Fergeteges hokimeccsre vágysz? Ne hagyd ki a Patriot Budapest hétvégi mérkőzéseit! Magyarország legfiatalabb profi hokicsapata a világ talán legjobb jégkorongosaival, a Szpartak Moszkva junior csapatával játszik a Jégpalotában 2012. október 13-án és 14-én, 15:30-kor. Jövő héten is izgalmas meccsekkel várnak titeket a srácok: 2012. október 16-án és 17-én, 18 órakor a MHK Himik Voszkreszenszk csapatával játszanak.
Bővebb információért kattanj a csapat weboldalára: www.patriothockey.eu
Meglehetősen érdekesek a módszereik, hisz korábban felvetődött, hogy a Dunaújváros fiataljait akarják átcsábítani, aztán a Sportclubból is a csapat nagy részét..a Sportclub mondjuk alapjáraton szimpatikusabb a két szeredai klub közül, nekem ez a fetrengős-színészkedős-provokálós hoki nem jött be, amit a HC művel.
Tegnap olvastam a Nemzeti Sportban egy érdekes dolgot, mennyi az igazság abban hogy a HC leigazolná a Volán komplett első sorát, plusz a Ladányit? Picit meredeken hangzik a dolog elsőre..
Személyesen ismerek játékost, személyesen voltam ott több meccsükön. Amit láttam, az kb. olyan fokú utálat volt egymással szemben, mint itthon a Fradi-dózsa között. Ráduly nem véletlenül ajánlott fel euró tízezreket, hogy egyesüljenek. December végén az MK döntőn az SC-fanok nem a HC-nak szurkoltak. Nem hittem a fülemnek!
Èn eddig azt hittem,hogy a második csapat az SC ificsapata vagy másodcsapata.Legalábbis annak indult. A legjobb meg az,hogy a steaua döntöbe se került.