A virus valszeg kizarhato, mert mar kerestettem, tobbszor is. egyebkent is le lesz gyalulva, de azert kivancsi voltam miert nem megy. De azert meg megnezem a normal.dot-ot is. Egyebkent van fenn meg 6-os word. Nem lehet hogy az zavar be neki?
Próbáld ki azt, hogy letörlöd a Normal.dot file-t, és úgy indítod el. Az emlegetett hiba oka lehet pl makrovírus is. Ha ezek után sem indul el, akkor lehet még egyéb vírus, nézz utána valami keresővel.
Sok sikert!
Nekem Win95 Osr2, 32Mb ram van. Most lett feltéve az Office 97, semmi gond vele.
Tippet hadd adjak a gép gyorsításra, hátha segít:96 MB swap-ot állítottam be fixen, tehát
min és max is 96MB. A Norton Utilities defragját alkalmazom úgy, hogy optimalizálja a swap file-t, mert így a winyó elejére teszi és ettől is gyorsabb lesz a gép.
Nekem ez bevált.
Üdv ToM
A baj az, hogy amikor a word.exe-t inditom akkor jon elo a hiba uzenet:(. Egyebkent win95 alatt kellene mennie. A spellert nem tudom allitani, mert ugye el sem indul.
En sokaig, majd masfel evig hasznaltam 486 DX4-100 gepen, 16M RAM-mal a Word8-at. Eleg idegtepo a sebessege es nagy file-okat, sok grafikat tartalmazo dokumentumot nem is volt biztonsagos kezelni. De mukodott! A leveledet olvasva nekem is olyanok jutottak eszembe, amiket olvastam masok hozzaszolasaban -- illetve meg valami. A Word spellere hibas, ez a hiba Win95 alatt eredmenyezheti az altalad emlitett bajt. Erdemes lenne probat tenni. A kikapcsolt automata speller mellet is jonnek az uzentek? A masik oldal: ha egy ujrainditas, Word inditas utan egy uj file-ba beirod: anyámék (A szőköz a végén fontos), akkor is kapsz üzentet? Ha ez elsőre nem, a masodikra igen a valasz, akkor a http://www.morphologic.hu cimrol letoltheto par zsaz K-s patch feltelepitese celszeru lenne. Nekem ez hasonlo gondon segitett... Sok sikert!
Elvben nem kevés, de ha akad pl egy makrovírusod, vagy valami más vírus, akkor irogathat ilyeneket.
Nem árt növelni a pagefile/swapfile méretét is, talán segít. Az is lendít a dolgon, ha nem fut a findfast és az osa.exe. Mindkettő csak a memóriát eszi, én még nem láttam hasznukat. Hirtelen más 5letem nincs.
Egy win95-os gepre raktam fel az Office97-bol a Word-ot, de indulaskor kiirja, hogy nincseleg memoria. A System Requirements-ben a minimum kovetelmeny a 8M RAM. Na most eleg a 16 vagy nem? Vagy mas a baj?