Keresés

Részletes keresés

tkacsa Creative Commons License 2003.08.22 0 0 23
Minden evben rendszeres hagyomannyosan keresztanyukamektol U"RO"M-rol neeztuk a tuzijatekot,a nyari szuneti nyaralas is mindig ehhez lett igazitva.Csillaghegymellol neztuk az egyik nagy dombrol minden aldott evben ami nagyon jol sikerult,mert elsetaltunk es vittunk ki magunkal pokrocot,fo"ttkukoricat...stb...stb
DE amikor a Thai-foldi haverokkal 8-an eggyutt neztuk,a Parlament mellol a rakpartkozeleben,olyan volt mintha valami iskolai tanevnyiton vettunk volna reszt,vegig vigyazban allni,a fejunket az egnek emelni...stb...stb szoval szerintem sokkal rosszabb a rakpart menten a tuzijatekot elvezni,es akkor meeg nem is emlitettem azt a rengeteg embert egymas hegyen-hatan.......
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.21 0 0 22
Hát még ha elárulom, hogy azt hittem, hogy 22h-kor kezdődik, és nagy pánikban indultam el kilenc előtt pár perccel, végül kb 5 percet láttam belőle, azt is a Szent István Parktól :]
Előzmény: Peaceful (21)
Peaceful Creative Commons License 2003.08.20 0 0 21
Lamarck...:)))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (19)
mmo74 Creative Commons License 2003.08.20 0 0 20
Mi maradunk egy 10 emeletes külvárosi panel megszokott tetejénél. A görögtüzet nem látni, de egyébként mindent ;) Tömeg nulla, utána pár perc alatt hazaérünk ;)
Előzmény: SumQuiSum (18)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.20 0 0 19
originalqszi húgától, a Rózsadombról, gyerek Ti is! :]
Előzmény: SumQuiSum (18)
SumQuiSum Creative Commons License 2003.08.20 0 0 18
Na, felhozom a topicot.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hova lehet menni utsó környéki pillanatban, ahonnan látni? Ja és egy 7 fős csoport turistacsoporttal lenne a dolog, úgyhogy jó lenne nem túl tömeges hely.
Plusz mikrobusz parkolna :)
5letek?

SQS

sommázó Creative Commons License 2000.08.20 0 0 17
A rádióban azt hallottam, hogy Budáról jó nézni. Ja, ezt lehet, hogy Ti is tudjátok? Akkor bocs.
Ghanima Creative Commons License 2000.08.20 0 0 16
Az Országházból biztosan nagyon jól lehet látni...
Feltéve, hogy nem a hazánkra jellemző nyugati szél fog éppen fújdogálni, mert akkor legföljebb megfulladni lehet ott...netán semmit sem látni a füsttől.
Ismét ideidézek egy kiváló hozzászólást a pol. fórumról: "A nép idén képviselői útján élvezi a tüzijátékot..."
Remélem, nem lesznek balesetek az egyszerre meglóduló tömegek miatt. Azt l látom most, hogy rengeteg ember kezdett elindulni a szokásos módon a szokásos Duna parti színhelyek felé. Ha netán ezeken a"régi" helyszíneken lesznek felvilágosítók, akik elkezdik esetleg fölvilágosítani az embereket, hogy menjenek "odább"... haj, haj! Aggódom, de remélem, fölöslegesen..
mue Creative Commons License 2000.08.20 0 0 15
Tudjátok mi a fura?
Az hogy most ti itt vagytok a forumban, és mindnyájan haverok vagytok és segitjük és szeretjük egymást.
Este meg a tüzijátékon, nem a forum részei leszünk, hanem az önzö és nyomulo tömegé, akik mind utálják egymást, és küzdenek és taposnak a jobb helyért!! És lehet hogy éppen a legkedvesebb hozzászolo tanácsadom fog a lábamra lépni, ezzel érzékeltetve azt, hogy bizony tökbunkon beálltam elé!
Sinus Creative Commons License 2000.08.20 0 0 14
Most ez itten ertelmes kerdes volt csak en nem ertem, vagy okorkocc? Magyarul en vagyok huje vagy te? :))
Halálos Ölelés Creative Commons License 2000.08.20 0 0 13
Na, télleg! Milyen magas a vár? Már vár a budai vár?
Előzmény: Ariel (11)
Halálos Ölelés Creative Commons License 2000.08.20 0 0 12
Mégis, milyen magas a vár? Már vár a budai vár?
Előzmény: Ariel (11)
Ariel Creative Commons License 2000.08.19 0 0 11
quszi!

ne beszelj! a tocsik is csinalt sajat tuzijatekot? meselj mar! :DD

Előzmény: originalqszi (8)
Sinus Creative Commons License 2000.08.19 0 0 10
Mi a Gellert hegy mogott (Sanc ucca eleje) vagyunk, es 4. emeletrol tudnank nezni. Szerintetek lehet onnan latni? A var pont eltakarja. Azaz a kerdesem: milyen magasra lovik ezeket? Es milyen magas a var?

koszi
Sinus

ben de kinn is Creative Commons License 2000.08.19 0 0 9
"A húgomtól, a Rózsadombról:)))))))))"
Mesélj róla, hirtelen olyan kíváncsi lettem : )
Előzmény: originalqszi (6)
originalqszi Creative Commons License 2000.08.19 0 0 8
Én 1 milliárdról tudok:((( Az azt jelenti, hogy....... benne van az én 100-asom is! Nem is olyan sok:)))) És a Tocsik?????????
Előzmény: Ariel (7)
Ariel Creative Commons License 2000.08.19 0 0 7
a fijug ugy csinaltak, hogy legjobban a parlament teraszarol lehessen latni, ahol ok fognak ulni...
sajat tuzijatek 100millioert...
originalqszi Creative Commons License 2000.08.19 0 0 6
A húgomtól, a Rózsadombról:)))))))))
zyx2 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 5
honnan, honnan....
a fiuk elinteztek, hogy
1 - meg egy adag penzt sikeruljon lenyulni (sajat cegek szervezik az egeszet)
2 - ok, es a barati koruk lassa a legjobban (rozsadomb)

tenyleg, milyen kiraly duma volt, amikor megkerdeztek, mi mennyibe kerult, aszonta a sokeszu ficko, hogy nem szoktak a szulinapi tortarol megmondani, hogy mennyi volt a hab es mennyi a cukormaz.
csak azt felejtette el, hogy ezt nem ok adjak nekunk, hanem a mi penzunkbol megy....

epri Creative Commons License 2000.08.19 0 0 4
en ugy tudom, hogy a budai oldalrol a margit hid es a lanchid kozti szakaszrol lesz a legjobban lathato, de javasoljak a szervezok a varat es a gellert hegyet is.
Herold Creative Commons License 2000.08.19 0 0 3
A Battyhány téren nem fognak a fejünkre potyogni a rakéták?
Előzmény: dixtn (2)
dixtn Creative Commons License 2000.08.19 0 0 2
A Pesti Estnek megjelent egy augusztus 20-i különkiadása, abban van egy rajz azokról a helyekról, ahonnan élvezhetőnek tartják. Amennyire emlékszem: Margit híd és a Margit-sziget déli csücske, Bem rakpart és Batthyány tér (természetesen), Vár keleti szegélye (valószínűleg a Halászbástya kivételével limitált kilátással), valamint a Gellérthegy északkeleti sétányai.
Szerintem ezen kívül a dombokon levő panorámás villák teraszáról... :-)
Előzmény: mue (-)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1
A Batthány téri aluljáróból: az épp szemben van a Parlamenttel : )
Your Devil + Creative Commons License 2000.08.18 0 0 0
0 helyen.
Előzmény: mue (-)
mue Creative Commons License 2000.08.18 0 0 topiknyitó
Na, kerestem mindenféle doksit rola, de semmi.
Ha tudtok vmit, osszátok meg velem!
Kösz: MUe

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!