Keresés

Részletes keresés

horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.07 0 0 8

ebben az évben, hogy a Fradi az alapszekaszban elég pocsékul játszott, nem? aztán végül Gyepes gabi belőtte a gólt a DVSC ellen?

és ezzel bajnok lett a FRADI!

örömteli pillanatok... (remélem jól emlékszem :D )

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 0 0 7
Érdemes volt felhozni ezt a topikot, mert ezt a bajnokságot a Fradi nyerte. De a tatabánya példátlan bravúrt követett el azzal, hogy őszi bajnokként esett ki. A teljesítményük a Guiness rekord könyvben gondolom már benne van.
Előzmény: Bajót (6)
Bajót Creative Commons License 2007.01.07 0 0 6

Hát újból találtam egy "nesze semmi,fogd meg jól" topicot.Majd akkor én így utólag megpróbálok írni erről a bajnokságról.

Ez volt ugye az az év,amikor az élvonal létszámát 12-re csökkentették.Szerintem nagyon helyesen.A 16 csapatot két 8-as csoportra osztottákMindkét csoport első 6-6 helyezetje jutott a rájátszásba,a másodikok pedig kiestek az NBI B-be(a Hali,Nyíregyháza,Pécs és Nagykanizsa jutott erre a sorsra)

Komárom megyeiként sajnos nem felejthetem el azt a szomorú tényt,hogy a Tatabánya az alapszakaszban megnyerte a csoportját,hogy aztán a rájátszásban simán kipottyanjon.

Az alapszakasz 2. fordulójában került sor a talán mindmáig felejthetetlen Újpest-Debrecen 8-3-as mérkőzésre.Az UTE edzőjét Kisteleki Istvánnak hívták.

A bajnokságot végül a Fradi nyerte,2 ponttal előzve a Dunaferrt és 6-tal a Vasast.

Az is még az érdekességek közé tartozik,hogy a Tatabányát kivéve a Debrecennek is ki kellett volna esnie,de szerencséjükre  az NBI B Nyugati csoportjának a győztese a BKV Előre nem vállalta az I.osztályt.Így maradt benn a Loki.Ki tudja,hogy ma 2-szeres bajnokok lennének-e,ha akkor nem menekülnek meg a kieséstől?

A gólkirály Kabát Péter lett a Vasasból 24 góllal.

Ha már előbb Kistelekit említettem,Várhidi Péter pedig a Vidinél edzősködött,de csak a bajnokság végén 8-9 meccsen.

A Fradiban olyanok játszottak például,hogy Csiszár Ákos,Szűcs Lajos,Balog Zoltán,Vén Gábor,a román Cheregi,Tóth Mihály,Dragóner,a szlovákiai Pinte,Földvári Csaba,Nagy Norbert(Isten nyugosztalja!),Gera,Lipcsei,Gyepes,Hrutka és Horváth Péter.

mash Creative Commons License 2000.07.23 0 0 5
A Miltényitől ültem 5 méterre
a 15-ös és a 16-os találkozásánál a korlátnál
sárga polóban
Előzmény: Balazs_ka (4)
Balazs_ka Creative Commons License 2000.07.23 0 0 4
Csa

Mash

Kinnt voltam a meccsen, csak nem lattalak.. lehet, hogy azert, mert meg sosem lattalak?? =)))))

Na mind1... majd legkozelebb... =)

udv

Előzmény: mash (3)
mash Creative Commons License 2000.07.22 0 0 3
itt vagyok
te meg már uton Újpest felé, ha jól sejtem

mindjárt fel is hozom a 2 topicot az elejére

15-ösöben kezdek, ha kell át megyek egyből a 9-esbe, hanem akkor csak a szünetben megyek át

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.22 0 0 2
Mar van ilyen topic, a ket csoportra szetvalasztva. De vegulis mind1.
Előzmény: Balazs_ka (-)
huculpastor Creative Commons License 2000.07.22 0 0 1
Indul a "rasszistak", "antirasszista" bajnoksaga.
A tarsasagot piros-feher-zold zaszlok sokasagaval lehet legjobban bosszantani, az meg nem tilos, talan csak a motoka palyan.
E harom szinegyuttest meg a keltakeresztnel is jobban gyulolik.
Inditsunk mozgalmat, irjatok mindegyik klub topic-jaba /rovataba/, vigyenek minel tobb magyar zaszlot a klubmeccseikre.
Balazs_ka Creative Commons License 2000.07.22 0 0 0
Mash

Remelem a meccsig jossz meg ide a forumra.
Hol leszel este a meccsen, mert jovok, es akkor megkereslek.

udv

Balazs_ka Creative Commons License 2000.07.22 0 0 topiknyitó
Na eljott a nap..

Jul.22

INDUL A MENET

udv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!