Chino azóta már biztos visszajött a fogászatról. (tán nem lett fogatlan banya, majd meglessük csakazér'is)
Én + gondoltam felhozom ezt a jóóó kis topic-ot(topicseket)..
Bejelentkezem en is keddre, a polomeccsre nem biztos, hogy ki birok menni (ezek a dolgos hetkoznapok...), deviszont ellenben estefele uszas+piddza az bejatszik.
Legyen fel 7, Csaszi bejarat?
medve
akkor kezdjünk el időpontot keresgélni!
Kiindulásnak javaslom a jövő hét elejét. Enter klánnak jelenleg hétfőtől szerdáig bármelyik délután (illetve estefelé) jó - mondjuk fél hét körüli kezdéssel. Történelmi hagyományokra - és önző érdekre ;) - hivatkozva a Komjádi - Don Pepe kombinációt javaslom az akció végrehajtására.
Hat gyerekek, asszem iden nem lesz nekem atuszas, osszesurusodott a program pont julius vegen, meg uszni sem jutok mostanaban el, szoval majd legkozelebb, tan jovore, vagy valamelyik lajtosabb pancsolason.
Deviszont ellenben azonban es mindezek ellenere nem birom megallni, hogy ne legyek pletykafeszek:
egeresz es egereszne Sok boldogsagot nekik! ;-]
Végre lementem úszni, és döbbenten vettem tudomásul, hogy az úszás nélkül töltött hónapok nem múltak el nyomtalanul, olyan lassú és erőtlen voltam, hogy ihaj. Edzenem kell, különben nem lesz ebből egyéni rekord...
igaz örömömre szolgál, hogy mindenki legalább aanyira készül mint én! ((c:§
(xerintetek:
a)még nem igazán úsztam idén
b)1általán nem voltam kádnál nagyobb terjedelmű vízpart közelében
c)mijaza Balaton)
Valami hihetetlen elszántsággal gondoltam arra, hogy el kéne már kezdenem az úszóedzéseket. Éppen ezért a héten le fogok menni legalább egyszer, és próbálok meg nem fulladni. Aztán majd meglátjuk július végéig.
miután a 2000. éves balatonátúszást követően hihetetlen elszántsággal azonnal abbahagytam az úszást, és szintén azonnal híztam 6 kilót... idén február elejétől újra rendszeresen (naponta) úszok, (az a 6 (8) kiló le is ment) MINDENKIT leelőzők a Balatonon. Célom megjavítani a 2:28 -as eredményemet, mondjuk 2:37 -re. (vagy hasonló).