Keresés

Részletes keresés

Your DEvil Creative Commons License 2001.01.24 0 0 13
Felhozom saját méltatlanul elsülyedt topicomat:))
Micsoda disznóság:)

tényleg egy sz:)

Előzmény: Törőlt_nick (12)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 12
lesz. ;o)
Előzmény: Your Devil + (11)
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.20 0 0 11
Örülök, hogy elolvasod Kapitány. Számomra külön öröm lessz, hogy egy történészel beszélgethetek a könyvröl.
Azt hiszem ezzel a jövökutatással fején találtad a szöget. Már ugy értem ez a könyv komoly segítség lehet ilyen téren.
Jó olvasást!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (9)
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.20 0 0 10
Holnap majd megprobálom leirni, hogy miröl szól a könyv, bár nem könnyü feladat. Most megyek alukálni. Visszlát.
Előzmény: Törőlt_nick (8)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 8
Esetleg megtudhatnánk részleteket a könyvről? Sajnos egy csomó olvasnivaló vár itt a sorára, úgy hogy mostanában nem igen kerül rá sor.
Előzmény: Your Devil + (5)
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.20 0 0 7
Kedves Kapitány! Nem tudom komolyan mondtad-e amit mondtál, hogy elolvasod a könyvet? Vagy esetleg magadravetted a szavaimat? Ez esetben ne haragudj nem akartalak megbántani, kiűzni a topikbol meg mégúgy sem.:)) Ha viszont komolyan gondoltad az elolvasást, akkor ha csak nem vagy gyorsolvasó nem látunk pár napig a topik tájékán.
Meglehetősen terjedelmes mű:)).
Előzmény: Köpenicki Kapitány (4)
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.20 0 0 5
Tényleg lehet igazaad van és kulturában kellett volna kereskednem egy ilyen topikal.:))
Tényleg a könyvröl szeretnék beszélgetni olyanokkal akik olvasták. Nem feltétlenül elemzés szinten, de érdekel hogy kinek mi a véleménye róla. Nekem az egész világlátásomat megváltoztatta.
Előzmény: Törőlt_nick (3)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 3
Mé', szerintem jókat írt a kapitány úr de ha ennyire ragaszkodsz az általad említett könyv elemzéséhez akkor inkább a kultúra rovatban kellett volna indítanod a topicot.
-a-
Előzmény: Your Devil + (2)
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2
Helló Kapitány! Bocsi, ha nem voltam elég világos, de nem egy esményröl van szó, hanem egy könyvröl melyenk címe: A Nyugat Alkonya.
Ha ilyen vágyaid vannak amit leirtál akkor Neked is ajánlom, hogy olvasd el. Érdekes dolgokat lehet megtudni belőle.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (1)
bélla Creative Commons License 2000.08.20 0 0 0
0-szor olvastam.
Előzmény: Your Devil + (-)
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.20 0 0 topiknyitó
Oswald Spengler: Der Untergang Des Abendlandes
Oswald Spengler: A Nyugat Alkonya
Ez a könyv alapjaiban formálta át történelemröl alkotott fölfogásomat. Ki olvasta? Vélemények a könyvröl!?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!