Keresés

Részletes keresés

trazz Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6
Az pontosan a monitor válaszidejét jelenti. O:D
Minél kisebb annál jobb. De 16 alatt (olyat már nem is kapni újonnan, talán már 12eset sem nagyon) már megfelelő... afelett gáz. O:)
A régebbi tipusoknál voltak 20mses (meg talán 25ös?) válaszidők, az a játékokhoz kicsit lassú volt, a gyors mozgásoknál kissé "késett a kép" és emiatt gyakran elég "maszatos" volt a látvány. Persze irodai célra azok is jók voltak. O:)
Előzmény: stoky85 (5)
stoky85 Creative Commons License 2007.06.09 0 0 5
Sziasztok topikolok!
Monitor vásárlás előtt állok...azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent pl.:8m/s válaszidő az a jobb ha ez nagyobb v. kisebb ez a szám?ill. milyen értékeket kell nézni?
Milyen monitort tudnátok ajánlani?Főleg képnézéshez és internetezésre használnám!
Kb.35k adnék ki rá

melyiket ajánljátok: eizo f56 v. Fujitsu Siemens C19-8
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.18 0 0 4
Hello!

SAMTRON 95P+ (19'') monitorja van valakinek? Érdekelne a véleménye.

dark men Creative Commons License 2000.07.22 0 0 3
Szia!
Én 1 Samsung SyncMaster 700IFT boldog tulajdonosa vagyok kb fél éve vettem és tök meg vagyok elégedve vele. 1ébként 4 monitor közül választottam ezt ki, a fő elvárások: 17 colos legyen 1024*768 ban tudjon 110 Hz fölött ami mondjuk 1280-ban kb 85hz, minél sarkitottabb és laposabb legyen és mondjuk ez olyan felső közép kategóriat jelent. Szóval inkább akartam 1 komoly 17 colost, mint 1 gagyibb 19-est. Szóval én végül 4 közül választottam ezt: Nokia (115+ÁFA) , Philips brillans (95+ÁFA), SONY trinitron (150+ÁFA), meg a Samsung (136+ÁFA volt akkor, most a BALATInál állítólag 115 körül van). A Nokia nem volt elég lapos, meg keveset is tudott (beállítások), a Philipsnek tök szép képe volt meg az ára is annak volt a legjobb, de a szerelő nem ajánlotta, a SONYn van trinitron csík ugyebár meg az már bazi drága+ elég elavult kinézete volt.
Szerintem inkább ezt a Samsungot érdemes venni a 750p -hez képest mert ez tök sík és teljesen sarkított (ez vonatkozik az LG-re is).
Szóval 700IFT...
flashman Creative Commons License 2000.07.17 0 0 2
Koszi Fiuk! Megnezem a masik topicot.
TRf Creative Commons License 2000.07.17 0 0 0
Én egy 17"-os 700p Plus tulajdonosa vagyok immáron lassan másfél éve, és nagyon meg vagyok vele elégedve. De bármelyiket is csak úgy érdemes megvenni, ha odamész, és a helyszínen ellenőrzöd, hogy a szóbanforgó darab megfelel-e az igényeidnek. Monitort vásárolni nagy lutri, ezt többen tanusíthatjuk.
Előzmény: flashman (-)
flashman Creative Commons License 2000.07.16 0 0 topiknyitó
Bocsi, ha egy picit off a tema.

Ismeri valaki az alabbi Samsung monitorokat??
Melyiket erdemes megvenni? Ha valakinek van tapasztalata veluk kerem irja meg!

Samtron 95P 19" (jol tudom, hogy ez regebbi tipus??)
SyncMaster 753DF 17"
SyncMaster 750p 17"

Elore is koszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!