Sopronban a City Boys és a Fidelissima Ultras ismét egy szektorban szurkol.
Ezenkívül alakult egy új csoport is!:) Red Devils a neve. 11-12 éves srácok kiraktak egy ilyen felíratú lepedőt Dunaferr elleni meccsen. Igaz, a mérkőzés kezdetére már le is került és szurkolni sem igen szurkoltak...
Cia'o! Nagyon úgy néz ki, hogy egy ideig nem találkozhattok az ULTRAS KLAN-nal meccseken! Biztos tudjátok, hogy csapatunk Csepelre költözött és nem nehéz kitalálni, hogy mi nem megyünk utánuk! Mi ugyanis a Kerületnek szurkolunk és nem a Csepelnek és mi tartjuk magunkat az elveinkhez, nem úgy mint mások...
CSEPELI NEM LESZEK, SOHA ILYET NEM TESZEK!!
LUSPY ULTRAS KLAN (??)
Másodkézből (LB) úgy hallottam, hogy Tatabányán összeverbuválódik egy hoolcsoport (a névre nem emléxem) helyi arcokból, azt nemtom, hogy pontosan kik ezek az emberek, de nemsokára kiderül, ha kiderül...
Fehérvári infók:
1) az új vezetőség ki akar rakni minket az F-ből, vmi családi szektorokat szeretnének létrehozni. Még nem lefutott a dolog, de nem lesz egy könnyű játszma.
2) Új tagokkal és erővel indul ősztől a fiatalokat tömörítő, az RBD égisze alá tartozó Ultras of Red-Blue City.
Mikor olvastam "Valaki..." írását, nekem is az jutott eszembe, hogy igen, könnyebb volt, mert a VIdi közben a második osztályban menetelt.
De, egy dolgot azért ne felejtsünk el! EGY SIMA GÁZSZERNEK BIZTOS HOGY SENKI NEM SZURKOLT VOLNA, MÉG AKKOR SEM, HA A VIDI MEGSZŰNIK, VAGY MEGYE 2-ES!!!! Ez tuti, az RBD többi tagja nevében is nyugodtan mondhatom.
Más lett volna a helyzet egy fúzió esetén. Ott sok mindentől függő lett volna: szín, elnök, stb-stb. De úgy voltunk vele (amikor nagyon erősen képben volt a fúzió), hogy nem járunk ki olyan csapat meccsére, amiben a Gázszer név szerepel, tehát a Gázszer-Videoton nevű csapat meccsére sem! Bár egy idő után lehet, hogy meggondoltuk volna magunkat. Szerencsére végül elmaradt az egyesülés, és él és virul kedvenc csapatunk!!!!
Ennyit szerettem volna a témában elmondani.
Sajnos már nem riválisok!
A SFAC a megye II-ben nyomul, míg a Matáv az élvonalban!
Sajnos ez jó pár osztály különbség, ezért ma nem beszélhetünk riválisságról!
Ciao!
Igen, lehetséges, hogy ott leszünk a meccseken! Ez ma délután kiderül majd!
Tudjuk, hogy ez a hejzet most elég fura, de mi foci szurkolóknak tartjuk és tartottuk is magunkat. Így is úgy is látogatnánk az NB I-es meccseket, ráadásul Sopron labdarúgásának a felemelkedésének lehetünk ismét szemtanúi. Miért hagynánk ki? Ha úgy döntünk, hogy megyünk, a szívünk akkor is a Soproni FAC-é marad!!!!!!
A Fehérváriak azért voltak kedvezőbb helyzetben, mert nekik az esélyük is megvolt végig arra, hogy visszakerüljenek az élvonalba. Ők nem a megye II-be kényszerültek vissza mint mi! Ha fordított lenne a hejzet, akkor szerintem ők is meggondolták volna magukat!
Srácok, az NB-I, és a megye-II között óriási a különbség!!!
A lokálpatriotizmus pedig Sopronban ÓRIÁSI!
Akár csak Szegeden vagy Miskolcon!
Egyszer már bizonyítottunk, szeretnénk bizonyítani most is! Én voltam az egyik aki ellene voltam ennek a Matávosdinak, de el kell döntenünk, hogy eltűnik a C.B. a süllyesztőben vagy sem!!
Úgy gondolom, hogy a csoport érdekét kell szem előtt tartani!
Lehetséges, hogy holnaptól egy új fejezetet nyitunk az életünkben, de a szívünk egyetlen csapata mellett továbbra is kitartunk!
Eddig egyedül Székesfehérvárott tapasztaltam klubhűséget vidéken! Ők korrektek voltak, azt mondták nem mennek ki, és nem is mentek ki! A többi városban a lokálpatriotizmus erősebb, mint a klubhűség, mint pl. Szegeden tavaly. De ez lett volna Pécsett is (szerintem), miként ez lesz Miskolcon is. (Nem akarom minősíteni, mert nem tudom, én hogyan élném meg a hasonló eseményeket.)
Pedig talán pont City Boy írta, hogy milyen jók is a megyekketes meccsek?!
Az viszont tuti, hogy egy Demszky - Dózsa megbeszélés és megegyezés sem tudna engem a Megyeri útra kényszeríteni...
Új csoport az MTK-nál! A csoportunk neve Haragvó Kékség lesz, egylore 12-en vagyunk. Új helyre megyunk és megpróbáljuk meghonosítani a minoségi szurkolást a Hungária korúton. Az alapítok nagyrészt a Blue Front kotelékébol kerulnek ki, de új embereket is toborzunk. A csoportunknak nem célja semmilyen eroszakos cselekedet végrehajtása, az ellenfél szurkolóival nem kívánunk foglakozni! A Fronttal nem tudom mi lesz, mivel egy éve mindent mi csináltunk (a drapi kirakásától a koreográfiákig).
Könnyen elöfordulhat, hogy a City Boys Sopron ott lesz az elsö osztályú Matáv-meccseken. Holnap lesz az egyeztetés a Matáv és az Önkormányzat vezetöivel ....
Hétfön beszámolok !
Azért nyitottam ezt a topicot,hogy megtudjuk(mert szerintem mást is érdekel)milyen változások történtek az előző bajnokság óta a szurkolói csoportoknál.Pl:megszünés,átalakulás,új név esetleg új csoportok alakultak? Vagyis az új bajnokságban melyik csapatot milyen csoportok(ultra,hool)támogatják majd?Vagy bármilyen érdekes információt amit a csoportotokkal kapcsolatban lehet tudni és nem titkos itt lehetőség van megosztani mindenkivel.
Előre is köszi a hozzászólásokat!
Hajrá Magyarok!!!