Keresés

Részletes keresés

monster-inc Creative Commons License 2010.11.20 0 0 19

h t t p ://linksave.in/3168482604ce6773cda63b

h t t p szóközöket ki kell venni

Biovadász Creative Commons License 2010.07.08 0 0 18
Közben én megkaptam a magyar szinkronos változatot.

Feltölteni nem tom (most éppeb csak mobilnetem van)
Előzmény: bbfan1 (17)
bbfan1 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 17
Sajnos a link nem működik :(
Előzmény: Malibutomi (16)
Malibutomi Creative Commons License 2009.11.04 0 0 16
Hogy más is örüljön, én megtaláltam!
Magyarul:
http://pub.xakt.hu/vampirok_havannaban.mpg
bbfan1 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 15

Gyerekek !

Ez egy óriási rajzfilm.

Annak idején mikor a tévé adta, felvettem videóra, fogalmam sem volt, hogy mi ez, csak tetszett a címe. Aztán megnéztem és egyszerűen szétröhögtem magamat. Rongyosra néztem a videókazettát amire felvettem. Sajnos azóta beletöröltem az elejébe (mikor Pepe épp titkos küldetésen van).

Kiadhatnák DVD-n ezt a gyöngyszemet.

A Youtube-on fent van az eredeti, angol felirattal, de közel sem olyan jó. A magyar szinkron óriási.

Szinte minden beszólásra emlékszem, még ma is, évek elteltével.

"Királyok királya, dobj már meg légyszíves egy cigarettával... Nem vagy túl jó fickó"

"Zöld törpét vegyenek"

Erre a legnagyobb poén az volt, amikor tényleg ott állt a csöves részeg a törpékkel: "Kettőt fizet egyet kap királyom" :)

Lefordultam a székről.

Gertev Creative Commons License 2009.01.29 0 0 14
Ha VHS nem is, de egy mpeg1 magyarul porosodik...
Biovadász Creative Commons License 2006.05.30 0 0 13
Jó régen volt itt hozzászólás. :)

Én is kajtatom mindenhol, mert a videokazettám az enyészeté lett.
Egyelőre úgynéz ki, hogy nemsokára meg lesz, de csak eredetiben, spanyolul. :)
obolus Creative Commons License 2005.04.25 0 0 12
http://www.cubacine.cu/vampiros/home.htm
Babaloo Creative Commons License 2000.08.02 0 0 11
Kaputka a kórházi ápolójától megtudta, hogy mi van itt. Nagy balhé van készülőben, én mondom. Az orvosokat kinyeste a dokiszobából, a szag meg minden, értitek, és mindjárt fel is jut a netre. Na én megyek is.
Előzmény: cornelius (10)
cornelius Creative Commons License 2000.08.02 0 0 10
Látod Kaputykint itt valahol? el van bújva, mi? na de majd a kutyák megtalálják!
Előzmény: withe (7)
withe Creative Commons License 2000.08.02 0 0 9
jo jo, igazad van; nekem nincs meg
Előzmény: Peppers (8)
Peppers Creative Commons License 2000.08.02 0 0 8
Én továbbra is arra volnék kiváncsi, nem porosodik-e valakinél a szekrényben egy Vámpírok Havannában videókazetta. Nagyon örülnék, ha kiderülne, hogy igen.
Peppers
withe Creative Commons License 2000.08.02 0 0 7
Tegnap mentem az uton hazafele, persze vettem mar ezt-azt, hogy a tv elott legyen mit enni, mert ugye Villam Jack a krokodil dandy lesz....... szoval megyek hazafele cipekedve es jon szembe egy eleg ronda csaj, persze ki akartam kerulni lesutott szemmel,nezma a cipofuzom meg ilyenek, de o csak jott felem. Nem mondom , hogy a Havannan lakok, vagy ez ott volt, bar a kornyezet lehangolo es sivar, de nem ez a lenyeg. A lany mellem ert, megszolitott, fogai kuszak, szaja budos, frizuraja furcsa, vagy mondjuk ki: alhaj gyanus.Szoval aszongya: tudom ki vagy, regota figyellek. Hulyesegeket irsz a kedvenc filmjeimrol, rolam meg az igazat, nem csak a valodit.Nem tehetek rola, hogy en nem tudok mindent, de te se.......... igy van ezzel mindenki. Na es ha hazudozok feszt, akkor mi van? Mas is! Meg az Allatkert........meg. Es csak harsogot ossze-vissza. En aggodtam, meg meglat valami ismeros ezzel a banyaremmel, de szerencsem volt.-Haggyal man- mondtam aztan a magam erelyes modjan, - szallj le cica - tettem hozza intelligensen. O persze csak makogott tovabb: oke, nem haverom cornel, meg nem ismerem getomot, de azert konyogok, mi bajod.....Aaha, villant belem a gondolat, ez nem lehet mas, mint.....igen, ez nem lehet mas, mint..........ez bizony o maga szemelyesen: Kaputy ..... es ki is mondtam hangosan: Kaputy, az isten aldjon meg, mit keresel te itt? Neked korhazban a helyed! De akkor mar ott is voltak az apolok, vagy mittudomen, lefogtak, elvittek. Szoltam hogy ne bantsak, banjanak vele ugy, mintha ember volna, es meg is igertek, hogy meg netezhet is.
Ha latod ezt kedves Kaputy nyugodj meg, nem haragszom, sajnos a betegseg ilyen, leteritette elmed. sajnos meglehetosen gyatran ragadod meg a valo vilag tenyeit, de hatha, hatha van remeny es gyogyulas. BIZZ, esatobbi
Szoval ez tortent tegnap.
Kham Creative Commons License 2000.07.18 0 0 6
Az már nincsen sajnos. Megvolt sokáig de valahol letörlődött, de nagy kár érte.
Előzmény: Peppers (5)
Peppers Creative Commons License 2000.07.18 0 0 5
"...nem vagy túl jó srác."
Videokazetta vagy ilyesmi?
Előzmény: Kham (4)
Kham Creative Commons License 2000.07.18 0 0 4
A találmány melynek neve: VámpiSzol.
és még: "KirályokKirálya, dobjál már meg egy szál cigarettával!"
Peppers Creative Commons License 2000.07.18 0 0 3
...vámpírkutyákon végzett hosszas kísérletei után..
Előzmény: Peppers (2)
Peppers Creative Commons License 2000.07.18 0 0 2
Egy kis ízelítő annak, aki nem látta: ezzel a bevezetővel kezdődik a film (bizony, ez így bevésődött):

"A vámpírok története a régmúlt időkre nyúlik vissza, de szervezkedni csak 1870-ben kezdtek. Az emigráns vámpírok Csikágóban gyülekeztek. Megalapították a Miköpenyünk társaságot, és vezérük Terror Johnny lett.
Európában Vámpírszövetséget alakítottak. Az európai szövetség első választott elnöke a legendás gróf Drakula.
Egyik fia, Wolfgang Amadeus, az ifjú tudós, olyan szer kikísérletezésén fáradozott, ami a vámpírokat képessé tenné a nap sugarainak elviselésére. Vámpírkutyákon végzett hosszas kísérletei 1874-ben végre megtalálni látszott a megoldást. A tudós apja maga próbálta ki a szert egy hajnalon, Bajorországban..."

withe Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1
.
Előzmény: cornelius (0)
cornelius Creative Commons License 2000.07.18 0 0 0
A vámpírok a legnagyobb tanárok.
Előzmény: Peppers (-)
Peppers Creative Commons License 2000.07.18 0 0 topiknyitó
A Vámpírok Havannában ("Vampiros en La Habana") egy frenetikus egész estés kubai rajzfilm. Juan Padrón rendezte, 1985-ben. Jó tíz évvel ezelőtt a magyar tévé is leadta. (Készült folytatása is: "Kommando Vampiro en La Habana", ezt nem láttam.)

Sajnos azóta is hiába kajtatom ezt a szuperprodukciót. Úgyhogy hiretelen felindulásból a tisztelt Tasztaltársasághoz fordulok: nem tudnátok nekem segíteni, hogy ebben az életben még egyszer láthassam? No és persze értekezhetünk is róla...!

Peppers

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!