Vazze, hogy én hogy utálom az ilyen nagyképű kérdéseket!
Ugyan már mégis, mi a 'csa relevenciája van ennek a kérdésednek, azon kívül, hogy nagyképűen azt sejteted, hogy bezzeg te, olyan sokat tudsz az ÁVÓ-ról. Semmi! Mellesleg, megnyugtatlak, te semmit se tudsz, mert amit tudsz, amit tudattak veled, az semmi.
És igen, a felsorolt személyek mind ávós gyerekek. Hogy közben lázadtak apáik ellen, az egy más történet. Az poztitív. (Bár pl. Bauer nem is lázadt igazán.) De az igazi kérdés nem ez, hanem eközben mit őriztek meg akaratlanul is, neveltetésük miatt szüleik ávós szellemiségéből, lelkületéből most már baloldali liberálisként.
A Fidesz szóvivője szerint tovább folytatódik a nemzetközi baloldal támadása Magyarország ellen, „már március 15-i nemzeti ünnepünk sem szent az MSZP-s, SZDSZ-es külföldi elvbarátoknak”.
....
A Libérationban megjelent közlemény aláírói között szerepel....Daniel Cohn-Bendit európai képviselő.....Rajk László, az SZDSZ egyik alapítója,
Rajk László építész, látványtervező január 20-án megnyílt...
Can Togay János, a berlini Collegium Hungaricum igazgatója az [origo]-nak azt mondta, nem tiltakozott a kiállítás ellen, csak egy tárgyi tévedésre hívta fel a német szervezők figyelmét. "Kaptam egy német nyelvű meghívót az ADK-kiállításra, aminek első mondata ez volt: Republik, Meinungsfreiheit, Volkssouveränität sind Grundbegriffe, die seit dem 1. Januar 2012 aus der ungarischen Verfassung gestrichen sind (magyarul: A köztársaság, a szabad véleménynyilvánítás és a népszuverenitás olyan alapfogalmak, amelyeket 2012. január elsejével töröltek a magyar alkotmányból.) Ezzel az a gond, hogy nem felel meg a tényeknek.
EMLÉKSZEM, mikor a Rajk szidta a Nemzetit.
KI TUDTA, hogy egy ilyen csarnokkal fogja megbosszulni...
Rajk, gyöztél!
Modern vagy.
De akkor én inkább ósdi legyek!
Te, ti meg a külkereskedelmi hasznot a saját elvtársi zsebetekbe tömtétek volna, mint Rákosi pajtás idejében, de még Kádár alatt is. Csak emlékezzünk a "nagyformátumú" külkereskedelmi miniszterekre, meg az ilyen államtitkárokra.
Eg nagy szar banda volt az egész.
Na,csak hogy emlékeztesselek.
Lehel Csarnok épületét Rajk László tervezte, aki korábban úgy fogalmazott: a nagy csarnokok hagyományait akarta folytatni. A felsőbb szintekre helyezett parkolót azzal magyarázta, hogy szerinte az ilyen helyeken a vásárlók nem igazán használják az emeletet. A fővárosiak elég vegyes érzelmekkel fogadták az épületet, sokak szerint giccses és stílustalan, de vannak olyanok is, akik a színek és formák kavalkádja miatt izgalmasnak tartják (a tervező egy korábbi nyilatkozata szerint a főváros színes hagyományait akarta visszaadni). A környéken lakók közül többen nem értik, miért lett a csarnoknak hajóformája. Az épület oldalában fák ültetésére alkalmas helyeket is kialakítottak, elősegítve, hogy a Váci út környéke ismét zöld legyen.
Laci.
Már piacot is tervezel és emeletet épitesz rá, hogy a vevök Pajeroval vegyenek francia sajtot.
Ezt nyilatkoztad az önkormányzati ülésen.
Tényleg üldöznek benneteket.
Igaz mindig is üldözték a SZDSZ szimpatizánsokat, egészen az önkormányzati kasszáig.
Lehel Csarnok épületét Rajk László tervezte, aki korábban úgy fogalmazott: a nagy csarnokok hagyományait akarta folytatni. A felsőbb szintekre helyezett parkolót azzal magyarázta, hogy szerinte az ilyen helyeken a vásárlók nem igazán használják az emeletet. A fővárosiak elég vegyes érzelmekkel fogadták az épületet, sokak szerint giccses és stílustalan, de vannak olyanok is, akik a színek és formák kavalkádja miatt izgalmasnak tartják (a tervező egy korábbi nyilatkozata szerint a főváros színes hagyományait akarta visszaadni). A környéken lakók közül többen nem értik, miért lett a csarnoknak hajóformája. Az épület oldalában fák ültetésére alkalmas helyeket is kialakítottak, elősegítve, hogy a Váci út környéke ismét zöld legyen.
Ne félj, a XIII.ker-i önkormányzattól (maszadesz vezetésű) is kapott a Lehel téri vásárcsarnok megtervezésére alig több, mint 100millát... szegényke...
hát nem érdekes, hogy erről egy szót sem írtak az ojságok? :-)
Rajk László zsebébe a XIII. kerületi képviselö testület 200 millió forintot tett bele, miután megterveztették a Lehel-piacot.
Piac és felette autóparkoló.
Ettöl kezdve nekem ne ugasson egyetlen szdsz képviseló sem.
Mostanában tényleg kevés időm van indexezni. Munka van. Most is csak éppen, hogy benéztem. Nem is találtam volna ide, ha Zmac kartács nem szól. Na de ha már itt vagyok, itt a válasz a legilletékesebbtől: