Keresés

Részletes keresés

flapy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 15
"Sajnos nem tudok angolul."
én meg html-ül : )
1:1
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 14
Sajnos nem tudok angolul.
Nézd meg a Keresősuli forrásgyűjteményét is, ott profi anyagok vannak. De mutatok még jobbat:

Egy sorozat első része a DataNet Onlineon, érdemes lesz asszem kivárni és figyelni az összes részt.

Golyós Toll, Neked írtam 1 levelet az indexes címedre, majd csekkold le légyszi...

Előzmény: flapy (13)
flapy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 13
én sem alszom ám!
némi adalék saját kúfőből:
a "www.webmonkey.com" egyik oldalcsapásán ezt találtam: http://hotwired.lycos.com/webmonkey/99/31/index1a.html?tw=e-business
flapy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 12
húúú November, ez talált, süllyedt!
(most legalább láthassa a gazdám, hogy nem árt indexezni munkaidőben sem - ámbár most erősen kívül vagyok azon : D)
köszönök mindent.
Előzmény: Törölt nick (9)
flapy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 11
Üdvözöllek Nagy Golyós Toll!
A gépem annyira megilletődött a megjelenésedtől, hogy gyors egymásutánban kétszer is újrabootolt (bejáratós a picike).
Javaslom maradjunk itt, így talán mások is kérdezhetnek, informálódhatnak.
Szóval, úgy tűnik a kollegáim annak rendje és módja szerint „bejelentkeztek” (nem csak azzal a free progival), de semmi jele a dolognak. Azt már tapasztalták, hogy a Lycos „járt” a honlapon, de találatot az sem mutat. Az biztos, hogy csupán 4-5 kulcsszót helyeztek el a kollegák.
Különben csak a nagy, nemzetközi keresők játszanak, mivel egy amcsi szerveren van a honlap (a tartalma inkább nekik szól).
Akkor két konkrét kérdés:
1. Kb. mennyi lehet az átfutási idő a bejegyzéstől?
2. Mi határozza meg a találati listán a sorrendet? (egy 65ezres találatnál, ez is lényeges lehet).
Találtunk a neten olyan céget, amelyik nem kis pénzért garantálja a „topon” való elhelyezést, de 1500$ kicsit soknak tűnt.

November
mingyá nézem

Droopy
1-2 biztosan szerepel, majd betesszük a többit is valahova.

Előzmény: Golyós Toll (8)
Droopy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 10
De vigyazz, mert pl az altavista megnezi, hogy az oldalban is szerepel-e a kulcsszo, es ha nem, akkor hetekre kivag spamkent!
Droopy
Előzmény: Golyós Toll (8)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 9
Golyós Toll Creative Commons License 2000.08.15 0 0 8
Még valami:
a html oldal fejlécében a "head" és "/head" elemek között a következő sort kell elhelyezni (remélem olvasható lesz):
<meta name="keywords" content="kutya, macska, egér, bőregér">
...még mielőtt regisztrálod a keresőkben...

Figyelem: túl sok szó esetén a kereső NEM regisztrálja az oldalad (átverés gyanúja)!

Előzmény: Golyós Toll (7)
Golyós Toll Creative Commons License 2000.08.15 0 0 7
Nekem szakmai ártalom a keresőkkel kapcsolatos kísérletezés...
Hátha tudok segíteni.

Az egyik tapasztalatom az, hogy ha a legnagyobbak közül az egyikbe regisztrálod az oldalad, akkor egy idő múlva a többiben is megjelenik (valószínűleg van közöttük valamiféle adatbázis-csere). Az egyik site-omat már több, mint harminc keresőben meg lehet találni, pedig csak az Altavista-ban regisztráltam (három éve).

A magyar Altavizsla nem jó (ott külön kell majd regisztrálni), mivel (eddig ismeretlen okból kifolyólag) egyes oldalakat nem hajlandó... a HuDir-t is ajánlom.
A következő szöveget keresd a kükönböző keresők oldalain "for webmasters", "submit URL", vagy "add URL".
A letölthető, "ezer keresőkbe berakunk" típusú programok (szerintem) nem igazán megbízhatóak....

Megpróbálom ide berakni az Altavista regisztráló parancsát, hátha nem tiltja le az Index szűrője:

Add URL to AltaVista -

Ha nem műxik, próbáld meg ITT.

Ha ez sem sikerült, akkor is szívesen segítek (amikor van időm). Állomáshelyem a "kiástam a csatabárdot" nevű topic.

flapy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 6
köszönöm. most szakértő helyett kereshetek egy kalauzt : )))
Előzmény: Droopy (5)
Droopy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 5
Hi all

tudom figyelembe ajanlani az internet kalauz 2000 ev 7-8. szamat, azon belul is a 32-35 oldalakat

Azt nem tudom, hogy elektronikusan is elerheto-e, de proba cseresznye a prim online-n

Udv:Droopy

Gyulav Creative Commons License 2000.08.14 0 0 4
Nekem ugyanez a problemam, nem sikerul kulcsszot foltenni az ismertebb keresokre ugy, hogy azok meg is talaljak. Nagy orommel vennek nemi segitseget: Sugo! (Help!)
Koszi
Előzmény: flapy (-)
flapy Creative Commons License 2000.08.14 0 0 3
Annyian használják, és senki sem tudja mi az ábra?
flapy Creative Commons License 2000.08.14 0 0 2
na?
mulder_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1
hm..
Csokis Creative Commons License 2000.08.14 0 0 0
Nem 0 szamu informatikus ismerosom kozt megprobalok egyet talalni.
Előzmény: flapy (-)
flapy Creative Commons License 2000.08.14 0 0 topiknyitó
A múlt héten aszondja a kenyéradó gazdám , regisztráljunk egy site-ot a nagy keresőknél (altavista, yahoo, gogle, meg mittudoménholmég). A mindenttudó kollegáim neki is estek a dolognak.
Akadt egy free szoftver, amelyik állítólag egyből bejegyzi 40 helyre. Oszt mégsem. Tudtuk, hogy el kell telnie egy-két napnak, de így sem szerepel a site sehol.
Tud valaki segíteni? Olyat keresek aki azt is tudja, milyen logika szerint állítják sorrendbe a keresők a találatokat. Az sem baj ha a témát érintő egyéb huncutságokat is elárul valaki (olyanokat, hogy a "robot"-ok szerepe meg miegymás).
Köszönettel,
flapy
(kérek egy nullázást, aztán jöhet a téma - de komolyan, mert fontos)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!