Keresés

Részletes keresés

Bajót Creative Commons License 2007.02.01 0 0 11

Ha valaki senkinek sem szurkol,akkor mit keres a DK-ban?Én egyébként csapatom minden meccsén ott vagyok.(minden idegenbelin is).Igaz,hogy egy megye I-es csapatnak nem kell pl. Minszkbe utaznia kupameccset játszani.......

Előzmény: zyx2 (9)
zyx2 Creative Commons License 2000.09.01 0 0 9
Semmilyen, es ugyan annyi idegenbelire megyek, mint ahany otthonira ;) (gy.k.:0)
Miert is kene elgondolkodnom?? En sajnos, s nagyon banom, mert ugy tunik, ezzel tulontul kilogok a sorbol, szoktam gondolkozni... ;(((

Carlos:
a geometriai, vagy a foldrajz ismereteid ennyire hianyosak? esetleg mindketto??

Ja, amugy Budapesti vagyok, mindig is itt eltem...

Előzmény: Törölt nick (2)
CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.22 0 0 7
Nem is gondoltam volna hogy a fradisták még a kupameccsekre is elkisérik a csapatukat....mik vannak........
CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.21 0 0 5
Uteszaró......!

Boccs hogy beleszólok a dolgodba de te okoskodsz állandóan;)

CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.21 0 0 4
Ezt minek kellet megnyitni?MIndeki ugyananyit utazik a pestiek kicsit kevesebbet de többen jönnek talán de ehez minek kel topicot nyitni?
Nyomd be a fradi topicba hogy meniyen vagytok és örüljél.
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1
Erdemes volt megnyitni ezt a topicot...
Előzmény: zyx2 (-)
TOMAUTE Creative Commons License 2000.08.18 0 0 0
És az szerinted miért van, hogy általában ezek a vendég pesti táborok nagyobbak, mint a hazai
tábor?
Előzmény: zyx2 (-)
zyx2 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 topiknyitó
Mar tobbszor olvastam, hogy fradistak verik a melluket, hogy ok a valakik, "merhogy" milyen sokan mennek idegenbe meccsre.

Kicsit utana kellene szamolni, hogy egy szezon alatt hany km-t kell utaznia egy bp-i csapat drukkerenek, es hanyat egy videkinek, foleg ha az messze van az orszag kozepetol (Nyiregyhaza, Debrecen, Pecs, Gyor, stb...)

Ez mind idoben, mind koltsegeit tekintve nem mindegy....

Neha gondolkozzatok kicsit, mielott veritek a nyalatokat, meg ha nehez is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!