Keresés

Részletes keresés

bacsom Creative Commons License 2000.10.27 0 0 8
Ahoy!

Igen, tenyleg, tobbek kozott a SAVE hianyat is kihagytam :)

Felelmetes, hogy hogyan kepzeltek a keszitok, hogy ezzel valamilyen sikert fognak elerni. Hiaba vagyok megelegedve a grafikaval, maga a jatek annyira uncsi, es kezelhetetlen, hogy rekord ido alatt uninstallaltam a gepemrol...

Marton

lws Creative Commons License 2000.10.27 0 0 7
becsom - nekem egy veglegesnek tekintheto preview verziohoz volt szerencsem, es ugyanaz a velemnyem, mint neked. Egyetlen "aprosagot" tennek csak hozza: jatek kozben nem lehet menteni. Nekem ritkan van idom arra, hogy tobb oran keresztul jatszogassak, tehat ez hulyeseg kulonosen zavar.
Dob Creative Commons License 2000.10.27 0 0 6
Detto ugyanez.. ez sem bírta tovább mint a Force Commander.. szerintem ez nem volt jó bőrlehúzás a Star Trek-ről.. Real Time stratégia.. hát elég bután hangzik.. hát még az eredmény.. Addig is mégegyszer Elite Force..
bacsom Creative Commons License 2000.10.25 0 0 5
Sziasztok!

En egy "biztonsagi masolatot" lattam, es az eredmeny elegge lesujto... Bar ki tudja, talan nem a teljes verzioval volt dolgom...

A grafika szerintem eleg szepre sikeredett, ha ilyen lett volna a Force Commander is, akkor talan nem raktam volna felre 3 nap utan. A kamerallasok pedig eleg jol el lettek talalva, igy nem volt olyan problemam, mint az elobb is emlitett jateknal.

De ezzel szinte az osszes lenyeges pozitivum kifujt...

Nehany a negativumokbol:

-Eleg hulyere sikeredett az iranyitas!
-Keves az epitheto egyseg (pl a tamado egysegek a kovetkezok: van 1 phaseres tank, egy photon torpedo veto tank, majd ennek tovabbfejlesztese, es egy phaseres troop transport....)
-Szakitva az eddigi megszokott taktikvala, rogton az elso palyan mindent meg tudunk epiteni, ergo nincs semmi varakozas, es erdekesseg a kovetkezo palyaban
-Neha azt is megszabjak, hogy milyen epuleteket kell felhuzni ahoz, hogy befejezzunk egy-egy missziot... Namarmost, ha teszem azt kell egy Mine hozza, akkor NEM fogadja el a kesobb epitheto Advanced Mine-t!!!!
-Ha egyszerre 9 egyseget gyartunk, akkor amig azok le nem gyartodnak nem tudunk mast (pl, epuletet) epiteni.
-Ha megsem akarjuk megepiteni az eppen epulo ketyeret, akkor csak hosszu klikkelesek kozepette tudjuk azt megszakitani!
-A vege-introk par perc gondolkodas utan megtekinthetok egyszeruen Windows Commanderbol is. Ahogy belejuk neztem, a 3 faj Vege-Introja tokeletesen megegyezik, csak annyi a kulonbseg, hogy a hos kapitanyon a Klingonoknal, vagy a Romulanoknal nem a csillagflotta ruhaja diszeleg

Es persze meg sorolhatnam... Erre kellett ennyit varni?

Nektek mi a velemenyetek???

Marton

Gokuball Creative Commons License 2000.08.30 0 0 4
Kicsit felocsudva az elso pillanatokbol sajnos mas a velemenyem. Korulmenyes es lassu (lassan reagalo)iranyitas (Force Commanderhez hasonlo), gyenge grafikai megoldasok..................haaaaaaaaaaaaaaaat :(

G.

Gokuball Creative Commons License 2000.08.28 0 0 3
Szerintem nagyon jo lett a demo. Kivancsian varom a vegleges verziot.

G.

Gokuball Creative Commons License 2000.08.23 0 0 2
A Supergamez oldalan megtalalod a jatek letoltheto demojat, de mas ST game tesztverzioja is megtalalhato itt. :)
Lobz Creative Commons License 2000.08.22 0 0 1
Ha tudsz ra link-et akkor szolj, mert engem is erdekel, nagy ST rajongo vagyok:)
Előzmény: Gokuball (-)
Legolas Creative Commons License 2000.08.22 0 0 0
0
Gokuball Creative Commons License 2000.08.22 0 0 topiknyitó
Hali!

Tegnap olvastam az 576-ban egy cikket a beta verziorol. Probalta valaki, s ha igen, tenyleg olyan jo, mint amilyenek a leirasbol kitunik?

G.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!