Affenét. Hogy nekem mindig ilyen sznobos dolgok tetszenek! Na mindegy.
Mindenesetre kössz a hozzászólást.
Szóval ez a festészeti irányzat a subway art, meg a neo-primitív.
A szándékom az, hogy találjak az interneten egy olyan "raktárat", ahonnan tudnék letölteni festményeket, melyeket színes nyomtatóval kinyomtatnám, bekereteztetném és felraknám az ofiszom falára.
Már az is jó lenne, ha akármilyen festmények között tudnék válogatni. Aztán majd eldöntöm, hogy tetszik, vagy sem. De azt sem tudom, hogy hol a fenébe vannak ilyenek.
Nos, probaljuk meg:
A hippi korszakkal nosztalgiazo afro-amerikai latin.
Hozzá lehet még dorgolni sok mindent a subway-art-tol mindenfele neo-primitív iranyzatot, de minek cifrazni...
A santanas, az speciel elsosorban kozep amerikai latin, de ez a stílus mar a nyolcvanas evekben is nagyon kezdett divatba jonni es nevetni fogsz - fokent New York es Los Angeles enyhén sznobos un. muveszeti koreiben.
Amugy erdemes cd-borító alapjan is osztalyozni, ha van eleg időd rá...
Internetről letölthető, legalább A4-es méretben élvezhető minőségben kinyomtatható, digitalizált festményeket keresek, melyek megfelelnek egy bizonyos stílusnak.
Fogalmam sincs, hogy mi annak a stílusnak a neve, ami tetszik nekem, de megpróbálom röviden körülírni. Élénk színek, primitív rajzok. Például a Santana legújabb lemezén található képeket is díjazom. Santana hómpédzs lecsekkolva, de ott nincs a fenti kritériumoknak megfelelő kép.
Itt meg azt díjaznám, ha valaki felhomályosítana, hogy miféle stílus ez, illetve ha valaki azt is meg tudná mondani, hogy honnan tudnék letölteni ilyen file-okat, annak küldök emilben sört.