Keresés

Részletes keresés

Spidermans Friend Creative Commons License 2005.02.11 0 0 52
Az is jó volt, amikor Ákossal készítettek interjút a stúdiójában. Az elején épp valami felvételt hallgatott vissza a keverőpultnál, a kamerának háttal. Tetszését egy "De jó, bazmeg!"-gel fejezte ki, de amikor észrevette, hogy már veszik, módosította "Rendesen jó!"-ra.

Ez a felvétel is kéne, ha megvan valakinek:)
gala2 Creative Commons License 2001.08.23 0 0 51
KB 6 évvel ezelőtt a Kossuth éjjeli híradója után Sporthírek. Azt hiszem a Török xxx . Megindul és érezni a hangján , hogy tökrészeg. Elkezd egy hírt , majd közli, hogy dög meleg van és berepült egy légy a Stúdióba. Híreket nyomja tovább , időnként állatira felröhög és közli, hogy a légytől nem tudja rendesen olvasni a híreket. Jelzők lehettek azt nem tudtam megjegyezni mert vezettem és alig láttam a könnyeimtől.
A végén nagy röhögéssel megkéri a kollégákat ugyan csapná már agyon valaki azt a legyet helyette .
A 20 perces adás műsorvezetője ekkor besokall :
" azt hiszem mára elég a sporthírekből .
Kedves hallgatóink jó éjszakát , legközelebb stb stb..."
gauloises Creative Commons License 2001.08.23 0 0 50
Ózdi vasöntödei munkás volt a szentem.
Azóta van automatikus húzás. :-)))
Előzmény: Labor (49)
Labor Creative Commons License 2001.08.23 0 0 49
Hát ezt meg hogy ástad elő? Rákerestél a "kurva"-ra? :-)))
Egyébként a lottóhúzásos baki tényleg igaz. Szerintem se bányász volt, hanem valami józsibácsi
Előzmény: identicalmcqc (48)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.08.23 0 0 48
en is hallottam hiret valami jozsi bacsi volt sajorocsogerol...
hja lekeveresek
Regen a kolifalikutyaban (sok sok eve :o( )
ment a danubius es valami ejszaklai musor votl es lehetett betelefonlani ejszakai musor leven.
Ficko betelefonal es valami miatt lekeverik stb..
Erre uj telefonalao a vonalban:
Mi a kurva anyatokert kevertetek le azt mondjatok meg?-mondja ugyanaz a hang. Persze ismert lekever...Ezutan errol szolt az ejszakai musor
Előzmény: grubi (41)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.13 0 0 47
A múlt héten az öreg, szakállas időjárásguru az m1 déli hiradója végén: "A hőmérséklet ... és ... fok között várható (kép el, hang marad, tovább üvöltve:) A rohadt életbe, hogy... (hang lekever)" A végét szépen megnyomta, ordított, mint a sakál, nem venném nőül :)))
zyx2 Creative Commons License 2000.09.01 0 0 46
Nem az a baj, ha vki Qrvajozik, hanem az, ha a teveben, n millio ember elott
Azer' disztingvaljunk mar, nemde?

A kocsmaban es a torzsasztalon az ember akkor b+ol, amikor akar ;))

Előzmény: Duke_ (44)
Kham Creative Commons License 2000.08.30 0 0 45
Emlékszem még egy jópár évvel ezelőtt, valamelyik olimpia előtt volt Papp Lászlóval valami interjú, aki akkor még edzősködött. "... és aki átjut ezen a válogatón, ami.. (kis csönd, PapLaci elgondolkozik) hűbazdmeg most nem is jut eszembe mikor is lesz a válogató."
Duke_ Creative Commons License 2000.08.30 0 0 44
Miert baj az,ha valaki kurva jo-zik ? Nem hiszem, hogy ez egetrengeto problema.
Ugy irtad ezt, mintha te nem szoktal csunyan beszelni.

/Duke/

Előzmény: zyx2 (-)
rrroka Creative Commons License 2000.08.30 0 0 43
Az Alföldisről nincse videjó? :)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.30 0 0 42
Bizony, Alföldi tollasozott a reggeli műsorban (Reggeli a neve?), s bénázását egy hangos "bazze!" rikkantással kommentálta.
Amilyen pechje van, ő azon tévések közé tartozik, aki még csak nem is beszédhibás.
Tehát helyesbítenem kell, nem "bazze ! " hagyta el a száját, hanem egy cifrán-tisztán zengő "B@@@szd meg!"
Utána kapta is a szája elé a kezét.
Mondanom sem kell, hogy mindenki fetrengett a röhögéstől, megaröhej a topon, ő pedig sűrű bocsánatkérések közepette "exhumálta :-)))" magát.
Előzmény: Detran (23)
grubi Creative Commons License 2000.08.30 0 0 41
Az említettet nem láttam, de jó lenne ha valaki az idősebbek közül meg tudná erősíteni vagy cáfolni az általam ezerszer hallott történetet, hogy igaz-e. Következő:
lottósorsolás, bányászok húznak. Csóka kihúzza megnézi majd:
-Hatos.
számra rápillant, megfordít:
-Faszt, kilences. :-))
Valaki tudja?
btshadow Creative Commons License 2000.08.29 0 0 40
aki vizuális típus, az tőccse:
http://w3.swi.hu/rotfl/simple/tv2.mpg
Mrs. Diablo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 39
Azért remélem, hogy az ilyen szavak használata Magyarországon sohasem lesz "általánosan elfogadott", főleg nem a televízióban és a sajtóban.
Előzmény: wero (36)
Traubi Creative Commons License 2000.08.20 0 0 38
Qrva ciki volt!!!
De maguknak keresik a bajt, mért keverik le egybol a filmeket???????????
yol Creative Commons License 2000.08.20 0 0 37
szija Anteris, te ismered a NikaGyurit közelebbről? ezt biztos csúnya dolog közölni, a szojuzban végzett, mint két barátom is, párszor buliztunk együtt .. akkor még sötétbarna haja volt
y
(ez a gonosz nickem)
Előzmény: Törőlt_nick (15)
wero Creative Commons License 2000.08.20 0 0 36
Tök mindegy, hogy hogy hívják.
Úgy beszélt, ahogy általánosan elfogadott ma Magyarországon. Aki ezen megbotránkozik, az vagy álszent, vagy csukott szemmel/füllel jár.
Helytelen, hogy adásban trágárkodott, mert rossz példát mutatott. (Hány rossz példa van percrol percre mikrofon elott és nélül?) Büntessék meg mérték szerint, de nem kell a fejét követelni és nem kell rajta csámcsogni sem!
Előzmény: precious (35)
precious Creative Commons License 2000.08.20 0 0 35
Szarvas Laszlonak hivjak a pajtit.
Mi is hallottuk a karomkodast, de ahogy emlekszem, nem az volt az egyetlen baki abban az adasban.
gondoljatok, hogy ezert ki fogjak rugni?? Nem hiszem.
Előzmény: KingaLany (17)
kivi Creative Commons License 2000.08.19 0 0 34
Gulyás Lászlónak volt egy ilyen jellegu, de kevésbé durva benyögése az EB alatt. Akkor egy "mit szarakodtok még?!" -et engedett el, amikor a felkonf után nem akart indulni a riport.

De nekem Szabó Zoltán "bazmegelése" tetszett a legjobban. Hiába mondjuk azt, hogy egy komoly politikus ne káromkodjon, sokkal inkább emberi gesztusnak tunt, mint a kötelezo udvariaskodás.

lycs Creative Commons License 2000.08.19 0 0 33
Az is elkepzelheto, hogy szandekosan tortent az egesz!
Biztos kimutatta vmelyik kozvelemenyqtato, hogy a tv-nezok szerint a hirfelolvasok olyan komolyak, tavolsagtartok, soha egy sajat velemeny, egy magyarazat, mint regen, hogy hogy is kell erteni ezt vagy azt a hirt... Na, erre most felvillantottak, hogy ime, hat persze, hogy ezek is pont olyan derus, kedves, normalis emberek mint mi magunk itten.
division by zero Creative Commons License 2000.08.19 0 0 32
akkor tényleg jól hallottam mit mondot :-)))
SumQuiSum Creative Commons License 2000.08.19 0 0 31
Az eset hasonló, mint a másik kereskedelmi adó híradójában volt a Forma-1 után. Szellő Estván a stúdióban, felkonferálja a műholdas kapcsolást a hegyeshalmi átkelővel. De a ravasz vágó nem fullba vágta be az új helyszínt, hanem osztott képernyőbe:) Szellőnek már nem volt hangja, de a szájáról le lehetett olvasni, amint teátrális mozdulatok keretében megkérdezte a stábtól: "Gyerekek! Most mi a f@sz van?" :) A következő konfnál már meg sem látszott rajta semmi...
alfa155 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 30
Én is láttam az ominózus esetet. Majdnem leestem az ágyról, úgy röhögtem. Én nem büntetném meg az ürgét, max. figyelmeztetném.
Nem lenne jó, ha ez általánossá válna, de így egyszer-egyszer jó poén.
Justin Creative Commons License 2000.08.19 0 0 29
Szerintem meg marhaság ha ezért bárkit is büntetnek.El kell fogadni,hogy az emberek így beszélnek.Azért,mert valaki műsorvezető,még nem kell rongyot kötni a pofájára.Ezeken a beszólásokon csak az álszent,és velejéig romlott emberek botránkoznak meg,akik mohón rávetik magukat a Wc-kben talált falfikákra,hogy aztán felháborodhassanak,ugyanakkor ők is ugyanezt teszik ha kell ha nem.
Ugyanakkor nekem is az a véleményem,hogy az ember nem sokáig lesz a tv-nél(vagy legalábbis műsorvezető.Mikor hallottam azt hittem rosszul hallok,de aztán felröhögtem hangosan.Modjuk én az ember helyében,biztos megittam volna vagy 6 sört néhány felessel a baki után.Meg a kezem is remegett volna biztos.
Justin
Wágner úr Creative Commons License 2000.08.19 0 0 28
Há' 1xün annyi lehetett, hogy qrvameleg volt, na! És ilyenkor Söröt köll inni minden más helyett, mer' az az igazán qrvajó! :))) Egészség!
Előzmény: btshadow (27)
btshadow Creative Commons License 2000.08.19 0 0 27
Ezzel a kurvajózással azonban még nem ért véget a tv2 tegnapi bakiparádéja. Volt egy interjú egy tűzoltóval, ami után felkonf, újabb interjú, aminek az elejére beszűrődik egy kis stúdióhang:" Ezt már este fölvettük"... Majd egy kicsit később ki is írták: "Ma esti felvétel"....
Szóval a legundorítóbb tv csatorna tegnap elérte, hogy élvezzem a híradóját...:))
Justin Creative Commons License 2000.08.19 0 0 26
Az meleg volt.De nem azt mondta a csóka,hogy"Ez kurva jó,nekem azt mondták kezdünk"?vagy valami hasonló.
Előzmény: Detran (2)
luciferi Creative Commons License 2000.08.19 0 0 25
Mióta a légkondit kitalálták egy vezető TV-ben nem lehet 40 fok, gyanítom, hogy égetni akarták szerencsétlent,egyébként pedig azzal értek egyet, hogy igenis ha a műsorvezető belép a stúdióba attól a pillanattól kezde próbáljon kulturált lenni még akkor is ha a privát életben nem az. Sajnálom hogy nem a pálipistával történt, jót tett volna a rekeszizmomnak
Előzmény: SirContact (24)
SirContact Creative Commons License 2000.08.19 0 0 24
:)) Biztos voltam, hogy azonnal lesz egy topic errol :)
Azert ne legyetek szorosszivuek. Abban a studioban lehet vagy 40 celsius fok. Nap vegere szerintem rendesen megviseli az embert az a kornyezet. Csoda, hogy ingerult valaki? Nekem inkabb olyan erzesem volt, mintha szandekosan szivattak volna az arcot. Kepzeljetek csak el, hogy mondjuk a vitaba elegyedeik valamelyik technikussal, hogy miert nem "felperc az a felperc" es e technikusnak meg szinten nincs kedve vitatkozni a 40 fokos "szaunaban" igy a vitat lezarando lehet, hogy gyorsan adasba kapcsolata. Ennel jobb modszer nem nagyon lehet arra, hogy befogjuk egy tevebemondo szajat :)

ps: egyebkent ahogy reagalt a dologra az profi volt. Az az esemenysor ami vegigfutott az arcan mikor raebredt, hogy adasban van, Oscart erdemelt volna szvsz :)

Tisztelettel
Sir

Detran Creative Commons License 2000.08.19 0 0 23
Most hallottam a haveromtól, hogy nem is olyan régen Alföldi Róbert engedett el egy bazdmeget az RTL Napkeltéjében. Fizetett is miatta..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!