Keresés

Részletes keresés

libsi Creative Commons License 2000.07.27 0 0 10
Miért ne beszélhetne Haraszti a CNN-nek a magyarországi antiszemitizmusról (Kövér, Csurka stb.)?
Szerkezet Creative Commons License 2000.07.27 0 0 9
Figyelem! Most nyilatkozik a Minimaxnak!
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 8
Te meg reménykedtél.

rajzolo

Előzmény: rororo (7)
rororo Creative Commons License 2000.07.27 0 0 7
Nagyon köszönöm. Ennyire voltam kiváncsi. A topic lezárva. Most már értem a hisztériázókat is. Féltek, hogy kiderül ismét valami erről a pasasról.
Előzmény: kutato (6)
kutato Creative Commons License 2000.07.27 0 0 6
Igen, én is hallottam és láttam. Néhány percre mutatták, valami felvonulásfélén, és azt mondta, a kormány erőteljesen fellép az újságirokkal szemben. Nemcsak haraszti, hanem egy kisgazda politikus is szerepelt, sajnos csak "háttértv" volt, több részlerte nem emlekszem.
Előzmény: rororo (-)
Pityu.3 Creative Commons License 2000.07.27 0 0 5
Sajnos se megerősíteni, se cádolni nem tudom a CNN-es riportot. Nem egészen értem, mi jelentősége van annak, hogy beszélt-e ott. Magyarországon is van antiszemitizmus ettől függetlenül. ennek természetesen sok előitéletes-, történelmi- és tapasztalati oka van. A gyűlölködésnek is van két oldala. A gyűlölő és a gyűlölt. Mindkét részről érdemes önvizsgálatot tartani. Egyébként kicsit unalmas ez az antiszemitizmus téma már (legalábbis nekem). Haraszti például sok területen rendkívül hasznos tevékenységet fejt ki. Így pl. a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája ( http://www.c3.hu/~farkashe/hel/index.html) egyik ügyvivője. Ez a kérdés szerintem sokkal érdekesebb, és mielőbbi megoldást vár.
melnyikov Creative Commons License 2000.07.27 0 0 4
Így igaz, az utolsó harasztis hír 96-os, egy biz. Celia Haraszti nevű koreográfusról.
MB
Előzmény: aszora (3)
aszora Creative Commons License 2000.07.26 0 0 3
A CNN honlapján nincs semmi Harasztiról.
misimisi Creative Commons License 2000.07.26 0 0 2
Kő ennek egy egész topic?
misimisi
destructivus Creative Commons License 2000.07.26 0 0 1
Az antiszemitizmust?
cinquecento Creative Commons License 2000.07.26 0 0 0
Bármit megerősítek, csak nulla legyen.

500

rororo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 topiknyitó
Többek szerint Haraszti Miklóst beszéltette a CNN. Természetesen a magyarországi "antiszemitizmusról" beszélt. Meg tudja valaki erősíteni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!