Az idén voltam egyszer a Hungaroringen egy versenyen (nézőként).
Nagy csalódás volt számomra. Elszomorított a látvány: koszos űlőhelyek, igénytelen rozsdás kerítések, gaz mindenhol, a kemeraállások emelvénye is igénytelen ...stb. Szerintem nem csak arra az öt napra kell rendbehozni az ilyen pályát, amíg itt van a Forma1. Kár ezért a pályáért. Hiába jó egy verseny a ringen, a körítés (a látvány) lerontja az értékét. Egy kulturált, gondozott helyen sokkal szívesebben elidőz az ember, jobban tud szórakozni, anyagilag többet költ, és azt mondja magának: megérte, jövök máskor is. Azzal a ténnyel, hogy ott voltam a ringen, nem tudok dicsekedni.
Jobban kellene vigyázni az értékekre.
Ha mar igy szoba kerult, a rabaringrol megprobalok infot szerezni, 1x volt szerencsem hozza.
bogeyz, mit szolnal, ha tobben osszeallank, es ugy berelnenk ki a palyat? Olcsobb lenne fejenkent, es szerintem sokakat erdekel. En kapasbol tudok vagy 10 alfást...
A Magyar gyorsasagipalyakat szeretnem osszeguberalni, foleg azokat amelyeket civlilkent latogatni lehet pl.motorral (mint egykor a Hungaroringet 500 HUF/ora dijert)
A Hungaroingen kivul semmit nem talaltam a neten.
Keresem a Pannonring, Rabaring, kecskemeti Kartring cimet es minden egyeb cimet ha leteznek ilyenek, vagy esetleg telefonszamokat.