BOCSI SRACOK A ZAVARASERT TUDNA NEKEM VALAKI SEGITENI BEIRTAM A DELTA FORCE CD KEY-T ES NEM FOGADJA EL TUDJA VALAKI MI LEHET A PROBLEMA HA TUD VALAKI LEGYSZI SEGITSEN ELORE IS KOSZONOM
Bocsi , azért a DF2 topicba írtam a kérdésemet mert konkrétan a DF2 multiplayerével szeretek játszani ,az teccik , és ahhoz keresnék bárkit aki még ilyen "őskövülettel" játszik.
Sajnos nagyon gagyi a gépem , és ez még éppen elmegy rajta , Wolfról,Ghostreconról,OpFlashről nem is álmodhatok jelenleg ,de köszi , átéreztem a jószándékot.
Mindettől függetlenül még él a kérdés !
Hey , játszik még valaki ezzel a játékkal a neten , én mostanában nagyon rákaptam a multiplayerre , és egyszer össze is futottam egy magyar hapsival valami deathmatch közben.
Na , ha valaki látja ezt szóljon má rám hogy tudjam hogy nem vagyok egyedül ottan a sok barom idegenarcú killer közt.
Kisfiamnak most telepár játék után már nem ajánlja fel a SINGLE PLAYER modot, csak Multiplayer-t akar játszatni !
A DF1 és a DF2 is.
Miért? Mi a hiba?
Segítsetek legyszives !
Szerintem a DF Land Warrior nagyon jó játék volt...Megvolt a hangulata is...A DF2 viszont erős visszalépés, mind a grafika mind a hangulat szempontjából...
Egyébként a páncélos-teherautós-helikopteres-hajós pályán az LAW-vel kilőttem a két páncélost, a gránátvetővel szétlőttem a helikoptert vmint azt a teherautót, amelyik üres volt. A másik kettőben kilőttem az egyik hordót, amitől felrobbantak. A hajókra pedig stachel charge-ot tettem a tat és a fülke közé.
A teherautókat ügyesen elhelyezett gránátokkal ki lehet nyírni,ez igaz a páncélautókra is.
A hajókat a lézerrel meg kell jelölni, és már jön is a légicsapás...
Kérjél még Briefingnél rakétavetőt, és azzal bontsd le a két páncélautót a túlpartról.
Sziasztok,
Segítsen valaki, ha tud: van egy olyan hely, ahol valami Da-nil fazon jarműveit kell
hatástalanítani, ehhez át kell úszni (vagy hajóval átrobogni) egy tavon (folyón? mindegy).
Namost ugye van a helikopter, 3 kamion, 2 hajó és 2 páncélos. Hogyan kell ezt a
részt befejezni? Úgy értem, megöltem mindenkit, a parancs szerint felrobbantottam a
helikoptert, majd a 3 kamiont, de a többi az istennek sem akar robbanni. A gránátok pedig
elfogytak.
Szóval?...