Keresés

Részletes keresés

cornelius Creative Commons License 2000.07.26 0 0 10
De a főcímben volt tenger, pálmafa, minden, negyedik részt mondjuk nem láttam, lehetséges hogy az összes egzotikus helyszín ott került bevetésre? nemá... azt a jelenetet vártam pedig a legjobban, amikor ilyen félszemű kalóznak van beöltözve valami jachton, főcímben volt az is, öcsém, nem igazság.
Előzmény: SOWHAT (9)
SOWHAT Creative Commons License 2000.07.26 0 0 9
Vetközös lányok sokat kértek, a költségek meghaladták a tervezett bádzsitot...
Előzmény: cornelius (8)
cornelius Creative Commons License 2000.07.26 0 0 8
Ennyi volt? ezen a héten nem lesz, csak négy részes volt? nehogymá.
SOWHAT Creative Commons License 2000.07.19 0 0 7
Már én is várom :)
Előzmény: withe (6)
withe Creative Commons License 2000.07.19 0 0 6
na az viszont jo lesz
Előzmény: SOWHAT (5)
SOWHAT Creative Commons License 2000.07.19 0 0 5
Legkozelebb csinál egy müvészi erotikus filmet Ami kimaradt a sorozatbol cimmel, úgy is olyan jól áll most anyagilag a tv :)
Előzmény: cornelius (4)
cornelius Creative Commons License 2000.07.19 0 0 4
Beszarás, a múltkor volt valami szőke baba, most az a kiskorú meg a másik a kocsiban... ezért jó ha az ember magára vállalja a rendezés + főszerep + produkció terheit, sok meló, de le lehet tapizni egy halom csajt, gyártó: Géniuszfilm, hú, viszont a viccek nagyon nem sikerültek...
Előzmény: SOWHAT (3)
SOWHAT Creative Commons License 2000.07.19 0 0 3
Nagy lőkötö ez az Usztics :)), csinál magának egy sorozatot amibe ö a klassz pali, a főszereplő, és cicababák vetköznek neki, nem bíírnak neki ellenálni, igazábol ö sem egy matyóhímzés, vagy tévedek ? :) De jó szinész-producernek lenni !
Jawbreaker Creative Commons License 2000.07.19 0 0 2
2 percig neztem a filmet, es nekem eppen ugyanez jutott eszembe. Utana gyorsan nem neztem a filmet.
Az Usztics egy majom lett. A Csacsacsaban meg jol allt neki a nocsabasz szerep, most nevetseges.
Előzmény: ipanema (-)
sütifarm Creative Commons License 2000.07.19 0 0 1
Ebbből is látszik, DUPLA 00 a csávó!
Persze, lehet okosan is ilyesmit művelni, lásd Woody Allen ...
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 0
ha öregedő színész lennék, én is ilyen nulla forgatókönyvet írnék ... és nullánál több csaj babusgatna

valéptech

ipanema Creative Commons License 2000.07.18 0 0 topiknyitó
Nézte valaki az M1-en ezt a legujabb blődséget?? Szörnyű! Az iró-rendező-producer-főszereplő Uszticsnak azért volt annyi esze, hogy saját magáank olyan szerepet osztott, ahol fiatal csajok babusgatják...Nem visszatetsző ha egy öregedő szinész ilyen forgatókönyvet ír?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!