tojatba vanaz ener. Ghia.
A kornel pedig egy kedves fiju, csak nehez volt a gyermek. Kora.
Előzmény: nori (26)
cornelius Creative Commons License 2000.08.25 0 0 27
Az arcom nem nagy, csak a szám büdös.
Előzmény: nori (26)
nori Creative Commons License 2000.08.25 0 0 26
most mér adsz igazat ennek a kornélnak, úgyis akkora az arca (az obladi, persze nem a csúcs). na, egyél sok széntablettát és kevesebb szalmonallás rántottát
Előzmény: mud (25)
mud Creative Commons License 2000.08.25 0 0 25
Persze!
Vén, hijú fasz vagyok, de nem azon sertodtem meg, csak ma reggel fáj mindenem, meg megy a hasam...
Az obladi télleg nagyon szar, ezér' jatszották orrba. Szájba.
Annakidején...
Előzmény: cornelius (19)
DRT Creative Commons License 2000.08.25 0 0 24
Gyorsan felhívom a figyelmet az örök istencsászár JETHRO TULL-ra, BLODWYN PIG-re, FAIRPORT CONVENTION-re... Csülök értékes megnyilvánulását kiegészítve, aztán még gyorsabban elhúzok, mielőtt oasisozni, pulpozni...kezdtek.

Pá-pá!

cornelius Creative Commons License 2000.08.25 0 0 23
Nem bírok ezzel a Britpop, rock, blues-zal betelni egyszeruen, irigylem, fenébe... arra gyanakszom, hogy tAnita egy büdösszájú, utálatos alak, nem pedig az a szende lányka, aminek beállítja itt magát, mer ilyen zseniális címet csak egy büdösszájú tud kitalálni... LEGJOBB TOPIKCÍM AZ UTÓBBI IDOBEN SZVSZ!!!!!
Kaputykin Creative Commons License 2000.08.25 0 0 22
Felhívnám a figyelmet a Police zkar Da-da-da-da, du-du-du-du slágerére, melynek klipjében, hasonlatosan a Beatles Helpjéhez, hóban fetrengenek.
nori Creative Commons License 2000.08.25 0 0 21
különben is mi bajod az obladi obladával, kell néha egy kis könnyedség is, nem lehet örökké komoly, mélyértelmu dolgokon rágódni
nori Creative Commons License 2000.08.25 0 0 20
szerintem sincs, de tudhatnád, hogy o egy érzékeny lélek (na mud, most nehogy ezéris megsértoggy!)
cornelius Creative Commons License 2000.08.25 0 0 19
Ismerem még az ObladiObladát is, elég gázos szvsz, pedig az érett korszakuk...
szia nori, mud megsértodött, amiért leöregeztem, pedig nincs abba semmi, nem igaz?
Előzmény: mud (15)
nori Creative Commons License 2000.08.25 0 0 18
Szia Csülök

nori néni, a reszketo feju

Éljen a Beatles!

(amikor megismertem a férjemet 29 évvel ezelott, az ágya feé az volt írva Beat volt, Beat van Baet lesz! na ezt adjátok össze!)

Előzmény: Csülök (17)
Csülök Creative Commons License 2000.08.25 0 0 17
Hoppá, elmeswzesedett agyammal csaknem elfelejtettem a Queen-t! Na most már aztán tünj el vén szenilis és hallgasd rezgo fejjel a Bohemian Rhapsody-t!
Előzmény: Csülök (16)
Csülök Creative Commons License 2000.08.25 0 0 16
Beatles, Yardbirds, Cream, Led Zeppelin, Deep Purple, Thin Lizzy, Police, Gary Moore, Eric Clapton, Mark Knopfler, Sting...
Na eridj haza vén hülye Csülök, egy kis Sgt. Peppers-t, egy kis Starway to Heaven-t hallgatni, a maiakat már nem neked találták ki! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!