tAnita, a névadód (Tikaram kisasszony) nem tudom mennyire tartozik a britpop kategóriába.... mindenesetre 7 év kihagyás után itt az új lemez! Nekem megvan, nagyon jó.
Utazás szerveződik a július 19-i Katowicében megrendezésre kerülő Gary Moore bulira! Kb. 250 km Budapestről.
Koncertjegyárak: 70,80 ill. 90 lengyel píz ( 4500-5300 Ft )
Utazás autóval ( jelenleg 3 ) avagy nagyobb érdeklődés esetén 15-45 fős busszal.
Jelentkezés legkésöbb július 10-ig!
Bár fingom sincs hogy ki vagy, téged is nagyon szeretlek
Volt is nekem egy oylan topikom hogy "Utálom a Beatlest", oda kellett volna gyűlni, Lennont meg a többi faszt gyalázni, de sajnos a moderátor(valszeg tőzsgyökér, habzósszájú Beatles fan) az "alpári, bunkó hozzászólások miatt törölte a topikot.
Az előbb nem mondtam, talán számít: nem vagyunk teljesen kezdők, egy éve játszottunk már együtt, 7 fellépésünk volt, köztük egyszer a Rocktogonban, de megfogyatkoztunk. A zenei irány rugalmas, persze a rockzene keretein belül!
U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi. :)
Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez a fő irány, ha ismertek valaki, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...
Szevasztok!
Imádom a britpop-ot: Pulp, Suede, Travis, Deep Blue Something, Beautiful South, Blur, stb-stb.. Bár a Beautiful South nemtom milyen kategóriába sorolható... Tényleg: Milyen kategóriába sorolható?
A haverokkal britpop-ot is zenélünk... Ha van valakinek kedve egy amatőr britpop bandában szintizni, vagy esetleg vokálozni, feltétlenül jelentkezzen!
hauptbahnhof@freemail.hu
Én KOMOLYAN szeretem ezt a címet, ez a kedvencem a ZOMBIFILMEK után, meg a GRINDCORE, az muvészet után, de azokat BMÁ találta ki, aki profi, szal olimpián nem is indulhat... mondjuk a gyerekkorom, az télleg nem volt sétegalopp...
Csesszus, azt hittem, hogy ez a topic léttre sem jött, mert mikor kerestem, nem találtam. Most meg egész más search-ölése közben találtam rá a topicomra. Egész jó!!!
A topic cím tényleg elég tág, dehát ez is volt a célom, akkor. Hisz vitafórumnak készült, bár én kimondottan vita és veszekedés ellenes vagyok, ellentétben Cornelius-sal. (Igazad van , biztos nehéz gyermekkora volt)
A Beatles-ről pedig annyit, hogy ők voltak ennek az egész stílusnak a megalapítói, kezdeményezői, elindítói sőt elhíresztelői, s példát szolgáltattak jó néhány zenekarnak, akik továbbfejlesztve még akár jobb zenét "csináltak". Ja és a nem ismert számaik a legjobbak, hisz a tömegigény ugye mindig a nyálas, pedál zenékre van, pl. manapság is.
Helló!
Na, mostan minden bitliszest magamra akarok haragítani.Szerintem az egész b. egy nagy reklám volt. Pont a megfelelő időben, pont hiányt betöltve, pont egy kicsit lázadva(?)... Talán az első lemezük még nem, de azután jött a pénz meg a többi. Nem a zenéjüket kívánom kritizálni, hanem az imázsuk hazug. A Stones, meg a normálisabb bandák ezt mind bevallották, a b.nek nem sikerült. Bár Lennonnak voltak erre utaló mozdulatai. Én ezért hányok a bitlisztől. Mit szólsz?
most mér adsz igazat ennek a kornélnak, úgyis akkora az arca (az obladi, persze nem a csúcs). na, egyél sok széntablettát és kevesebb szalmonallás rántottát
Persze!
Vén, hijú fasz vagyok, de nem azon sertodtem meg, csak ma reggel fáj mindenem, meg megy a hasam...
Az obladi télleg nagyon szar, ezér' jatszották orrba. Szájba.
Annakidején...
Gyorsan felhívom a figyelmet az örök istencsászár JETHRO TULL-ra, BLODWYN PIG-re, FAIRPORT CONVENTION-re... Csülök értékes megnyilvánulását kiegészítve, aztán még gyorsabban elhúzok, mielőtt oasisozni, pulpozni...kezdtek.
Nem bírok ezzel a Britpop, rock, blues-zal betelni egyszeruen, irigylem, fenébe... arra gyanakszom, hogy tAnita egy büdösszájú, utálatos alak, nem pedig az a szende lányka, aminek beállítja itt magát, mer ilyen zseniális címet csak egy büdösszájú tud kitalálni... LEGJOBB TOPIKCÍM AZ UTÓBBI IDOBEN SZVSZ!!!!!
Ismerem még az ObladiObladát is, elég gázos szvsz, pedig az érett korszakuk...
szia nori, mud megsértodött, amiért leöregeztem, pedig nincs abba semmi, nem igaz?
Beatles, Yardbirds, Cream, Led Zeppelin, Deep Purple, Thin Lizzy, Police, Gary Moore, Eric Clapton, Mark Knopfler, Sting...
Na eridj haza vén hülye Csülök, egy kis Sgt. Peppers-t, egy kis Starway to Heaven-t hallgatni, a maiakat már nem neked találták ki! :)