Tudom még nagyon korán mondom, de csak azért megemlíteném, ha valakinek lenne a júliusi bécsi koncertjére ez a "csomag-os" (tehát a busszal való kiutazás+belépő jegy ára) jegye, de biztosan, hogy mégsem tudja felhasználni...
Szóval arra akarok "célozni", hogy áron alul én megvásárolnám!
STREETS OF PHILADELPHIA
I was bruised and battered and
I couldn't tell what I felt I was unrecognizable to myself Saw my reflection in a window
I didn't know my own face Oh brother are you gonna leave me
wasting away On the streets of Philadelphia
I walked the avenue till my
legs felt like stone I heard the voices of friends
vanished and gone At night I could hear the blood in my veins Just as black and whispering as the rain On the streets of Philadelphia
Ain't no angel gonna greet me It's just you and I my friend And my clothes don't fit me no more I walked a thousand miles just to slip this skin
The night has fallen, I'm lyin' awake I can feel myself fading away So receive me brother with your
faithless kiss or will we leave each other
alone like this On the streets of Philadelphia
egész éjjel dolgozom, és most rájöttem, hogy a Főnöktől vágynék egy Streets of Philadelphiára.
Nagyban inspirálná alkotó kedvemet, viszont nincs nálam az album.
A neten meg nem találom mp3-ban. :(
Volna valaki itt ébren, aki rendelkezik vele, és hajlandó lenne hozzácsatolni a habi@ngo.hu címre küldött leveléhez?!
Megköszönném.
De nagyon!
hali
Kicsit off leszek, de remélem megbocsátjátok, hisz astílus nem idegen Bruce-tól sem:
"The Final Lick"
ROLLING STONES EST A BLUES ALLEYBEN!
Házigazda a STONED.
Vendégek: NOVÁK PÉTER, PRIBIL GYÖRGY, FEKETE JENŐ (Muddy Shoes)
NOVEMBER 13. 19-22h (22-kor tényleg vége!)
BLUES ALLEY: Szent István krt. 13. (pont szemben a Vígszínházzal, a Henry J. Bean's grill and bar pincéjében)
2 óra vegytiszta Rolling Stones!
Várunk mindenkit!
Üdv mindenkinek ebben a témában! Most ikszeltem be a kedvencekbe a témát...
Saját Bruce Springsteen sztorim (ha valakit érdekel): Pár évvel ezelöttig rendszeresen félreértettem ezt az embert. Azt hittem, hogy valamilyen elvakult Real American hülyegyerek. Azt hiszem ezt a Born in the USA-ra alapoztam (különben gyerekkorom egyik meghatározó zenei élménye ez a szám...). Sok ilyet ismerek, miután sokat éltem Amerikában. Pár évvel ezelött valahol olvastam róla és gondoltam, hogy épp ideje, hogy adjak neki egy esélyt. Kezdtem a Nebraska-val és az Asbury Park-kal. Iszonyatosan jóérzés volt ilyen kellemeset csalódni! Hihetetlen, hogy a Nebraska-n az a szám a régi házukról mennyire összecsengett saját viszonyommal apukámmal. De azt hiszem ezért szeretjük, mert találunk a számaiban valamit, ami a sajátunk, egyszerű és mégis alapvető. Na jó, hagyom a csöpögős dumát... bocs.
Ez egy fantasztikus koncert volt. En Bruce-nak egy uj oldalat ismertem meg, hisz azt eddig is tudtam, hogy szivet-lelket beleadja, nagyon szuggesztiv az eloadasa, tele energiaval es erzelemmel, es en ezek miatt rajongtam erte. De amit most itt ossze okorkodtek (jo ertelemben), hulyeskedtek, bohockodtak, hat az -- szamomra -- uj volt. Jo, korabbi koncertjein is volt egy-ket poen, de itt a vege fele teljesen felszabadultak, en ugy lattam rajtuk (foleg persze Bruce-on), hogy nagyon elvezi a koncertet, es egy hatalmas oromzenelesbe mentek at.
Keves regi nagy szam? Hat a River (ilyen teljes zenekaros eloadasban manapsag ritkasag!), a Badlands, a Promise Land, a Thunder Road, sot, a No Surrender -- ezt is ritkan jatsszak teljes zenekarral, habar szerintem egy kicsit ez most erotlenre sikerult... --, Ramrod (!), Born To Run, na es a Prove It All Night, nem beszelve a legvegen a Born in the USA albumrol nyomott oromzenelesekrol? Hat persze, hogy ezek mellett kellett az uj albumrol is jatszani, hiszen ez annak a turneja. De azert nem olyan rosszak azok a szamok sem..... ;-)
Egy szoval ez egy fantasztikus koncert volt, en legutobb 4 eve lattam ot, szinten Becsben, de azota csak fiatalodott!! Es, hat azert igy jo kozelrol (kb. a 6-7. sorban alltunk) egy plusz elmeny :-)
Sziasztok,
hgoy tetszett a tegnapi Boss koncert Bécsben?? Szerintem jó volt, csak a régi nagy számokat hiányoltam, túl sok volt az új lemezről!!
A hangosítás - a Rolling Stones-hoz hasonlítva- lényegesen jobb volt!!
rathgyorgy
Üdv Mindenkinek! A fórumos móka - úgy tűnik - teljesen átkerült a www.brucespringsteen.hu új, "fórum" elnevezésű pontja alá - Barbi, 405GRX, gyertek át Ti is!
A pólók készülnek, már a második minta is meg van, már majdnem tökéletes!
Egy végzetes szerencsétlenség következtében legyártották a szerintem nem tökéletes variációt, de mindenki nevében (persze saját magam felelőségére) újra készíttettem. Csak a póló árában elkészítik ismét, így dupla garnitúra jár mindenkinek. :-)
Hétfőn lesz kész remélem az utolsó verzió, arról küldök képet, hogy néz ki! Ha OK., keddre kész is az egész, és hétvégén találkozhatunk is, hogy ünnepélyes keretek között megrendezhessük a póló átadási ceremóniát! És immáron nem csak lelkiekben készüljünk a koncertre!
Kitartás!
Barby
(Amúgy nem úgy volt, hogy Madonna kerül a pólóra?.....)