Keresés

Részletes keresés

ROCKER Creative Commons License 2001.01.18 0 0 26
Még nem!
De ha netán megvan, küldd el szemeredi@neu2.njszki.hu-ra, de előtte írd meg, hogy elküldöd doommetal@freemail.hu-ra (a neu2-s címet ti. nem használom).
Előzmény: Topy (25)
Topy Creative Commons License 2001.01.17 0 0 25
Valamint az egyes-tobbes mondaton beluli egyeztetesere is gondoltam...

Probaltad mar az Awave-et? Ha az valoban dls file, akkor tudnad vele matatni.

Topy

ROCKER Creative Commons License 2001.01.17 0 0 24
Naná, hogy a hangkártyám LELKIVILÁGA is érdekel, de nem gondoltam cserére (Pusztán pénzhiány miatt, így szoftveresen kell megoldanom a gondjaimat), új DLS-t meg nem találtam, máshoz tartozó DLS-sel meg ha kicseréltem nem bootolt a rendszer, ezért kéne a saját DLS-ét megbuherálni, lecserélni a tartalmát. (Persze nem biztos, hogy így működik, de minden lehetőséget ki kell próbálni.)
Egyszóval igyekszem kihozni ebből a trágyarakásból a maximumot.

Egyébként belemászott már valaki mélyebben a DLS-ekbe?

Más:
Lehet-e bankot létrehozni vmilyen erre szolgáló célprogrammal, avagy ez csupán hardveresen megy?

Topy Creative Commons License 2001.01.12 0 0 23
Teged inkabb a hangkartyad lelkivilaga erdekel (csere, letoltes). Egyebkent ha jol emlekszem az Awave tud dls-t editalni.

Topy

PS:Ha mar ekkora betukkel orditassz, helyesen tedd. Bocs!

ROCKER Creative Commons License 2001.01.12 0 0 22
SENKIT NEM ÉRDEKELNEK A DLS-EK LELKI VILÁGA?
ROCKER Creative Commons License 2001.01.09 0 0 21
Kiderítettem, hogy a hangkártyám hullámtáblája DLS fájlon alapul.
Kérdés: Mivel nem kaptam a hardverhez ilyen jellegű célszoftvert, van-e olyan program, amivel
- 1 - kicserélhetném a DLS-t?
- 2 - betölthetek egy másik DLS-t?
ROCKER Creative Commons License 2000.11.29 0 0 20
Rigor: Kösz a címeket.
(1) - Hogyan lehet kikapcsolni az XG módot?
(2) - Azt hiszem egy Celeron 450MHz, Abit alaplap, 64MByte 100MHz RAM elegendő kell, hogy legyen egy SyXG Driver-nek is.
Előzmény: Rigor (19)
Rigor Creative Commons License 2000.11.24 0 0 19
Rocker: A http://www.hitsquad.com/smm/
cím alatt a wavetable emulator kategórián belül van egy csomó progi.
Röhögni fogtok de még Dos alá is! (igaz elég gagyi).

Amúgy ha kikapcsolod az XG-módot, vagy lejjebb veszed a minőséget (esetleg egy gyorsdabb gépre beruházol) akkor jól fog működni a yamaha xg is.

A Roland Virtual Sound Canvas VSC-88 is egy hasonszőrű cucc, de gyorsabb mint a yamaha.
Ezt a www.mittudoménholvanfejbőlnememléxemkeressráazaltavistában.com -on találhatod meg.

vince Creative Commons License 2000.11.15 0 0 18
Bárkit érdekel a Maui (by Tutrtle Beach) akkor írjon bátran a papv@mail.aeroplex.com címre. Meg van még a zsuga.
Előzmény: ROCKER (17)
ROCKER Creative Commons License 2000.11.14 0 0 17
vince: Most már nincs szükségem Beach-re. Van "YAMAHÁ"-m. De azért köszi. esetleg érdeklődhetek, ha meg akarsz szabadulni tőle.

De ha valaki tud még jó kis címeket mondani, ne kíméljen, hanem e-mail-jen. "Ekkora OFFOT!!"

Előzmény: vince (14)
ROCKER Creative Commons License 2000.11.14 0 0 16
Jazzer: És még nem is láttál semmit!!!
Előzmény: Jazzer (15)
Jazzer Creative Commons License 2000.11.14 0 0 15
Te ROCKER, nem is mondtad, hogy értesz a MAUI
WIN95 alá való telepítéséhez. Ezt eddig miért
titkoltad?
Előzmény: ROCKER (13)
vince Creative Commons License 2000.11.13 0 0 14
Nincs pénzed maui turtle beach-re ?

Pedig most igazán olcsón adnám. memória bővítéssel leírással színes gyári dobozban 9000 huf

Előzmény: ROCKER (8)
ROCKER Creative Commons License 2000.11.13 0 0 13
Kösz a tippet, kipróbáltam, elégjó, csak egy baja van. KÉSIK!!! és ezért nem igazán lehet keverni más MIDI driverekkel. Pedig az lenne a siráj.

Tudsz esetlek más hasonló címmel szolgálni?

Előzmény: Rigor (12)
Rigor Creative Commons License 2000.10.25 0 0 12
van egy rakás softwares wavetable stuff
nem hiszem hogy nem talaltatok egyet sem
sebaj.
A legjobb amugy is a yamaha xg softsynhtezer ami kulon midi driverkent beepul a rendszerbe es szoftveresen emulal egy yamaha xg rendszert hangszerekkel szupi effektekkel egyutt.....
En a yamaha xg 100-at hasznaltam utoljara.

http://www.yamaha-xg.com/ssynth/index.html

ROCKER Creative Commons License 2000.07.24 0 0 11
MidiTom: MMX 166 (210) MHz, 48 MByte RAM, Win95, Eagle ES1869 Plug and Play AudioDrive (SB Pro Komp.)
Előzmény: MidiTom (9)
MidiTom Creative Commons License 2000.07.14 0 0 9
Rocker,
küldj egy emailt, amiben leírod, hogy milyen gépen, op. rendszeren próbálkozol, aztán kisütjük, hogy mit lehet tenni!
Előzmény: ROCKER (8)
ROCKER Creative Commons License 2000.07.14 0 0 8
Csak egy kis szaros ESS 1869 AudioDrive-om van.

endi: Ha nem FM-es hangkártyám lenne, szerinted szükség lett volna a topic létrehozására. Sajna nincs lóvém Maui Turtle Beach-re, úgyhogy marad az FM meg a WaveTable.

MidiTom: Te tudnál rajtam segíteni?

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.13 0 0 7
Ja, remélem nem fm-es kártyád van. :)))
Nekem egy jó kis Gravis, na az mellett aztán elbújhat a legtöbb másik kártya. És könnyen át is programozható. (Bár a téma engem nem értint, mert én trackert+Ntrack stúdiót használok.)
MidiTom Creative Commons License 2000.07.13 0 0 6
Sok mindenről beszélgettetek már itt, csak a lényegről nem. Mégpedig, hogy miféle hangkártyáról is van tulajdonképpen szó. Az egyes wavetable-k ugyanis nem kompatibilisek egymással, tehát csak a kártya oldaláról lehet megközelíteni a dolgot. Aztán vagy szerencséd van, és van hozzá editor, vagy nincs.
Előzmény: ROCKER (5)
ROCKER Creative Commons License 2000.07.13 0 0 5
Namost jó, ha tudod, hogy több, mint egy évtizeddel előbb kezdtem el zenélni, mont MIDIzni. A MIDI csak segít a zeneírásban, mivel nekem nincs olyan kifinomult belső hallásom mint Beethowennek, két, esetleg ha megerőltetem magam három szólamnál többet képtelen vagyok a fejemben végigjátszani, a MIDIvel meg több tucatot is akár. csak mivel szarok a MIDI hangjaim, csupán a harmóniára tudok figyelni, mert rémes, ahogy megszólal, és nincs lehetőségem arra, hogy mindent megvalósítsak valódi hangszerekkel. Ígyhát marad a MIDI.

Szóval a kérdés még mindig nyitott: Hogyan, mivel lehet a Software WaveTable-t átírni?

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4
Felejtsd el a midit. Számgépen úgyis max. dobot érdemes programozni, de inkább azt se.
Éljen az élő zene.
Remélem ezzel sokat segítettem. :)
ROCKER Creative Commons License 2000.07.12 0 0 3
Tévedsz. Nekem nem effektek kellenek. Bár nem lenne rossz egy progi, ami realtime-ban effektezi a MIDI csatornát. De ha már itt tartunk, az lenne a legmegfelelőbb, ha minden MIDI sávot külön-külön lehetne effektezni. De ez csak szép álom. De ami valóság, hogy a WaveTable-t még mindig nem tudom, hogyan kell megbuherálni.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2
Nekem egy Gravisom van, ezen lehet szabadon használni akármilyen hangmintát midi hangszerként. Bár én nem midizek, hanem trackert használok, ott meg eleve nincs ilyen probléma.
Talán neked effektek kellenének, nem? Echo, reverb, chorus, ilyesmik? Attól lesz jobb a hangzás, élőbb.
ROCKER Creative Commons License 2000.07.11 0 0 1
Szerintem ezek a progik elég gyérek, ezért keresek valamit, vagy szoftvert vagy valami programozástechnikai trükköt, amivel a saját szájízemnek megfelelően taccsravághatom a wavetable-t. A legrosszabb, hogy azt sem tudom, hogy tárolja a rendszer.

Egyébként ugye jól sejtem, hogy ha hangszerdefiníciót cserélek, az nem sokat segít a hangzáson?

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.10 0 0 0
Volt valami progi, ahol külső wavokat használt. MidiNight Express vagy mi vót a címe, de lehet hogy keverem és nem az vót a címe.
ROCKER Creative Commons License 2000.07.10 0 0 topiknyitó
A segítségeteket szeretném kérni. A kérdés nagyon egyszerű hogyan lehet átírni a software-es wavetable-t? Ui marhára nincs lóvém maszek MIDI kártyára, és a jelenlegi hangszerek többsége elég gány. Szóval HELP!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!