Az is jó volt, amikor Ákossal készítettek interjút a stúdiójában. Az elején épp valami felvételt hallgatott vissza a keverőpultnál, a kamerának háttal. Tetszését egy "De jó, bazmeg!"-gel fejezte ki, de amikor észrevette, hogy már veszik, módosította "Rendesen jó!"-ra.
KB 6 évvel ezelőtt a Kossuth éjjeli híradója után Sporthírek. Azt hiszem a Török xxx . Megindul és érezni a hangján , hogy tökrészeg. Elkezd egy hírt , majd közli, hogy dög meleg van és berepült egy légy a Stúdióba. Híreket nyomja tovább , időnként állatira felröhög és közli, hogy a légytől nem tudja rendesen olvasni a híreket. Jelzők lehettek azt nem tudtam megjegyezni mert vezettem és alig láttam a könnyeimtől.
A végén nagy röhögéssel megkéri a kollégákat ugyan csapná már agyon valaki azt a legyet helyette .
A 20 perces adás műsorvezetője ekkor besokall :
" azt hiszem mára elég a sporthírekből .
Kedves hallgatóink jó éjszakát , legközelebb stb stb..."
Hát ezt meg hogy ástad elő? Rákerestél a "kurva"-ra? :-)))
Egyébként a lottóhúzásos baki tényleg igaz. Szerintem se bányász volt, hanem valami józsibácsi
en is hallottam hiret valami jozsi bacsi volt sajorocsogerol...
hja lekeveresek
Regen a kolifalikutyaban (sok sok eve :o( )
ment a danubius es valami ejszaklai musor votl es lehetett betelefonlani ejszakai musor leven.
Ficko betelefonal es valami miatt lekeverik stb..
Erre uj telefonalao a vonalban:
Mi a kurva anyatokert kevertetek le azt mondjatok meg?-mondja ugyanaz a hang. Persze ismert lekever...Ezutan errol szolt az ejszakai musor
A múlt héten az öreg, szakállas időjárásguru az m1 déli hiradója végén: "A hőmérséklet ... és ... fok között várható (kép el, hang marad, tovább üvöltve:) A rohadt életbe, hogy... (hang lekever)" A végét szépen megnyomta, ordított, mint a sakál, nem venném nőül :)))
Emlékszem még egy jópár évvel ezelőtt, valamelyik olimpia előtt volt Papp Lászlóval valami interjú, aki akkor még edzősködött. "... és aki átjut ezen a válogatón, ami.. (kis csönd, PapLaci elgondolkozik) hűbazdmeg most nem is jut eszembe mikor is lesz a válogató."
Bizony, Alföldi tollasozott a reggeli műsorban (Reggeli a neve?), s bénázását egy hangos "bazze!" rikkantással kommentálta.
Amilyen pechje van, ő azon tévések közé tartozik, aki még csak nem is beszédhibás.
Tehát helyesbítenem kell, nem "bazze ! " hagyta el a száját, hanem egy cifrán-tisztán zengő "B@@@szd meg!"
Utána kapta is a szája elé a kezét.
Mondanom sem kell, hogy mindenki fetrengett a röhögéstől, megaröhej a topon, ő pedig sűrű bocsánatkérések közepette "exhumálta :-)))" magát.
Az említettet nem láttam, de jó lenne ha valaki az idősebbek közül meg tudná erősíteni vagy cáfolni az általam ezerszer hallott történetet, hogy igaz-e. Következő:
lottósorsolás, bányászok húznak. Csóka kihúzza megnézi majd:
-Hatos.
számra rápillant, megfordít:
-Faszt, kilences. :-))
Valaki tudja?
szija Anteris, te ismered a NikaGyurit közelebbről? ezt biztos csúnya dolog közölni, a szojuzban végzett, mint két barátom is, párszor buliztunk együtt .. akkor még sötétbarna haja volt
y
(ez a gonosz nickem)
Tök mindegy, hogy hogy hívják.
Úgy beszélt, ahogy általánosan elfogadott ma Magyarországon. Aki ezen megbotránkozik, az vagy álszent, vagy csukott szemmel/füllel jár.
Helytelen, hogy adásban trágárkodott, mert rossz példát mutatott. (Hány rossz példa van percrol percre mikrofon elott és nélül?) Büntessék meg mérték szerint, de nem kell a fejét követelni és nem kell rajta csámcsogni sem!
Szarvas Laszlonak hivjak a pajtit.
Mi is hallottuk a karomkodast, de ahogy emlekszem, nem az volt az egyetlen baki abban az adasban.
gondoljatok, hogy ezert ki fogjak rugni?? Nem hiszem.
Gulyás Lászlónak volt egy ilyen jellegu, de kevésbé durva benyögése az EB alatt. Akkor egy "mit szarakodtok még?!" -et engedett el, amikor a felkonf után nem akart indulni a riport.
De nekem Szabó Zoltán "bazmegelése" tetszett a legjobban. Hiába mondjuk azt, hogy egy komoly politikus ne káromkodjon, sokkal inkább emberi gesztusnak tunt, mint a kötelezo udvariaskodás.
Az is elkepzelheto, hogy szandekosan tortent az egesz!
Biztos kimutatta vmelyik kozvelemenyqtato, hogy a tv-nezok szerint a hirfelolvasok olyan komolyak, tavolsagtartok, soha egy sajat velemeny, egy magyarazat, mint regen, hogy hogy is kell erteni ezt vagy azt a hirt... Na, erre most felvillantottak, hogy ime, hat persze, hogy ezek is pont olyan derus, kedves, normalis emberek mint mi magunk itten.
Az eset hasonló, mint a másik kereskedelmi adó híradójában volt a Forma-1 után. Szellő Estván a stúdióban, felkonferálja a műholdas kapcsolást a hegyeshalmi átkelővel. De a ravasz vágó nem fullba vágta be az új helyszínt, hanem osztott képernyőbe:) Szellőnek már nem volt hangja, de a szájáról le lehetett olvasni, amint teátrális mozdulatok keretében megkérdezte a stábtól: "Gyerekek! Most mi a f@sz van?" :) A következő konfnál már meg sem látszott rajta semmi...
Én is láttam az ominózus esetet. Majdnem leestem az ágyról, úgy röhögtem. Én nem büntetném meg az ürgét, max. figyelmeztetném.
Nem lenne jó, ha ez általánossá válna, de így egyszer-egyszer jó poén.
Szerintem meg marhaság ha ezért bárkit is büntetnek.El kell fogadni,hogy az emberek így beszélnek.Azért,mert valaki műsorvezető,még nem kell rongyot kötni a pofájára.Ezeken a beszólásokon csak az álszent,és velejéig romlott emberek botránkoznak meg,akik mohón rávetik magukat a Wc-kben talált falfikákra,hogy aztán felháborodhassanak,ugyanakkor ők is ugyanezt teszik ha kell ha nem.
Ugyanakkor nekem is az a véleményem,hogy az ember nem sokáig lesz a tv-nél(vagy legalábbis műsorvezető.Mikor hallottam azt hittem rosszul hallok,de aztán felröhögtem hangosan.Modjuk én az ember helyében,biztos megittam volna vagy 6 sört néhány felessel a baki után.Meg a kezem is remegett volna biztos.
Justin
Ezzel a kurvajózással azonban még nem ért véget a tv2 tegnapi bakiparádéja. Volt egy interjú egy tűzoltóval, ami után felkonf, újabb interjú, aminek az elejére beszűrődik egy kis stúdióhang:" Ezt már este fölvettük"... Majd egy kicsit később ki is írták: "Ma esti felvétel"....
Szóval a legundorítóbb tv csatorna tegnap elérte, hogy élvezzem a híradóját...:))
Mióta a légkondit kitalálták egy vezető TV-ben nem lehet 40 fok, gyanítom, hogy égetni akarták szerencsétlent,egyébként pedig azzal értek egyet, hogy igenis ha a műsorvezető belép a stúdióba attól a pillanattól kezde próbáljon kulturált lenni még akkor is ha a privát életben nem az. Sajnálom hogy nem a pálipistával történt, jót tett volna a rekeszizmomnak
:)) Biztos voltam, hogy azonnal lesz egy topic errol :)
Azert ne legyetek szorosszivuek. Abban a studioban lehet vagy 40 celsius fok. Nap vegere szerintem rendesen megviseli az embert az a kornyezet. Csoda, hogy ingerult valaki? Nekem inkabb olyan erzesem volt, mintha szandekosan szivattak volna az arcot. Kepzeljetek csak el, hogy mondjuk a vitaba elegyedeik valamelyik technikussal, hogy miert nem "felperc az a felperc" es e technikusnak meg szinten nincs kedve vitatkozni a 40 fokos "szaunaban" igy a vitat lezarando lehet, hogy gyorsan adasba kapcsolata. Ennel jobb modszer nem nagyon lehet arra, hogy befogjuk egy tevebemondo szajat :)
ps: egyebkent ahogy reagalt a dologra az profi volt. Az az esemenysor ami vegigfutott az arcan mikor raebredt, hogy adasban van, Oscart erdemelt volna szvsz :)