Keresés

Részletes keresés

Duhogány Creative Commons License 2000.08.31 0 0 26
Én is csatlakozom agresszívsertéshez. TVnetet kell itthagynom. 10MB-ről 33KB-ra váltok, mercédeszből rollerre. Szomorú ügy. Na majd az UPC...
Előzmény: agresszívmalac (-)
Rsüni Creative Commons License 2000.08.29 0 0 25
Kedves AM!

Kár is több szót vesztegetni az ügyre, hiszen én itt a tulajdonosokat képviselem az alkalmazottakkal szemben, tehát alapból vesztésre vagyok ítélve a számarányokat tekintve.
Mivel azonban ilyen kedvesen megszólítottál ezért elmondom, hogy igen, én a saját pénzemet netezem el itt az irodában is, meg otthon is. Abban nincs igazad, hogy mindent jobban tudok, de egyet mindenképpen: aki az én pénzemet lopja akár magántelefonokkal, akár magánnetezéssel, akár magánfaxolással, levelezéssel, azt egyszer figyelmeztetem, aztán meg úgy kirúgom, hogy a lába nem éri a földet lehet az illető akármekkora zseni, ugyanis mindenkit lehet pótolni.
Azon pedig valószínüleg nevetni fogsz, hogy én is soxor megfordultam már Matávpontokban, de hasonló problémám még sosem volt, mint neked. Sőt. Inkább engednek egy kicsit tovább, ha nincs tömeg.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogyha a munkaadód kontójára olyan nagyon jó volt netezni, akkor most ne fájjon, ha a saját költségedre kell ezt tenned. Úriember ilyenkor mosolyog és nem nyüszít.

Sünöd

Előzmény: agresszívmalac (23)
edit piaf Creative Commons License 2000.08.29 0 0 24
Ez igy ahogy van, az elejétől a végéig igaz... de mennyire...
: -)))
edit
Előzmény: agresszívmalac (23)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.29 0 0 23
Dír Rsüni!

Te kinek a pénzébol netezel? Amúgy képzeld el, a MATÁV pontban azért a 30 percért amiért fizetsz 300 forintot a következoket kapod.
Helyszín Westendcitttyyy Centooor.
Belépés: 11:15 ez rá is kerül a papírodra, majd 2 perc múlva leültetnek egy gép elé, ami lefagyott. Kb. ujabb 3 perc amíg a gép összeszedi magát. Újabb 3 perc amig végül elszánja magát arra, hogy megtalálja a netet.
Tovább nem részletezném, mert bizonyára mint sok minden mást ezt is jobban tudod.

Azért hozzátenném szerényen a következoket: Valóban a cégnél szoktam rá a netezésre. Mivel volt cégem többek között internetszolgáltatással is foglalkozik, nem jelentett különösebb erofeszítést, hogy akár az összes dolgozó netezését elbírja.

Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt 2-3 hónapot kivéve kb. másfél évig napi 11-14 órát dolgoztam (és közben voltak üres perceim) azon a projekten amit elottem másfél éven keresztül olyan sikeresen menedzseltek, hogy 4 egész mondatot le is írtak egy megvalósítandó adattárház és döntéstámogatási projekt indításáról. (Ezt most csak azért írom le, hogy azért lásd, néha, elvétve, ritkán ugyan, de dolgoztam is.)

Ja igen és tettem ezt úgy, hogy egy tegnapi meghalgatáson a fejvadász jót mulatott azon az összegen amiért én azt a feladatot elláttam. Elmondta, hogy az ilyen típusú feladatokat kb. a másfélszereséért végzik.

Hiába! Öreg is vagyok, jellemtelen is vagyok, zsugori is vagyok (mint ahogy arra Rsüni éles logikával rávilágított) viszont két dolgot biztosan elmondhatok magamról:
1.) Nem nyilatkozom és alkotok ítéletet olyan dolgokról, személyekrol, jelenségekrol akiket, amelyeket egyáltalán nem ismerek.
2.) Nem vagyok demagóg.

Azért én is szeretlek.

Üdv: agresszívmalac

Előzmény: Rsüni (21)
Tonino Creative Commons License 2000.08.28 0 0 22
A Főnök nem tud utána nézni, hogy ki mennyit netezik. Mert nem tud, technikai okok miatt.
Sok helyen a munkahely havi fix összeget fizet az internetért függetlenül az időtől amit rajta vannak az emberek.
Amugy meg rohadt drága az óránkénti 500 forint, hülyeség lenne annyit kidobni az ablakon ilyen időpazarlásra, mint a netezés.
Előzmény: Les (20)
Rsüni Creative Commons License 2000.08.28 0 0 21
Les!

Ha jobban megnéznéd, hogy mit kifogásoltam, hát látnád, hogy a következőt: valaki drágálja a netezést saját pénzből, ugyanakkor nem drágálja, ha más pénzéről van szó. Ennyi. És a munkaadó alatt nem főnököcskéket értek, hanem tulajdonost, ugyanis a főnököcskék is a tulaj pénzével verik a csalánt. Abban igazad van, hogy néha fejétől bűzlik a hal. Ezért kell néha rendet tenni egy cégnél a vezetőktől kezdve. De ez legyen e te munkaadód problémája.
:-D

Előzmény: Les (20)
Les Creative Commons License 2000.08.28 0 0 20
Rsüni,
sajnos én indítottam el a gyónási mozgalmat, amibe most belekötsz. (Továbbra sem értem, miért teszed...) Ha valakinek a főnökét érdekli, percre pontosan megtudhatja, mennyit neteznek a munkatársai. Ha nem érdekli, mert a beosztottak elvégzik a munkájukat, hatékonyak, satöbbi, Te, bármennyire is szeretnéd, nem tudod megtenni helyette. Akkor meg minek idegesíted magad ezzel az egésszel?
(Egyébként meg leplebs-ezni ismeretlen embereket nem vall emelkedett jellemre.)

Les
(ja, még nem mondtam, hogy a beosztottaim is neteznek munkaidőben. Fejétől bűzlik a hal. :) )

Előzmény: Rsüni (16)
Rsüni Creative Commons License 2000.08.28 0 0 19
:-DD
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.28 0 0 18
:-)
Előzmény: edit piaf (17)
edit piaf Creative Commons License 2000.08.28 0 0 17
Rsüni, azért mi szeretünk...
: )
Előzmény: Rsüni (16)
Rsüni Creative Commons License 2000.08.28 0 0 16
"Aztán majd nézünk nagyot, mikor a munkaadók benéznek ide...hehe, de úgyse nem tudják, hogy ki-k is vagyunk..."

Imádom, amikor a plebs pofátlansága a fent idézett halálmegvető bátorsággal párosul.

edit piaf Creative Commons License 2000.08.28 0 0 15
Aztán majd nézünk nagyot, mikor a munkaadók benéznek ide...hehe, de úgyse nem tudják, hogy ki-k is vagyunk...
Nálunk, a múltkor nehezen lehetett letölteni egy képet... rendszergazdánk megnézte a központi gépet, és látta, hogy a az összes gép a neten van... a főnöké is... ejnye, ejnye...
Mellesleg, engem is meg lehet vetni...
: - )
Előzmény: lolka_bolka (14)
lolka_bolka Creative Commons License 2000.08.28 0 0 14
Csatlakozom les -hez, (na nem ugy, o amugy is les), de en is a munkaadom penzen netezem munkaidoben, de ki az a barom, aki otthonrol netezik 33k -val a 2gb/s helyett ? :))
Itt 100 hozzaszolas 1mp alatt jon le mig otthon 50 1 perc alatt....

Ennyit az adofizetok penzerol :)

Egyebkent mi mast csinaljak a system idle time -ban ha nem netezek ?

Lolka

Les Creative Commons License 2000.08.28 0 0 13
"Tehát idáig munkaidoben (amiért a fizetésedet kapod), a munkaadód pénzén..."

Rsüni,
nálatok jó magas lehet a csalán a wc-ben...
Egyébként, úgy tudom, agresszívmalacnak nem a letöltött munkaidejét fizették, hanem az elvégzett munkáját. Tudod, mi a különbség?
Ja, és én is munkaidőben netezek. A munkaadóm pénzén. Vess meg érte.

Les

Előzmény: Rsüni (11)
grubi Creative Commons License 2000.08.28 0 0 12
"Csak aztat szeretném alázatosan közölni", hogy jómagam péntektől jár ugyanúgy mint Shiro és agresszívmalac kollégák.
Addig is minden jót mindenkinek.
Rsüni Creative Commons License 2000.08.28 0 0 11
"..hodj a holnapi nappal már nem dógozom ott ahol idáig, ezért most pár hónapig kénytelen vagyok edj Matáf pontbó elérni a törzsasztaltot. Eztet tsak azért közlöm, hodj mivel tsak napi edjszer fogok tasztalozni,(tekintve, hodj rohadt drága)..."

Tehát idáig munkaidoben (amiért a fizetésedet kapod), a munkaadód pénzén szórakoztattad a nagyérdemut. És most, hogy neked kell finanszírozni rohadt drága lett hirtelen. Imádom az oszinte kollegákat na.

Nannics Creative Commons License 2000.08.28 0 0 10
A Goethe Intézetben (Andrássy út) van ingyenes internetezés, csak be kell jelentkezned.
Előzmény: agresszívmalac (8)
Kilroy Creative Commons License 2000.08.28 0 0 9
Mindenesetre gyanús... :-))
Előzmény: zizi (4)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.28 0 0 8
Mindent látok!

Amúgy ide nem írok most többet, mert ez már vinnyogás és én nem szokok vinnyogni, mert rém kulturált és jópofa és kedve és ügyes és menő csávó vagyok. Jóóóó?!

Üdv: agresszívmalac

pok_ussz Creative Commons License 2000.08.24 0 0 7
Mész, vagy menj?

Előzmény: Shiro (6)
Shiro Creative Commons License 2000.08.24 0 0 6
oh ... de hiszen én is .. éppen holnaptól ... nahát ... hogy mégilyet :o)

S., aki szintén kérné akkor ezet, ha szabadik

pok_ussz Creative Commons License 2000.08.24 0 0 5
Kedves agresszívmalac,

Fejlemények?
Minden OK?
Ha tudunk valamiben segíteni, akkor jelezd !

Üdv,

pok ussz

zizi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 4
rendkívül sok hüjjjjje topik van már, csak nem te nyitottad mindet ? :-DDDDDD
Les Creative Commons License 2000.08.17 0 0 3
Ejnye! A Retekbe az ilyen agresszívmalacokkal! :-D

Les

velö Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2
Brŕvo
DRT Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1
Majd igyekszünk, ha meg nem jön össze (ahogy nem is szokott), elolvassuk a sok hülye nyitott topicot és szénné nullázunk.
Legjobbakat!
Advanced Lamer Creative Commons License 2000.08.17 0 0 0
a 0ázás, az kulturált dolog?
agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.17 0 0 topiknyitó
hodj a holnapi nappal már nem dógozom ott ahol idáig, ezért most pár hónapig kénytelen vagyok edj Matáf pontbó elérni a törzsasztaltot. Eztet tsak azért közlöm, hodj mivel tsak napi edjszer fogok tasztalozni,(tekintve, hodj rohadt drága) legyetek szívesek sokat és hosszan szellemeskedni, hodj érdemes legyen törzsasztaltot olvasnom. Ha eztet nem teszitek meg, akkor bosszúból rendkívül sok és hüje topikot fogok nyitni.
Hö.

Szóval 'gyázzatok magatokra és csáááááá.

(Én egyébként rém kulturált vagyok, csak most kissé túlontúl vagyok pörögve.)

Üdv: a zagresszívmalac

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!