Van újság, vagy nem is mentek sehova?
Pedig egy kis nekifeszülés az elején, aztán a többi már megy magától.
Nagy élmény.
Nekem is az volt a nehezebb, elhatározni.
Na elaludt az ügy? Vagy már kinn vagytok?
Az a sorozat a Kamaszkorom legszebb nyara: Amerika volt, Bayer Zsolték csinálták, Helyei volt a narrátor, időnként Bayer saját maga is beszélt.
(Felvettem a 13 részből úgy 8-at kb. Önmagában az útjuk kicsit logikátlan volt, a sorrend miatt.)
Amúgy én három éve nyáron mentem ki ugyanilyen céllal, San Franciscoból indulva keletre átszelni a kontinenst Bostonig.
De meg kell hogy mondjam, már mielőtt kirepültem volna, módosítottam a tervet. Meggyőztek, hogy az út fele érdekes, de amikor kb. Kansastól elkezdve csak mész a prérin napokon át, az pillanatok alatt dögunalmas lesz. Ezért úgy módosítottunk, hogy California(Yosemite,Lake Tahoe,Mono Lake-Death Valley), Nevada(Las Vegas,Carson City), Arizona(Grand Canyon,Meteor Crater,Petrified Forrest,Painted Desert), New Mexico-Colorado,(San Juan Highway) utána vissza Arizona-Utah felé( Brice Canyon,Arches, Salt Lake City) Idahon keresztül Wyoming(Yellowstone, Devil's Tower) aztán le South-Dakota(Black Hills,Mt.Rushmore) Nebraska(itt van préri, más sincs, egy óra alatt meguntam), Colorado(Denver) innen repülővel Bostonba, ahol kis körút a salemi boszorkányok felé,New Hampshire,Vermont, Massachussets, aztán úgy huss! Haza.
Senkit se akarok lebeszélni a Route 66-ről, de ha már kinn van az ember, amit nem minden évben tehet meg a nagy átlag, akkor már úgyis az lesz a fejében, hogy érdemes lenne jobban körülnézni, és akkor már máshogy látja, mint itthonról.
Na üdv!
Hiszen nem is erről a nyáról van szó, hanem a JÖVŐ nyárról ami 2002-ben lesz! :-))
Szerintem elég idő áll a rendelkezésünkre a szervezésre!Na nem mintha erőltetni akarnám, de menjünk már!
Hát biza, ez a nyár nekünk is gázos lenne nagy autózásilag:))),
de jövőre talán, szerintem csipiszke is úgy imád majd autózni mint a szülei, akkor mehetünk! :)
Hű, de nagyon jó neked!
Akkor azért is izgulok, hogy épségben haza gyere.
És én még sose sieltem, bár már többször kacérkodtam a gondolattal..., de nem volt hozzá merszem! :)
Képzeld el, hogy ez egyenlore nem foglalkoztatnak az anyagiak, de ha fognak akkor sem biztos, hogy itt beszéljük meg:-))) Valamiért a lakásrezsim sem nyilvános adat:-)))
Ahoy,
nemrég (egy-másfél hete) láttam én is egy kb. egy órás filmet, a Discovery Travel & Adventure-ön volt (valami 43-as vagy 49-es csatorna, asszem). Annak a szimpi kopasz ürgének a műsora, aki dobókockával dönti el mindig, hogy merre menjen ... Harleyval téptek, mindenféle embereket kérdezgettek a route 66-ről. Próbáljátok elcsípni, úgyis sok az ismétlés azon a csatornán.
Kösz Hacsek!
Az említett sorozattal kapcsolatban az jutott még eszembe, hogy Sörös Sándor volt a narrátor (talán). Mindenképpen meg kellene keríteni valamilyen formában.
hi
az út nagyon sirály !!! (pár éve kóstoltam)
néhány haverom viszont egy hete nyomta végig, ők bizt tudnak pár friss infót.
egy milát azér gyűjtsetek.
sok sikert
dohi