Keresés

Részletes keresés

yardstick Creative Commons License 2008.06.26 0 0 8
Elvesztettem a tengeri vitorlás-jogosítványomat? Hol, milyen térítés ellenében, milyen dokumentumok benyújtásával újíthatom meg?

Evenich András
siteadminisztrátor

http://www.vitorlaskupa.hu
http://www.yardstick.hu
LudasMatyi Creative Commons License 2000.08.22 0 0 7
Sziasztok!

Egy kéréssel szeretnék fordulni Hozzátok. Tegnap este kint jártunk egy nagyon kedves ismerosömmel a Balatonon, sült halat ettünk a lellei mólón, már sötét volt, amire kiértünk, nagyon szép este volt, víz tükörsima, nem volt nagy tömeg sem. Ahogy ott ültünk, azon gondolkoztunk, milyen csodálatos dolog lehet egy ilyen estén kihajózni, és az estét kint tölteni a vizen, megnézni a napfelkeltét, felejthetetlen élmény volna. Szerintetek hogy lehetne ezt megvalósítani? Lehetséges volna kibérelni (tudom sokba kerülne) egy kisebb hajót, amin el lehetne tölteni néhány órát este? KÉRLEK BENNETEKET, HA TUDTOK VALAMILYEN MEGOLDÁST, ÍRJATOK!

Ethan Hunt Creative Commons License 2000.08.18 0 0 6
Sziasztok! Jó szelet!
Aug.21.-szept.3. között ráérnék vitorlázni 7-10 napot. Mivel az ismerőseim között momentán egyedül vagyok ezzel az elképzelésemmel, csatlakoznék egy társasághoz. Leginkább Balaton vagy Adria jöhetne szóba. Alapvető adatok: 29 éves pasi vagyok, kevés vitorlás, több motoroshajós rutinnal, autó, jogsi, angoltudás van. Bővebbet és ajánlatokat, ötleteket e.mail-ben.

EH

Hofeherke Creative Commons License 2000.08.02 0 0 5
Szia James Bond!

Vasárnap reggel 8 körül bepakolás, utána start, mindez Siófokról. Aztán előttünk a Balcsi, határ a part. :-)
Program? :-)

Vitorlázás, kikötés, vitorlázás, kikötés. Közben kaja, fürdés, jó hangulat. :-)

Mindezt szombat délutánig, utána fájó búcsú a hajótól...

Hófehérke

Előzmény: James Bond (4)
James Bond Creative Commons License 2000.08.01 0 0 4
Hófehérke! Lehetne esetleg valamivel többet tudni a programról, meg egyebekről? Mert érdekesnek hangzik.... Még sose vitorláztam! :o)
Előzmény: Hofeherke (-)
Hofeherke Creative Commons License 2000.08.01 0 0 3
Gedeon Bácsi!

Köszönöm az ötletet, ott ugyan már meghírdettem egyszer, bár kétségtelen, nem utitársat kerestünk, hanem a bérleten akartunk túladni. :-)

Hófehérke

Előzmény: Gedeon Bacsi (2)
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.08.01 0 0 2
Hófehérke, elmennék veled a világ végére is, de augusztus közepéig sajnos nem érek rá. Miért nem próbálsz a "vitorlázás" c. topikban utitársakat szerezni?

gb

Előzmény: Hofeherke (1)
Hofeherke Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1
Kedves Vanek!

Dehogy akarlak én bosszantani! :-) (És ne bántsd a törpéimet kérlek :-) )

Utitársakat kereső Hófehérke

Előzmény: Vanek (0)
Vanek Creative Commons License 2000.08.01 0 0 0
Hófehérke ne bosszants, mert a törpéid létszámát sürgősen nullára csökkentem!

Vitorlázni vágyó bosszús Vanek

Hofeherke Creative Commons License 2000.08.01 0 0 topiknyitó
Augusztus 6-tól (vasárnap)indulunk a Balatonra egy hétre vitolázni, utitársakat keresünk!

Hófehérke

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!