Igen, tenyleg, tobbek kozott a SAVE hianyat is kihagytam :)
Felelmetes, hogy hogyan kepzeltek a keszitok, hogy ezzel valamilyen sikert fognak elerni. Hiaba vagyok megelegedve a grafikaval, maga a jatek annyira uncsi, es kezelhetetlen, hogy rekord ido alatt uninstallaltam a gepemrol...
becsom - nekem egy veglegesnek tekintheto preview verziohoz volt szerencsem, es ugyanaz a velemnyem, mint neked. Egyetlen "aprosagot" tennek csak hozza: jatek kozben nem lehet menteni. Nekem ritkan van idom arra, hogy tobb oran keresztul jatszogassak, tehat ez hulyeseg kulonosen zavar.
Detto ugyanez.. ez sem bírta tovább mint a Force Commander.. szerintem ez nem volt jó bőrlehúzás a Star Trek-ről.. Real Time stratégia.. hát elég bután hangzik.. hát még az eredmény.. Addig is mégegyszer Elite Force..
En egy "biztonsagi masolatot" lattam, es az eredmeny elegge lesujto... Bar ki tudja, talan nem a teljes verzioval volt dolgom...
A grafika szerintem eleg szepre sikeredett, ha ilyen lett volna a Force Commander is, akkor talan nem raktam volna felre 3 nap utan. A kamerallasok pedig eleg jol el lettek talalva, igy nem volt olyan problemam, mint az elobb is emlitett jateknal.
De ezzel szinte az osszes lenyeges pozitivum kifujt...
Nehany a negativumokbol:
-Eleg hulyere sikeredett az iranyitas!
-Keves az epitheto egyseg (pl a tamado egysegek a kovetkezok: van 1 phaseres tank, egy photon torpedo veto tank, majd ennek tovabbfejlesztese, es egy phaseres troop transport....)
-Szakitva az eddigi megszokott taktikvala, rogton az elso palyan mindent meg tudunk epiteni, ergo nincs semmi varakozas, es erdekesseg a kovetkezo palyaban
-Neha azt is megszabjak, hogy milyen epuleteket kell felhuzni ahoz, hogy befejezzunk egy-egy missziot... Namarmost, ha teszem azt kell egy Mine hozza, akkor NEM fogadja el a kesobb epitheto Advanced Mine-t!!!!
-Ha egyszerre 9 egyseget gyartunk, akkor amig azok le nem gyartodnak nem tudunk mast (pl, epuletet) epiteni.
-Ha megsem akarjuk megepiteni az eppen epulo ketyeret, akkor csak hosszu klikkelesek kozepette tudjuk azt megszakitani!
-A vege-introk par perc gondolkodas utan megtekinthetok egyszeruen Windows Commanderbol is. Ahogy belejuk neztem, a 3 faj Vege-Introja tokeletesen megegyezik, csak annyi a kulonbseg, hogy a hos kapitanyon a Klingonoknal, vagy a Romulanoknal nem a csillagflotta ruhaja diszeleg
Es persze meg sorolhatnam... Erre kellett ennyit varni?
Kicsit felocsudva az elso pillanatokbol sajnos mas a velemenyem. Korulmenyes es lassu (lassan reagalo)iranyitas (Force Commanderhez hasonlo), gyenge grafikai megoldasok..................haaaaaaaaaaaaaaaat :(