ne legyél ilyen kis gonosz, a hangja mindenért kárpótol..
különben meg az előző albumának borítója fantasztikusan jó kép lett-minden elismerésem a fotósé:)
Lonely Souls, mondd ez nektek valamit?
Néhány napja hallottam a Britrock Radioban, Richard Ashcroft dalként, nem vervös nóta volt. Nem tudom hova tenni.
Talán már az új albumról lenne ízelítő?
A Verve ex-frontembere, Richard Ashcroft második szólóalbumán jónéhány neves muzsikus dolgozik, például DJ Shadow és Talvin Singh is. A szeptemberre ígért korong egyelőre cím nélkül leledzik, és Ashcroft szerint jól haladnak a munkákkal, amelyet az Alone With Everybody producere, Chris Potter felügyel.
"Minden rendben megy, és egy csomó kiváló zenész van segítségemre, így minden adott ahhoz, hogy egy ütős albumot tudhassak magaménak." - biztosított az énekes, aki az Oasis szeptember 14-i koncertjén vendégként fog szerepelni.
Már halványulnak az emlékek,de azért megpróbálom.
Kunstpark a neve a helynek, ahol játszott, ezen belül is a Colosseumban, ami a Pecsára emlékeztetett, csak kisebb. Otthonos színpadkép szőnyeggel, a magasban mirror ball,magyarul diszkógömb.
Kijött a két lábon járó ceruza, a kötelező Verve -napszemüveggel, a haj kicsit rövidebb volt, mint amit az Alone with Everybody borítója alapján várni lehetett.Csík szemek, ezt utálom általában olvasni koncertbeszámolókban, de higyjétek el: be volt tépve, mint a sakál.Into the Brave New World, első szám. Brit kiscsajok bebaszva ordibálnak egész koncert alatt, "Ricccsőőőd, Ricccsőd!!"
Most mennem kell,bocs.Folyt.köv.
Voltam Ashcrofton Münchenben,2000 októberben.
Kurva jó volt. Ez az ember az életben még cingárabb, mint a képernyőn. Most más nem jut eszembe.
Pedig tudnék még mesélni...
Lenyúlták Aschroft gitárját
február 12. 17:00
[NME] Elég szarul jött ki Richard Aschroft abból, hogy mint "meglepetés vendég" fellépett az Oasis február 6-i londoni koncertjén. Az énekes egy szál akusztikus gitárral adott elő néhány dalt az egyébként jótékony célú rendezvényen, majd a gitárt a színpad mögött lerakta, ahonnan a hangszert valaki egész egyszerűen "lenyúlta". Aschroft azóta kétségbeesetten keresi a számára igen kedves Gibson J200 Vintage Sunburst Acoustic-ot és pénzt is felajánlott a gitár visszajuttatójának.
mondjuk egy olyan gitárt én is lenyúlnék, Verve-szeretet ide vagy oda