Keresés

Részletes keresés

juditk Creative Commons License 2011.07.07 0 0 88

Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy milyen a jó cigi töltő?

Milyen a jó hüvely hozzá?

A dohány az árátólfügg, hogy menyire minőségi?

köszönö!

üdv.

Axel" Creative Commons License 2006.10.10 0 0 87
Létezik! a West hüvely pl...
Előzmény: R.Peter (79)
rali Creative Commons License 2004.11.05 0 0 86
bigedy Creative Commons License 2004.10.01 0 0 85
kerdezz!!! Trafikom van a dohányárú a főprofilom!!!
Előzmény: R.Peter (80)
nine Creative Commons License 2004.09.05 0 0 84
kezzel rejszolni kell, nem cigit sodorni
Jacobs Ladder Creative Commons License 2004.09.05 0 0 83
Természetesen puszta kézzel. Onnan, hogy kinyitod a csomagot (én mindig benne tartottam a papírt), addig, hogy meggyújtod a cigit.
Előzmény: nine (82)
nine Creative Commons License 2004.09.05 0 0 82
sodroval tizenot masodperc, az iment mertem
Jacobs Ladder Creative Commons License 2004.09.05 0 0 81

Sziasztok!

Sok-sok évig (8-10) sodrott cigit szívtam, előbb sötétkék Drumot, aztán a Mild verziót. Samsont is nyomtam (amikor nem lehetett Drumot kapni), de szerintem az íze is és az illata is karcosabb, mint a Drumé.

Sszerettem sodorni, csak egy idő után zavart, hogy állandóan sárga az ujjam, meg takarítani kell utánam :))

Papírból szerintem a Drum és a Samson jó, utána a Mascot. Az ElRey túl vastag, a Rizla meg csúszik.

Viszont lenne egy ötletem. Kicsi verseny, tét nélkül. Kinek mennyi a szintideje?

JL

R.Peter Creative Commons License 2004.09.05 0 0 80
Senki?
R.Peter Creative Commons License 2004.09.03 0 0 79

Sziasztok!

Kissé leült a topic, pedig nekem lenne kérdésem. Én az előre vásárolt kész hüvely+dohány+töltőkészülék összeállítást szeretem legjobban. ezzel kapcsolatos a kérdésem is:

-Lehet-e 100-as papírt+töltőkészüléket kapni?

-Lehet-e normális füstszűrővel ellátott papírt kapni (amit edig vettem primus, sláger, stb, azokban a filter mérete majdnem csak a fele a rendes ciginek, ezért erősebb, csípősebb lesz a végerdmény. Létezik normál méretü "szenes" füstszűrős hüvely?

-hol lehet a fentieket megvásárolni budapesten? :) 

-ajánljatok GYENGE dohányt legyetek szivesek!

nine Creative Commons License 2004.07.09 0 0 78
személy szerint fingom nincs, de úgyis elmondod
Előzmény: Cuoresportivo (77)
Cuoresportivo Creative Commons License 2004.07.09 0 0 77
Szerintetek mi szellőzik ki egy 20 nm-es szobából könnyebben? 30 elszívott szál Marlboro vagy Drum?
Timna Creative Commons License 2003.01.21 0 0 75
Egy idióta haverom elszív 2-3 nap alatt egy fekete sámsont. Javasolta nekem is, mondván szeretem az erős dohányt. Hát majdnem megpadlóztam egy száltól anno, pedig Fecsét, Marshallt szívok (pirosat ofkoz) ha csak lehet. Aztán láttam, hogy a csávó kb 3-4mm "vastagra" tekeri a sámsont. Ja így könnyű :) Én a szokásos 5-8mm vastagságú trombitát tekertem belőle. Majdnem ráment a tüdőm :)
Amúgy on-demand tekerek segédeszköz nélkül, amikor épp kell. De már jó rég csináltam. Lehet hogy vennem kéne egy zacsi sámsont? :)
Gable Creative Commons License 2002.04.14 0 0 74
Hello Yfel!

Szerintem ha találsz egy dohanyboltot, SAMSON tutira lesz, mert elég jól szétszórják a világon a holland el?állítók. :) Vagy ha mas nem is DRUM tutira van, ezekb?l a lightosabbakkal érdemes elösször próbálkozni, mert azért fejbevágósak a sodró-dohányok els? ismerkedésre :)
Utána már egyéni izlés(szaglás) alapján kereshetsz aromásított dohányokat, vagy ha jófej a kiszolgáló, és vágja a témát, ajánlani is tud az izlésednek megfelel?t.

Előzmény: Yfel (73)
Yfel Creative Commons License 2002.04.05 0 0 73
úgy általában észak-amerikában hol lehet normális dohányhoz jutni :)

Marhaságokat beszélek... na mégegyszer: Nem tudom, hogy itt milyen fajta dohányokat érdemes kipróbálni :)
Bocsi egy kicsit fáradt vagyok :)

Előzmény: Yfel (72)
Yfel Creative Commons License 2002.04.05 0 0 72
Ebben egyetértünk :)

Én is érdeklődve olvastam végig a topicot, és eldöntöttem, hogy ki fogom próbálni a sodort cigarettát... rávettetek :)

Egyetlen problémám van: Calgary-ben lakom és nem tudom, hogy hol szerezzek dohányt, és úgy általában észak-amerikában hol lehet normális dohányhoz jutni :)

Előzmény: Slint (46)
Gable Creative Commons License 2002.04.05 0 0 71
Namiaz? elpilledt a 'sodro' tarsadalom?! :)

Vissza a kiindulasi pontra:
Talaltam remek gumicukor/tutti-frutti/zseles-szaloncukor/cseresznye+meggy izu dohanyt!!!
ExcellenT markaju, ezenbelul Kir Royal izesitésu light-os dohany..
Keverve natur dohannyal fogyaszthato is :) de az ize kedveert erdemes kiprobalni tisztan is ;)

dr csigavér Creative Commons License 2002.03.21 0 0 70
Akkor meg a Heineken múzeumot ajánlom. A belépő áráért (már nem emlékszem mennyi, de nem egy nagy összeg) annyi sört ihatsz, amennyi beléd fér. Ránk már a harmadik napon ujjal mutogattak, hogy megint jönnek a magyarok!
Előzmény: Geitenbeffer (66)
Gable Creative Commons License 2002.03.20 0 0 69
Kifelesodro taktikam(persze mashogy is lehet)..

Papir kifordit -> masik iranyba hajtom ossze
Felem van a ragaszto
...Sodras...
Mikor behajtottam ala, megtekerem egyszer korbe, es kivulrol nyalazom be.. igy meg elotte lehet finomitani az idealis forman :)
Aztan feltekerem, ha kell tomkodom kicsit.
Visszahajtom a folosleges papirt, amit mar a ragaszto tart is par pillanat szaradas utan.
a hajtast pedig vegighuzom az ujjbegyemmel, amit elozoleg megnedvesitettem ;)
Es szepen le lehet tepni a ragasztas menten....

Nekem ez jott be :)

Gable Creative Commons License 2002.03.20 0 0 68
"Találkoztatok már olyan papírral, aminek le van csippentve a felső sarka, könnyebb tekerés céljából? Én jót mosolyogtam, amikor először megláttam... :)"

En annyira mokasnak talaltam, hogy azonnal vettem is egyet... ha kifele sodrom meg, le is tephetem, es nezegethetem... :)))

De azert meg kell hagyni, remek PR fogas :)

Előzmény: Geitenbeffer (64)
Gable Creative Commons License 2002.03.20 0 0 67
Haat, a disznotor nem eroszak... :)
Előzmény: Geitenbeffer (66)
Geitenbeffer Creative Commons License 2002.03.18 0 0 66
:(

Inkább maradok a sörnél, és a nikotinnál, kösz.

Előzmény: dr csigavér (65)
dr csigavér Creative Commons License 2002.03.18 0 0 65
Azért ha mész hollandiába a white widow-t is próbáld ki! :o)))
Előzmény: Geitenbeffer (64)
Geitenbeffer Creative Commons License 2002.03.17 0 0 64
A dohány kiszáradása után én mindig almát raktam bele. Tökéletes volt a hatás!
Csak a szelet vastagságára kell odafigyelni, hogy nehogy elázzon a dohány. Egy kb. 2-3 mm vastagságú szelet csodákra képes.

Egyébként a kevenc papírom a Mascotte, a kedvenc dohányom pedig a Van Nelle. Ez holland dohány, sajnos Magyarországon nem lehet kapni, de nemsokára megyek ki Hollandiába, és bevásárolok belőle :)
Egyszer szívtam Bali Shag-et, ami egy dán dohány, az is elég korrekt volt.

Találkoztatok már olyan papírral, aminek le van csippentve a felső sarka, könnyebb tekerés céljából? Én jót mosolyogtam, amikor először megláttam... :)

Vesper Creative Commons License 2002.03.17 0 0 63
Nem kell sokat ráönteni! Elég egy kávés kanállal vagy, ha sok a dohány 2-vel. Tény hogy kell neki legalább 2 nap, mire teljesen átszívja magát. Attól nem kell félni, hogy száraz marad egy része, ezért kell álltatni. Inkább arra kell ügyelni, hogy jól zárható (légmentesen) edényben tároljuk így, mert akkor elárolog a szesz és nem nedvesíti át a dohányt. Egyébként azt az alamaszeleteset is hallottam, mint módszer, de inkább az égetett szeszest próbáltam, ami prímán működik.
Előzmény: Lokator (62)
Lokator Creative Commons License 2002.03.14 0 0 62
Aha. Es hogy csinalod a ralocsolast? Az a felelmem, hogy ralottyintek a Bacardibol, oszt 1-2 dohanycsomo uszni fog a neduben, a tobbi meg szaraz marad. Szoval valahogy permetezni kellene. :-))))) Ja, es mennyit ontottel ra? A zsacskoban bebugyolalva hagytad allni?
Előzmény: Vesper (51)
Gable Creative Commons License 2002.03.14 0 0 61
Haat nemtom... en eletemben eloszor ELKA nevu fel-hosszu papirral probalkoztam, ami eleg vekony is volt.. es konnyen rajottem, mi a csizio..

El-Reyt is vettem.. 1x... de annyira gany ize volt, hogy kidobtam az egeszet.. mondjuk pl. a mi jo Magyar Primus dohanyunkhoz nagyon passzol.. ;)

Roll-Papir telleg kool, de elsosorban a 'nem-csak-dohany-keverekek' fogyasztasat konnyiti meg -> Nagyobbat lehet egyszerre eltolni ;)

Előzmény: Cuoresportivo (55)
f5g6h7 Creative Commons License 2002.03.14 0 0 60
Kiszaradas ellen, vagy kiszaradt dohanyba segit pl egy vekony szelet alma.
dr csigavér Creative Commons License 2002.03.14 0 0 59
Az, hogy olyanra csinálják! :o)) Egyébként, ha kifelé tekered, akkor úgyis mindegy.
Előzmény: Cuoresportivo (58)
Cuoresportivo Creative Commons License 2002.03.14 0 0 58
Az RS is széles. Mi lehet az oka?
Előzmény: dr csigavér (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!