Gyakorlott dobost keresünk : P Mobil, Dinamit, Pbox zenekarok "klasszikusait" játsszuk. Olyan dobos jelentkezését várjuk aki kedveli, ismeri a felsorolt zenekarok számait. szeret próbálni ilyenkor jól érzi magát, és közösen tudunk örülni a zenének! Korban korosabbak vagyunk. De a kor nem számít! Próbaterem saját. XVII. ker. mellet. Heti próbákkal előre egyeztetve, nem kötött napon. Érdeklődésed előre is köszönjük!
Rendszeresen koncertező, saját próbateremmel rendelkező zenekar vagyunk. Saját számokat és feldolgozásokat játszunk, melyek fő stílusai a progresszív rock és metál, néhány kitekintéssel lágyabb és keményebb irányokba is. Főbb hatások: Dream Theater, In Flames, Metallica, Muse, System of a Down, Riverside, Blink-182 és még sok-sok más. Keressük új dobosunkat, aki jártas a fenti stílusokban, saját dobszerkója van és szeretne egy magas szinten zenélő hobbyzenekarban játszani. Előző zenekar és koncert tapasztalat nem elvárt, de mindenképpen ajánlott. Keress meg minket a következő e-mail címen: sipos.andras.peter(kukac)gmail.com
Budapesti zenekar DOBOST KERES! Alapvetően klassszikus rockot játszunk, saját számokat, már van egy kb. 15 számnyi repertoárunk. Ha jól dobolsz, és szereted a fasza rockzenét, hallgasd meg az amatőr felvételeinket a
www.niceandsoft.hu -n. Ha érdekel a dolog, küldj egy mélt a niceandsoftzenekar@gmail.com címre. A sör szerete előny!
Szia! igazság szerint én erősen érdeklődöm, a saját autótól eltekintve szerintem stimmel. az emilem adott -ha esetleg ... -ill. hallható,látható-e vmitek itt a hálón? üdv! Bonyhádi Bálint
Budapesti komplex/dallamos rock/metal zkar keresi tehetséggel, fantáziával, igényességgel, pontossággal és precízitással megáldott dobosát.
Saját próbahely van, amely tartalmaz egy darab Mapex dobszerkót is (duplázóval is dúsítva), tehát neked csak jönnöd kell, és játszani!
...sziasztok!
Ismét dobost keresünk most alakuló zenekarunkhoz, jelenleg 2 gitáros, basszeros és énekes lány!!! (megasztár II.-ben bekerült az ötvenes keretbe, tegnap csináltuk a promociós felvételeket a műsorhoz) a felállás. Stílusirányzat: Purple, Rainbow, Ozzy, Malmsteen, ill. saját számok ebben a stílusban. Saját próbahely a III. kerületben. mail: guitarplayer@freemail.hu v. tel: (30)445-2643 ill. 06(20)9417-696
thx. z@kk(c)
...ha még aktuális :) éppen dobosváltáson gondolkodunk és véletlenül óbudán van a próbatermünk is :) súlyosabb rockzenét nyomunk,
ilyesmit ha meghallgatod esetleg megérted a szándékunkat is :)
ide írj: guitarplayer@freemail.hu v. call me 06(30)9488611
thx.z@kk (c)
DOBOS(én) keres zenekart ÓBUDÁN vagy attól ÉSZAKABBRA!Stilus mindegy(kiv:duplázós-metal és nagyon lagymatag)!:) LEGYEN SAJÁT PROBATEREM,SAJÁT CUCC!Ne legyetek túl kezdők és túl fiatalok sem(kb:17év-2xév a jó)!Van saját cuccom és 3éve dobolok!20éves vagyok!
Hey, és miért nem? Az ajánlat tulképpen még mindig fennáll...bár a kisebb koncerteken részünkről sincs "doboskényszer", inkább a nagyobb fellépéseken lenne szükség állandó (és persze jó:) dobosra ;).
Mi erosen punkos angolszasz alternativ rockzenet jatszunk, most jon ki az elso lemezunk ceden es kazettan, lekotott koncertjeink vannak egeszen jovo aprilisig, kulfoldiek is szervezes alatt.
Csak rutinos, komoly, megbizhato emberek johetnek szoba, korrekt cuccal es lehetoleg gepkocsival.
Budapesti zenekar (Shape) sűrgősen keres Bp.-i dobost.
Fellépési lehetőség adott (pl.: Petőfi Csarnok).
Irányzat: klasszikus Alan Wilder centrikus Depeche Mode, de nem szinitpop(!), inkább 90-es évekbeli DM (Ultra album).
Kedvencek: U2, Garbage, Massive Attack, Paradise Lost, Michael Hutchence, stb.
A zenekarról bővebben olvashatsz ezen az oldalon.
Ha érdekel, vagy tudsz "állástalan" dobost, írj a szmark@onyx.hu -ra, vagy hívj a 30280-1461-en.
Mark