Keresés

Részletes keresés

BJ Creative Commons License 2006.02.08 0 0 223

Egyetértek, engem 4 évig tanított, nálunk abszolút jó viszonyban volt mindenkivel. Mellesleg most az öregdiákon azonnal megismert (11 éve érettségiztem), ami nem volt elmondható az összes volt tanáromról...

BJ (kéttannyelvü majd IB 1989-1994)

Előzmény: NeoXon (221)
NeoXon Creative Commons License 2006.01.14 0 0 222
Szia Doktor Toka!

Szili Agi engem is tanitott, de csak nulladikban, sajnos nem jottunk ki tul jol :) Papp Lajos biologia tanarom volt, de nulladikban volt egy apro konfliktusunk, ugyhogy eleg jol ismertuk egymast :) En birtam, jo fej az oreg!
Amugy azert nincs itt elet, mert mindenki a suli sajat forumjat hasznalja, ha szeretned, keresd fel a suli honlapjat, onnan mar konnyen ratalalsz.
Oregdiaktalalkozo iden sajnos eleg hamar lesz, igy meg vizsgaidoszak utolso hetere esik: januar 27. pentek este 6-tol ejfelig! Gyertek el volt KFG-sek!!!
En sajnos nem tudok sokaig maradni, mert hetfoi vizsgara kell keszulni, de azert igyekszem ottlenni :)
Előzmény: Doktor Toka (220)
NeoXon Creative Commons License 2006.01.14 0 0 221
Nagymagyarorszag2: biztosithatom, hogy felreismerted az igazgatohelyettes urat. Valoban KFG-ben tanit, es nagyon rendes, korrekt ember. Egeszen veletlen, hogy szemelyesen ismerem, mert a lanya osztalytarsam volt. Szoval JAG-ban valoszinu, hogy te tettel annak erdekeben, hogy igy alakultak a dolgok, nem hinnem, hogy olyan ember lenne, aki barkit is pusztan kipecezne es aztan nyaggatna. Egy-ket tanarrol el tudnek kepzelni ilyet, de rola biztosan nem.
Termeszetesen azt is megertem, ha negativ keped alakult ki rola, hiszen ha valoban miatta jottel el, akkor nem lehettetek tul joban. De ezzel egyutt szerintem nem ezt erdemli, hogy egy nyilvanos forumon lejarassak. Ha problemad van, keresd meg szemelyesen, biztos vagyok benne, hogy szivesen fogad valamelyik delutan.
Előzmény: Törölt nick (210)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.12.15 0 0 220

Amúgy miért van itt ekkora kuss? Más iskolák topikjai felpörögnek több 10000-re, ez meg itt halódik...

Ha vki nem ismerne:

Kéttannyelvű, IB, 1992-1997. (Ofők: Szili Ági, Papp "Pampi" Lajos)

Doktor Toka Creative Commons License 2005.12.14 0 0 219

Sziasztok!

Nem tudja vki, hogy mikor lesz mostanában Öregdiák? 2006 február?

Üdv,

Vincent

g_e_r_g_o Creative Commons License 2005.10.29 0 0 218
Kérdeztél. Én válaszoltam.
Azért kezdtem el pedzegetni a konfliktusotok okát, hogy megérthessük mi is, hogy MP miért utált ki téged az iskoládból minden ok nélkül, a kimagasló szorgalmad ellenére.
Most ne sértődj meg(mert élőben biztos egy kedves, lelki problémáktól mentes srác vagy), de nekem több mondanivalóm nincs ebben a témában.
Előzmény: Törölt nick (217)
g_e_r_g_o Creative Commons License 2005.10.25 0 0 216
Kedves Nagymagyarország2!

MP a mi faktcsoportunkban mindenkivel korrekt volt. Még velem is, pedig nem voltam a kedvence. És ami ennél is fontosabb, hogy színvonalasan tanított.
Ha tényleg rosszindulatú volt veled, akkor gondolom tettél róla. Nehezen tudom elképzelni, hogy valakit csak úgy kipécézzen magának. Gondolom onnan indult vele a problémád, hogy nem érted el a magasra tett lécet, és őt hibáztattad...
Előzmény: Törölt nick (213)
_lala_ Creative Commons License 2005.04.06 0 0 214
Nos, en akkor jartam a Karinthyba, amikor o odakerult. Ez nagyon nem mostaban volt... :)
Jellemezze, akit tanitott... en "csak" ismerem, azota is :)
Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.06 0 0 213
Kedves Lala!...és honnan tudtad ilyen jól,hogy Martin bácsi Jóskás volt?Esetleg Te vagy személyesen ŐŐŐŐŐ???
Előzmény: _lala_ (211)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.06 0 0 212
Szia lala!  Kérlek akkor jellemezd néhány szóban Martin urat,kíváncsi vagyok milyenné vált ez az álságos alak!Hátha megenyhülök iránta soraidtól!:)
Előzmény: _lala_ (211)
_lala_ Creative Commons License 2005.04.05 0 0 211
:) Ezen csak derulni tudok... :P

Nos, nem ugy ismerem, mint akivel kapcsolatban a "gonosz", meg a "veres bosszu" szavak felmerulhetnenek bennem... :)
Előzmény: Törölt nick (210)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 210

Köszi az infót,közben megtaláltam a sulitok honlapján!SAJNOS!

Igen,a József Attlilába jártam amíg el nem üldözött a Tisztelt Ig.helyettesetek!!Ritka gonosz ember volt,csak ennyit mondhatok!!!!!!!!!!! Feledhetetlen negatív élmény még így sok év távlatából is!Most ,hogy viselkedik?Milyen a megítélése nálatok?Milyen tanár és ember?Ha már belefutottam véletlenül,akkor megkérdezem....Lehet,ha meglátja ezen,-nimbuszára törő-sorokat,akkor megint utánam ered véres bosszútól szomjúhozva.....

Előzmény: _lala_ (209)
_lala_ Creative Commons License 2005.04.04 0 0 209
Tenyleg ott tanit, de ha regen a tanarod volt es nem oda jartal, akkor biztos a Jozsef Attilaba jarhattal :)
E-mailen amugy a martinp kukkac karinthy potty hu alatt megtalalod. Egyeb kerdes?
Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 208
Sziasztok !Nem vagyok Karinthys,csak egy régi tanáromat keresem és úgy hallottam ott tanít nálatok.Martin Péter -matematika ,és ha tudtok Róla akkor kérem jelezzetek!Köszönöm
Előzmény: 14 (207)
14 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 207
Nos? Sehol senki? Mi van a gimiben? Ne kínozzátok halálra a népet! :)
Előzmény: 14 (206)
14 Creative Commons License 2005.03.19 0 0 206

Na sziasztok!

Megpróbáltam amit lehet elovasni a topicból. Tetszett! Én már fősulira járok és nem is ide jártam középsuliba. Engem maga a kerület érdekel és azért olvastam el a topicot, hogy azon keresztül talán bepillantást nyerhetek ebbe is. Ja és tök jó a gimi weblapja ( a térkép részre gondolok ). Felfedeztem rajta, merre buszoztunk ma a 82A- val. Remélem lesz még élet itt! Sziasztok!

NeoXon Creative Commons License 2004.08.27 0 0 205

Szerintem azert vigyazni kell azzal, hogy hany evesen kapja meg valaki az elso diplomajat. Jomagam is 2 evet csusztam a tobbiekhez kepest (egyet meg az ovodaval, egyet a kettannyelvu miatt), es azt kell mondjam eleg nagy luxus manapsag 25 evesen elso diplomat szerezve kikerulni a munkapiacra, akkor, amikor masoknak mar 2-3 ev gyakorlat van a hatuk mogott. Szoval csak csinyjan azzal a sulivaltassal meg evhalasztgatassal...

Szilva2 Creative Commons License 2004.04.20 0 0 204
Köszönöm a bíztatást. Tulajdon képpen én is tisztában vagyok azzal, hogy 1-2 év nem számít. Ezért is írtam azt, hogy nyert egy évet, és nem vesztett. Pesszimista ismerőseim úgy fogalmaznak, hogy később lesz a gyerek munkanélküli. Van benne valami, de én inkább reális és kicsit optimista szeretek lenni, mint pesszimista.
Azt hiszem, kinyomtatom ezt a néhány hozzászólást, és a fiam orra alá nyomom. Nagyon szívmelengető, ahogy itt bíztattok.
Előzmény: leda_bb (203)
leda_bb Creative Commons License 2004.04.20 0 0 203
en husz eves voltam, amikor erettsegiztem, mas huszonegy. tuleltuk. azota is jol vagyunk, es tanulunk. oreg? lehet. nem hiszem, hogy egy ev ide vagy oda nagyon szamit, a legtobben ennel sokkal tobbet "elvesztegetnek" (mar hogy is lenne elveszett ido?) mikozben elkezdenek egy egyetemet, rajonnek, hogy nem tetszik, felveteliznek mashova, halasztanak, gyereket szulnek, dolgoznak egy evet, stb. sokkal fontosabb, hogy olyan iskolaba jarjon, ahol tanulni izgalmas, es nem ciki. es nem egyetlen ilyen iskola van, szinte barhol meg lehet talalni azokat tanarokat, akik igazi mentorok lesznek. szoval mondd meg a fiadnak hogy nem egy iskolan mulik, es ha pedig megis ugy erzi, akkor nyugodtan nekimehet megegyszer, nem egy even mulik.
Előzmény: Szilva2 (202)
Szilva2 Creative Commons License 2004.04.19 0 0 202
Köszi a bíztatást, aranyosak vagytok. Az osztályismétlés azért nem megy, mert már így is "nyert" egy évet, ugyanis 7 évesen kezdte a sulit.
leda_bb Creative Commons License 2004.04.18 0 0 201
Ez mondjuk igaz, nem kell feltetlen IB ahhoz, hogy jol vegezze a munkajat az ember, es nem is ez az egyetlen ut a jo oktatashoz. En szemely szerint sokat profitaltam belole, az is igaz mondjuk, hogy amikor en jartam oda, meg lehetett rendes osztondijat kapni a tandijhoz. Az en szuleim sem tudtak volna kifizetni a teljes osszeget, viszont az osztondij utan fennmarado reszt a nyari munkambol ki tudtam fizetni, igy a szuleimnek egy fillerbe sem kerult. Rettentoen elkeserit, hogy akadozik a tamogatasi rendszere ennek a programnak, es hogy nem tanulmanyi, hanem anyagi feltetelei vannak annak, hogy ki IB-zhat es ki nem.
Előzmény: Szilva2 (199)
St.Executive Creative Commons License 2004.04.16 0 0 200
Szilva2, lehet jövőre is próbálni! A mi osztályunkban is volt olyan, aki egy évet már volt elsős máshol. Egy fiú esetében ez főleg nem probléma (csak lányoknak ciki fiatalabbakkal egy osztályba járni, fiúknak jó). Még jót tehet neki az az egy év plussz. Érettebben mehet a felvételinek és a végén is érettebben válaszhat egyetemet. Üdv!
Előzmény: Szilva2 (199)
Szilva2 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 199
Köszi, de tárgytalan. A fiamat ugyanis nem vették fel. Itt jegyezném meg, hogy az egész felvételi rendszer úgy sz@r, ahogy van. Nem csak ebben az iskolában. Ha a gyerek tökjó tanuló, de van egy rossz napja, akkor senkit sem érdekel, hogy mi volt a baj. Javításnak helye nincs, a gyerek meg szenved, mint a kivert kutya. Fiú létére majdnem sírt, azóta is zárkózott, ha erről esik szó. Kevés gyerek tudja eldönteni, hogy hová szeretne járni, legtöbbször a szülő dönt. Náluk másképp volt, de mostmár mindegy. Én is csak úgy megszokásból néztem ide.

Azért köszi. De ha felvették volna, akkor sem lett volna pénzünk az IB-re. Úgy gondolom, hogy van még néhány ember ebben az országban, aki ha kikerül a "nagybetűs életbe", IB nélkül is el tudja végezni a munkáját tökéletesen - ha akarja.

Üdv Szilva

Előzmény: leda_bb (198)
leda_bb Creative Commons License 2004.03.28 0 0 198
igaz, hogy az IB diplomám még az ELTE angol felvételi alól sem mentesített, de egy amerikai egyetemen számos kreditet kaptam rá. Ez kevésbé számszerűsíthető ugyan, de azóta is az IB-s tapasztalataimra építve írom a research papereket. Azért a sok esszéírás meg lab report meghozza gyümölcsét. És nem kell azon gyötrődnöm, hogyan is kell egy tisztességes bibliográfiát összeállítani.
Előzmény: Szilva2 (181)
Daemon Creative Commons License 2004.01.19 0 0 197
Megjegyeztem. Ott leszek. De azért küldj egy mailt előtte jó? Köszönöm kedves diribá.
Előzmény: Hutus (195)
Szilva2 Creative Commons License 2003.12.17 0 0 196
Csak előbányásztam a süllyesztőből....
Hutus Creative Commons License 2003.10.05 0 0 195
Üdv mindenkinek!
Az "igazi" öregdiáktalálkozó 2004. február 27-én pénteken lesz 18 és 24 óra között. De mindenkinek, akinek az e-mail címét ismerjük, küldök majd személyes meghívót is természetesen.
Aki szeretne feliratkozni erre a VIP listára, küldjön egy e-mailt addig.
Előzmény: NeoXon (194)
NeoXon Creative Commons License 2003.10.03 0 0 194
Na, kozben kideritettem es ma csak az iden erettsegizetteknek lesz erettsegi talalkozojuk. Oregdiaktalalkozorol remelem majd kuldenek ertesitest, vagy vki belsos megirja itt a forumon, hogy mikor lesz.
NeoXon Creative Commons License 2003.10.01 0 0 193
1998-2003 angol kettannyelvu osztaly. Ugy nez ki a forumon a legfrissebb oregdiak :) Apropo, oktober 3-an lesz oregdiak talalkozo, vagyis most penteken. Nem tudom, hogy ez most csak az iden erettsegizoknek van szervezve, vagy mindenkinek. Tudja valaki?
Daemon Creative Commons License 2003.09.12 0 0 192
Szégyen gyalázat de nekem meg nem ugrasz be gyermekem. Pedig biztos, hogy ismerlek.
Előzmény: pergertanárúr (191)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!