Keresés

Részletes keresés

jedi1 Creative Commons License 2002.01.24 0 0 9
Ha jól értem amit írtál,akkor én eddig megvoltam a játékkal.De köszi,mert végülis csak kedvet kaptam megint a játékhoz,és rájöttem a megoldásra.

Tehát ha valakit érdekel:mikor az összes kapcsolót sikerül bekapcsolni,kiszabadul a Sátán az erőtér mögül.Ekkor megszállunk egy embert és a többi ujra teremtődő embert kezdjük lőni,miközben persze folyton futni kell a Sátán elől.Néha a Sátán megáll lihegni.Akkor jó, ha ebben a pillanatban egy teleportban állunk,és gyorsan kilépünk a testből.Ez levesz valamennyit a szörny életerejéből.(én ugy láttam,jobb a hatás ha ekkor pár másik ember is le van éppen lőve)
Ezután megszállunk egy másik testet,és ezt addig ismételjuk amig a szörny ereje elfogy.
Faramuci megoldás,az lehet a logikája hogy a megsemmisült testek újra teremtődése fogyasztja a Sátán energiáját.

Előzmény: Jissi (8)
Jissi Creative Commons License 2002.01.20 0 0 8
Jump down the pilars, to the island. Run around the island, and grab the first cop you see, and use it to kill any other cops, possesed or not, then deposses the
cop, and posses a werker, so that you can pick up a gun from one of the killed cops, now using the werker, make it your top priority to kill any cops, and your
second priority to get the Valves turned off. Once they are all off, simply deposses a few characters in the direction of satan, and your good to go =].

Ezt fél perc alatt találtam...

Előzmény: jedi1 (7)
jedi1 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 7
Ez a nagy csönd azt jelenti hogy még soha senki nem játszotta végig ezt a játékot?
Előzmény: jedi1 (6)
jedi1 Creative Commons License 2002.01.13 0 0 6
Kénytelen vagyok felhozni ezt a topicot,mert olyan dolog esett meg velem ami még sosem.Fogalmam sincs hogyan lehetne megölni a játékban a főellenséget.
A kapcsolókat már bekapcsoltam,kijött az erőtérből.Innentől passz.A szigeten nincs semmi szétlőhető vagy bekapcsolható,a katonáknál levő puska nem sebzi a sátánt.Sikerült egyszer lecsalnom a sziget körüli lávába,de nem pusztul meg,és egy idő után visszajön.A kis kék teleport körök semmi értelmeset nem csinálnak,legföljebb menekülésre jók.
Remélem tud segíteni valaki.El sem tudom képzelni mi a megoldás,pedig a játékot amúgy aránylag könnyen végignyomtam eddig.
Samok Creative Commons License 2000.07.20 0 0 5
Rájöttem..Az volt a probléma, hogy azon a helyen a hullaporlasztó nem tud minden dogot elporlasztani, ily módon a 20-30 hulla ugy lealázza a gépet a 2-3 frame/sec-re, mint pinty. Megoldás... ne tökölj, ments sok helyre, es igyekezz kevés hullát otthagyni, mert neked lessz rossz. Innen nézve egész humánus kis játék lett. Nem? :)

Nagyis... Sajna a viseokártyáddal lehet a probléma. Ezt típust "valahogy" nem támogatják a játékok annyira. Próbalj legujjabb DircectX-t és Drivert telepíteni hozzá. Meg D3D-ben nyomjad. Ha esetleg mást tettél volna.

Üdv.

tutajos Creative Commons License 2000.07.17 0 0 4
nálam rendesen müködik,bár én azon kevesek közé tartozom ki nem szidja a vin 98-at mert nálam megbizhatoan müködik(szerintem divat lett szidni)Bocs vissza a játékhoz.Egy kicsit nehéznek találom mert nagyon gyorsan kell cselekedni és még gyenge fokozaton is néha sok az ellenfél.
config:celeron 466 tuning500. 128mbmemoria tnt 2 32mb vga
Előzmény: Nagyis (3)
Nagyis Creative Commons License 2000.07.17 0 0 3
Sziasztok!
Nem tudjatok,hogy mitol lehet,az,hogy amikor indulas utan bejon a fomenu,barmit nyomok egyszeruen kilep a progi.
Config:cel333,96ram,i740

Nagyi

Samok Creative Commons License 2000.07.16 0 0 2
Nemlenne rossz a game, csak...
Falja a gepet!!!
Relative sokaig eljutottam...talan 3.resz es ott a chot vs. cop harcban mindig elverzek. Hulye modon nem a benasagom miatt, hanem a 2frame/sec sebessegnek koszonhetoen. Egyszeruen nem birom igy az angyalkaval beiranyozni a kovetkezo˝"pancelt".
A gep... celeron300A,64M ram,TNT(agp+16MSDRam).
Persze minimalis felbontas mellett ertendo a dolog. :((((((
tutajos Creative Commons License 2000.07.15 0 0 1
kösz
Előzmény: Jissi (0)
Jissi Creative Commons License 2000.07.15 0 0 0
Kapcsold ki a négy terminált, utána fogj egy radioaktív követ a csipesszel, be a liftbe és menj lefelé. Hülye módon lehet működtetni, ha jól emlékszem két gombot is kell nyomni egyszerre.
tutajos Creative Commons License 2000.07.14 0 0 topiknyitó
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én elsőre belle szeretem ebbe a játékba.Eza testből testbe valo ugrálás elég jo őtletnek látszik.De térjünk a lényegre ha valaki tud segitsen..az első pályán vagyok vanit négy kapcsolo és egy lift .Egy fogoval megkel fogni a kristályt de hova rakjam,hogy indul a lift.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!