Keresés

Részletes keresés

depeche babee Creative Commons License 2000.08.27 0 0 30
:-)
És mostantól kell átvezetni az ide betérőket a Jövő zenéje topicba, eltéve,hogy szeretik a NEO-t. :-)
Szóval aki neos, viselje az elcseszett zeoját, úgyis pöpi,hogy világít a sötétben!
;)
Solt Creative Commons License 2000.08.26 0 0 29
Ahogy végigfutottam a topicot, nem láttam, hogy valaki említette volna a legcikibbet. Márminthogy a ZEO-t sikerült elbaszni NEO-ra.
A csomagban található lapocska elnagyolt FF nyaklánc-rajzán a bogyó középen, a Z betű vízszintes szakaszaival párhuzamosan van kifúrva. A dizájnert megbabonázó tigrismintás kislány pajkos-határozott tiltakozó kézmozdulatára azonban már az egységsugarú melóst megtévesztő függőleges furat rímel.
És a melós nem szarozott, ezt a színes ábrát követve csinált 500.000 db. N-et a krejatív tím által oly' keservesen (és drágán...) megálmodott Z betű helyett.

Nem tudom, melyik smiley fejezi ki a kínjában röhögő ember arcát. Na, azt képzelje mindenki a végére...

TommyLee73 Creative Commons License 2000.08.26 0 0 28
Remélem hamarosan piacra dobják a ZEO pólót is, elől egy hatalmas mindenki által érthető DRUGS - SAY NO!!! felírattal, a hátulján pedig egy hatalmas, vigyorgó Réz Andris fejjel :) Ez még talán futja a 80 millióból, talán, nem biztos :)
Köpcös Creative Commons License 2000.08.24 0 0 27
Akkor börtönbe vele, mint az extra.hu/cannabis tulajdonosával... Le a köcsög, nagyképű kritikussal. Úgy beszél állandóan, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt. Ha meglátom már idegesít..... Hátmég a kritikái...

Köpcös

ui.: bocs, hogy nem konkrétan a Zeot szidtam....

Előzmény: FatMo (26)
FatMo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 26
OK. Lehiggadtam. Emlékszem pár éve Réz András csinált valami CD Rom-ot a drogról. Állítólag tök fel lehetett használni "termesztési szaktanácsadás"-ként.
Előzmény: Cirbissa (24)
alienne Creative Commons License 2000.08.23 0 0 25
az a z betűs gomb úgy néz ki mint egy quarelin. és akkor még nem engedtem el a fantáziámat.
de én pl semmit nem tudtam erről a projektről - mostanáig - és én azt hittem ez télleg a kisiskolás korosztályt célozza meg. mármint azok a gyöngyök meg karkötő.
Cirbissa Creative Commons License 2000.08.23 0 0 24
abszolut igazad van, de ne offoljuk szet a topicot ezzel.A megjegyzesed meg jogos volt.
Előzmény: FatMo (23)
FatMo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 23
De az és fel vagyok háborodva!
Előzmény: Hiéna (22)
Hiéna Creative Commons License 2000.08.23 0 0 22
Ez még nem az!!!
FatMo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 21
Ne zsidózz!!!
Előzmény: McBurney (17)
Hiéna Creative Commons License 2000.08.23 0 0 20
Sajnos láttam a Réz arcát amikor nyilatkozott a médiában és a névről csak annyit mondott,hogy csak úgy kitaláltak,vagy inkább egymaga találta ki az egy agysejtével.
Eazy Creative Commons License 2000.08.23 0 0 19
A zeó témát már egyszer megnyitottam !

Jó lenne tudni mit i stakar ez a rövidítés.

Olyan is kéne, hogy antizeó

nacsá

Herr X Creative Commons License 2000.08.23 0 0 18
Hali!

Nem akarok belfolyni a vitába. Könyörgöm mondja meg valaki, hogy tkp. mi az a ZEO???? Rövidítés, fantázianév???

Amúgy szerintem is elég gyengus....

McBurney Creative Commons License 2000.08.23 0 0 17
Gyerkőcök, én azon sok diák egyike vagyok, aki készítette ezeket a Zeo csomagokat.
500.000 db készült belőle, és ez lett szétosztva klnb újságokba, ill. a szigeten.
Mi nem tudtunk Rézről, bár sejtettük, hogy valami bipsi állhat ennek az egésznek a hátterében.
Egy csomag elkészítéséért 2,1 Ft-ot kapott egy diák, tehát a készíttető kb. 4 Ft-ot kaphatott érte.
4*500.000 = 2.000.000 Ft.
Namármost maguk a gyöngyök nem tudom, mennyibe kerültek, meg a gumikötél sem, de hogy nem 78 millába az is biztos. Tehát ha nagyon rászámolunk, szerintem max 8 millát az anyagra, akkor még ezek szerint (ha igaz a 80 milla) maradt 70 milla a reklámra. Abban meg gondolom volt árengedmény Réz barátunk részére (gondolván itt a jótékony cél és bibós barátai jóindulatára), tehát igen jól járhatott ezzel az egésszel.
Csucsuka Creative Commons License 2000.08.22 0 0 16
:))
Gondoltam...:))
Jaj bocsika:)))
Előzmény: Cirbissa (15)
Cirbissa Creative Commons License 2000.08.22 0 0 15
Jaj mar elrontod az egeszet.
Lehet ugy is, csak mar ciki nem meno.
Tudod a'la tinistyle
Előzmény: Csucsuka (14)
Csucsuka Creative Commons License 2000.08.22 0 0 14
Halihó!

Most, hogy megtaláltalak Benneteket, Megvilágosodtam:))))
Én ugyanis, a kis lassú felfogásommal nem nagyon értettem meg a TV-ben leadott műalkotást... De hála Nektek!
Azt meg végképp nemértem, hogyha van egy ilyen az ember nyakában, miért ne tudna drogozni?

Előzmény: Köpcös (13)
Köpcös Creative Commons License 2000.08.22 0 0 13
Hali !!

Nekem van egy-két ismerősöm, aki azér veszi fel mer télleg nem fogyaszt semmit, de van jópár (lényegesen több mint az előző), aki azér veszi fel, hogy egy jót röhögjön ezen a szarságon. Amúgy egész jó placebo hatást lehet elérni egy vicces cigi után a ZEO gyógyszer nyalogatásával.... Röhögés garantálva...
És mit szóltok a tabletta mellett található szórólaphoz ? Street Drugs, Say NO... Minek kellett ráírni angolul is ? Áhhh szar az egész... Bár az a szórólap egész jól használható füstszűrőnek...

Újra végigolvasva a hozzászólásom, rá kell jönnön, hogy egész jó ez a ZEO dolog.... A bogyón lehet jókat röhögni, a papírt meg újra lehet hasznosítani..

Köpcös

ui.: szerintem ez a kampány max. az általános iskolásokra lehet hatással....

Cirbissa Creative Commons License 2000.08.22 0 0 12
Na volt mar egy ilyen ZEO "imado" topic, ebben is csak ugyanezt tudom elmondani, hogy miert miert miert ERRE a szarsagra kellett azt a sok penzt elkolteni???
A fiatalok fejeben meg mindig csak annyi van, hogy a drog kulonleges, erdekes jo..mi bajom lesz tole ? Vagy azt hallja rossz, aztan kiprobalja vmilyen modon, es mmmm ez jo es utana ? Van rola FOGALMA ? MI MICSODA ? Mert itt nulla felvilagositas letezik, csak a heroinos lepusztult interjuk vannak. Ennyi a felvilagosito musor. Nem tudjak felismerni oket a hatasaikat se rovid tavon se hosszu tavon.
Semmi egy nagy homaly a fejben...meg nagyobb homaly az idosebb korosztalynak akiknek a heroinos fecsi es a spangli kozott egyenloseg jel van vagy legalabb is a biztos atmenet.
Szoval erre majd harap a veszelyeztett reteg..hogy most azert ne csinald mert nem meno drogozni. Ez a duma a 10eves korosztalyt gondolkodtatna el, ok meg inkabb kolafuggok meg szerintem.:))
De hogy 2 arc a Dr. Moreau Szigeterol ocska muanyag gyongyot szor eled, hogy ne drogozz mer', en akarkit hallottam/kerdeztem csak vad rohoges volt ra a reakcio....mi mas??? Nekem mindig kulon poen ha latom.Remelem Rez Andrasnak azert jutott egy ujabb juharkori kardfogutigris ereklye a nyakaba ebbol a sok milliobol. SZEGYEN SZEGYEN SZEGYEN SZEGYEN!!
Hiéna Creative Commons License 2000.08.22 0 0 11
Ez az egész akkor is egy rablás!Nyilvávalóan lehúzzák a népet mint a dög.És ezt nyilvánosan teszik.Na akkor mi is az a maffia?
FatMo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 10
Nem kell itt nyomozni, Réz András cége nyelte le a pénzt (bár biztos juttatott belőle ide-oda) Egyébként elég nyilvánvaló, hogy senkit nem fognak a ZEO-ra küldeni, mivel az egész cucc igen szimpi a kormánynak (főleg ISM-éknek).
Előzmény: Köpenicki Kapitány (9)
FatMo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 8
Remélhetőleg annyi ember érdeklődését sem kelti fel ez az egész ZEO, mint ahányét ez a topic felkeltette!
depeche babee Creative Commons License 2000.08.19 0 0 7
Én spec azért veszem fel néha mert világít a sötétben. A sok diszkós kötsög meg néz,hogy mi a nyű világít a kezemen. Azért ha jobban megnézitek, a ZEO egy tabletta alakú vmi... HMMMM.... és ez a drogellenes jelkép?
Egyébként meg a Szigeten a tesztet amikor kitöltöüük, a haverom simán bejelölte,hoy ő bizony már próbált dolgokat és akkor is adtak neki ilyen izékét.
FatMo Creative Commons License 2000.08.19 0 0 6
Szerintem azokat akiken van ZEO karkötő, sokkal inkább fogják igazoltatni.
Előzmény: Sinus (5)
Sinus Creative Commons License 2000.08.19 0 0 5
> Én alig láttam belőle a Szigeten

Rajtam pl volt. Egy borszijon a nyakamba, kozvetlen egy cannabis medal mellett :)

Amugy meg dumaltam egy lannyal a MAV unalmat enyhitendo, rajta is lattam, kerdeztem, hogy komoly-e. Mutatott a masik kezen egy cannabis-tetovalast. Aszonta, csak azer, hogy a laccat csajjon. Olyat aki komolyan vette volna meg nem lattam.

S

Előzmény: Köpenicki Kapitány (1)
FatMo Creative Commons License 2000.08.19 0 0 4
Igazad van. Az a valaki Réz András!
Előzmény: Hiéna (3)
Hiéna Creative Commons License 2000.08.19 0 0 3
Nem látom értelmét az ilyen propagandának.Igy nem lehet a fogyasztókat a cucc ellen hangolni.Aki kiakarja próbálni az meg is teszi.Valaki nagyon sokat húzott ezen a projecten.
FatMo Creative Commons License 2000.08.19 0 0 2
Szia Barátom!

Elvileg értem, mit akartak vele. Azt nem tudom, hogy ki fogja viselni. Ki lesz az aki ezt felveszi? Maximum a massziv drogosok, hogy elkerüljék az igazoltatást. Pár hete a Pesti Est mindegyik példányában volt egy zacskó, benne gyöngyök egy ZEO karkötőhöz. Ember mi pénz az? Miért nem mentenek meg pár kózházi ágyat? Miért nem építenek fel összeomlott tiszai házakat?

Fat

Előzmény: Köpenicki Kapitány (1)
móriczka Creative Commons License 2000.08.19 0 0 0
A ZEO szóban, az nem egy Nulla?
FatMo Creative Commons License 2000.08.19 0 0 topiknyitó
Ez a topic szólhatna arról, hogy az ISM, mennyire "félrekezeli" a drog kérdést, de szóljon inkább arról, hogy egy kretén (Réz András) nyolcvanmillió forintot kapott az ISM-től a ZEO projektre, melyet - a mérhetetlen sok reklám ellenére - még mindig nem értek. Mi ez a ZEO? Ki viseli a karkötőt? Segítsetek! (Szidjuk együtt!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!