Keresés

Részletes keresés

Francin Creative Commons License 2000.08.25 0 0 9
Advantech: Nekem a laptopomon 12MB-tal fut (na jó, kocog :-). Pedig én is fönthagytam a 6.0-t (grafikus szurok miatt). Ez tehát nem valószínu.
Előzmény: Advantech (8)
Advantech Creative Commons License 2000.08.25 0 0 8
A virus valszeg kizarhato, mert mar kerestettem, tobbszor is. egyebkent is le lesz gyalulva, de azert kivancsi voltam miert nem megy. De azert meg megnezem a normal.dot-ot is. Egyebkent van fenn meg 6-os word. Nem lehet hogy az zavar be neki?

A.

Előzmény: Smithi (7)
Smithi Creative Commons License 2000.08.25 0 0 7
Advantech:

Próbáld ki azt, hogy letörlöd a Normal.dot file-t, és úgy indítod el. Az emlegetett hiba oka lehet pl makrovírus is. Ha ezek után sem indul el, akkor lehet még egyéb vírus, nézz utána valami keresővel.
Sok sikert!

Előzmény: Advantech (4)
zako Creative Commons License 2000.08.24 0 0 6
Nem akarok menőzni, meg nagyképűnek tűnni, de manapság 16 MB RAM még egy videókártyában is kevés. Gépcsere vagy Office95.
ToM Creative Commons License 2000.08.22 0 0 5
Nekem Win95 Osr2, 32Mb ram van. Most lett feltéve az Office 97, semmi gond vele.
Tippet hadd adjak a gép gyorsításra, hátha segít:96 MB swap-ot állítottam be fixen, tehát
min és max is 96MB. A Norton Utilities defragját alkalmazom úgy, hogy optimalizálja a swap file-t, mert így a winyó elejére teszi és ettől is gyorsabb lesz a gép.
Nekem ez bevált.
Üdv ToM
Advantech Creative Commons License 2000.08.14 0 0 4
A baj az, hogy amikor a word.exe-t inditom akkor jon elo a hiba uzenet:(. Egyebkent win95 alatt kellene mennie. A spellert nem tudom allitani, mert ugye el sem indul.

A.

Előzmény: Dorozs2 (3)
Dorozs2 Creative Commons License 2000.08.11 0 0 3
Udvozletem!

En sokaig, majd masfel evig hasznaltam 486 DX4-100 gepen, 16M RAM-mal a Word8-at. Eleg idegtepo a sebessege es nagy file-okat, sok grafikat tartalmazo dokumentumot nem is volt biztonsagos kezelni. De mukodott! A leveledet olvasva nekem is olyanok jutottak eszembe, amiket olvastam masok hozzaszolasaban -- illetve meg valami. A Word spellere hibas, ez a hiba Win95 alatt eredmenyezheti az altalad emlitett bajt. Erdemes lenne probat tenni. A kikapcsolt automata speller mellet is jonnek az uzentek? A masik oldal: ha egy ujrainditas, Word inditas utan egy uj file-ba beirod: anyámék (A szőköz a végén fontos), akkor is kapsz üzentet? Ha ez elsőre nem, a masodikra igen a valasz, akkor a http://www.morphologic.hu cimrol letoltheto par zsaz K-s patch feltelepitese celszeru lenne. Nekem ez hasonlo gondon segitett... Sok sikert!

--
Dorozsmai Karoly

Előzmény: Advantech (-)
Smithi Creative Commons License 2000.08.11 0 0 2
ELvben elég kellene legyen, de ki tudja. Próbáld úgy, hogy a win állíthassa magának ( habár kétlem, hogy többre lenne szüksége ).
Előzmény: Advantech (1)
Advantech Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1
Mivel 16 M ram van, 32 M swap-et allitottam be. Lehet, hogy ez is keves?

A.

Smithi Creative Commons License 2000.08.10 0 0 0
Elvben nem kevés, de ha akad pl egy makrovírusod, vagy valami más vírus, akkor irogathat ilyeneket.
Nem árt növelni a pagefile/swapfile méretét is, talán segít. Az is lendít a dolgon, ha nem fut a findfast és az osa.exe. Mindkettő csak a memóriát eszi, én még nem láttam hasznukat. Hirtelen más 5letem nincs.
Előzmény: Advantech (-)
Advantech Creative Commons License 2000.08.10 0 0 topiknyitó
Egy win95-os gepre raktam fel az Office97-bol a Word-ot, de indulaskor kiirja, hogy nincseleg memoria. A System Requirements-ben a minimum kovetelmeny a 8M RAM. Na most eleg a 16 vagy nem? Vagy mas a baj?

A.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!