Keresés

Részletes keresés

Brabus Creative Commons License 2000.08.11 0 0 1
Létrehoztam a törzsasztalban 1 3D-s topicot _______[3D]_______ címen!!!!

Gyertek ide!

Brabus Creative Commons License 2000.07.18 0 0 0
Hi Hyena!

Most írtam Neked emailt...
Csak a Lightwave után érdeklődök, hogy hol lehet beszerezni...

Egyébként tényleg jó ötlet ez a 3D-s fórum, itt végre megbeszélhetjük a dolgainkat...

Én most még csak 3D Studio MAX 3-mal művészkedek, de az az igazság, hogy komolyabb programokra fáj a fogam...pl.:Maya
Habár a MAX sem egy rossz progi(sőt, kifejezetten ergonómikus meg van még egy pár nagyon jó dolga...), de például a render-e elég gyenge: (Lassú, ray-trace-nél néha lefagy, az árnyékokat sem élethűen rendereli, nem számol szórt fényt(radiosity, no meg a caustics)...habár lehet hozzá letölteni freeware render plug-int is.(www.blur.com) amivel az árnyékok "új dimenziókat nyitnak" a képnek...Még mielőtt letöltöttem volna ezt a plug-int(Ray-FX), kidolgoztam 1 technikát, hogy az árnyékok élethűek legyenek, de ez jelentősen +növelte a renderelés idejét(Na nem mintha ezzel a plug-innal nem lenne sok a render-idő, de hááát a látványért mindent!!!)

Egyébként én is indítottam 1 fórumot e témakörrel az SWI fórumán 3D virtual art címmel
Ott már fel is tettem 1 kérdést, hogy vajon melyik a legjobb 3D-s progi... (X)

Na asszem ennyi elég lesz mára a rizsából...

Előzmény: Hyena (-)
Hyena Creative Commons License 2000.07.07 0 0 topiknyitó
Gondoltam nem artana egy 3D grafikaval kapcsolatos forum.

Kezdetnek itt az en legnagyobb szivfajdalmam:

A LightWave [6] Win9x-alatt szornyen viselkedik. A modelerben a nezetek befagynak, ossze vissza villognak, a Layouter meg neha annyira lelassul, hogy taskvaltaskor masfel-2 percet kell varni, amig tortenik valami.

2 kulonbozo gepen, ket kulon winnnel is meg lett tesztelve.

Arra lennek kivancsi, hogy mas is talakozott-e ilyesmivel, tudta-e orvosolni, stb.

[HYENA]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!