Még a bónuszra kíváncsi lettem, ezért gyorsan megfejtettem, csak egy kicsivel több lépésben:
nos bonus:Usztics Mátyás-Viadukt-Armin Mueller-Stahl-A Mars-mentőakció-Gary Sinise-Apollo 13
Tényleg én még nem is adtam föl feladványt! Na akkor kettőt:
Kis1:Matthew Broderick
Kis2:Michael Jordan
halo! nem eleg, hogy ez a dzso gyerek kopi-vagja a filmlexikont, az en megoldasaimat eszre se veszed? vagy vmit elrontottam? ez esetben homalyositsatok fel, legyszi.
Na kapcsoljatok akkor ossze nekem ezeket Baconnal:
je01: Keanu Reeves
je02: Morgan Freeman
je03: Donald Sutherland
je04: Jim Carrey
je05: Milla Jovovich (o is amerikai mar)
D.Tomi,
dzsónak ez a topic könnyed nyári kikapcsolódás ahhoz a szadizmushoz képest, ami a 'Filmek/sztárok 6 lépésben' c. topicban folyik. (lásd: Udvaros Dorottya, ugye, dzsó?)
Sajnálom, én tényleg rengeteget filmezek, nagyon megjegyzem a neveket is, sőt, a lejjebb említett topicban úgyszintén ott vagyok. De nem akarom, hogy miattam menj el, úgyhogy osztozzunk meg a feladványokon fele-fele arányban, oké? (ha páratlan a feladványok száma, neked adom a nagyobb részét)
dzso:
ennyi mindenkit ismersz? mert akkor eselyem sincs ebben a topicban(mondd, hogy az arcokra emlekeztel es a pontos neveket az imdb-rol puskaztad, kulonben megyek es elasom magam: eddig azt hittem, hogy nagyjabol jartas vagyok a filmek teren ;< )
Valóban, valóban. Hasonló topic, csak a lépések számát máshogy nézitek. De érdekesség, hogy ott a 2-es hozzászólásban MÁR szerepel Kevin Bacon neve. Ugye ugye, az eredet.
na, akkor elmagyarázom, mer' én meg az vagyok. meg ryan, az közlegény, meg ő nos1-is, és innen kevin bacon, nos az hat lépés, vagy kevesebb, csak a muszájt mindenképp pontos jével írd, különben büntetésből le kell magad nullázni.
valalmi hasonló lehet ez a játék, nem?