Hat tudod epri, azert az megiscsak durva, hogy a volt tuszokat akar fel is jelenthenek titkos adatok kiszolgaltatasaert. Mintha nem lenne szegenynek eleg baja! Hallottad, hogy az egyik pajti azota is munkanelkuli?
Oszinten megmondom, hogy en biztos nem eltem volan tul azokat a megalaztatasokat.
Hát éppen ez az, precious.
NINCS botrány.
Mindenki, mindent tagad és szépen agyonhallgatják az ügyet.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben Csecsenföldre, vagy bárhova a környékre akarnék utazni, de mégis...kivancsi lennék rá, hogy mi történt.
Az sem erheto tulzottan, hogy a Dunajszky miert csak csepegteti az informaciokat.
Amikor hazajott, nem mondott szinte semmit. Aztan kiderult, hogy levagtak ket ujjat, most meg ez a valtsagdij-ugy.
Ha egyaltalan nem akart volna semmit mondani, akkor most is hallgatna.
SZVSZ ez nem tul valoszinu... Ha belegondolsz 1Mnel joval kevesebbol megveheti az allampolgarsagot, ha jo helyre fizet, meghozza majdnem olyan szinten, hogy utana meg a honfoglalast is az o nevere irjak...
Tegnap este neztem a hireket es abban azt mondtak, hogy egy olyan kulfoldi vallalkozo fizette ki a valtsagdijat, aki nagyon szerette volna megkapni a magyar allampolgarsagot. Most ebbol mi igaz vagy mi nem...
Emlekszem, amikor kapcsolatba hoztak az uggyel Szemjon Mogijevicset, akkor is mindenki tagadott.
Vajon miert erne meg egy harmadik orszagnak, hogy segitsen egy magyar emberrablasi ugyben?? Nem hiszem, hogy onzetlenul kifizetne barki egymillio dollart.
Ha jol emlekszem, en akkor tudtam meg az egesz ugyet, mikor mar kiszabadultak. Nem beszelt rola senki sem ugy, mint ahogy most beszelnek, beszeltek a Fulop-szigeteki tuszokrol.
Nem tudom, hogy ki fizetett ertuk es azt sem tudom, hogy mi tortent veluk az alatt az egy ev alatt. Egyaltalan hogyan kerultek oda?
Senki nem mond semmit.
Szia !
Nem is ez az érdekes, hiszen ezt lehetett sejteni, hanem az, hogy egy kérdésre az volt a rövid válasz, hogy
nem mondhatja meg, ki volt. Annyit mondott neki a közvetítő pali, hogy nyugodjon meg, nem került ez nekik semmibe, sőt még jól is jártak ezzel-azzal.
Na, én ezen gondolkodtam el. Nem a magyar állam volt, lehet, hogy nem is külhoni magyar, akkor valami maffiózó, aki üzletelt a csecsenekkel. Nagyobb lehet az ügy, mint aminek látszik !
a mai napszavaban Dunajszky Gabor azt nyilatkozta, hogy ket evvel ezelott azert szabadulhattak ki, mert valaki egymillio dollart fizetett ertuk. Ha jol emlekszem, akkor es azota is tagadja ezt rajta kivul mindenki (kulugy, stb.)
Azert en kivancsi lennek, hogy akkor most ki fizetett kinek es ezt miert kell tagadni??