Keresés

Részletes keresés

prince Creative Commons License 2003.01.20 0 0 15
Sziasztok.

Felhoztam,hátha történt valahol valami érdekes.
Várok,várunk minden infót!

G. Peti Creative Commons License 2002.03.13 0 0 14
Sopronban a City Boys és a Fidelissima Ultras ismét egy szektorban szurkol.
Ezenkívül alakult egy új csoport is!:) Red Devils a neve. 11-12 éves srácok kiraktak egy ilyen felíratú lepedőt Dunaferr elleni meccsen. Igaz, a mérkőzés kezdetére már le is került és szurkolni sem igen szurkoltak...
G. Peti Creative Commons License 2002.03.01 0 0 13
Igen, történt azóta egy s más...
Előzmény: prince (12)
prince Creative Commons License 2001.05.25 0 0 12
Fölhoztam hátha valakinek van valami mondanivalója.
Voltak mostanában valahol történések?
Coyote-UK Creative Commons License 2000.08.12 0 0 11
Cia'o! Nagyon úgy néz ki, hogy egy ideig nem találkozhattok az ULTRAS KLAN-nal meccseken! Biztos tudjátok, hogy csapatunk Csepelre költözött és nem nehéz kitalálni, hogy mi nem megyünk utánuk! Mi ugyanis a Kerületnek szurkolunk és nem a Csepelnek és mi tartjuk magunkat az elveinkhez, nem úgy mint mások...

CSEPELI NEM LESZEK, SOHA ILYET NEM TESZEK!!
LUSPY ULTRAS KLAN (??)

Giorgetto Creative Commons License 2000.07.11 0 0 10
Másodkézből (LB) úgy hallottam, hogy Tatabányán összeverbuválódik egy hoolcsoport (a névre nem emléxem) helyi arcokból, azt nemtom, hogy pontosan kik ezek az emberek, de nemsokára kiderül, ha kiderül...
Előzmény: prince (-)
HOROG(diósgyőr) Creative Commons License 2000.07.08 0 0 9
Diósgyőrben nincsen semmi különösebb újdonság,néhány régi szimpatizáns nem igazán barátkozik a volánnal,már pedig más lehetőségünk nincsen.Errefelé pedig tényleg a lokálpatriotizmus a legerősebb/talán az egész országban/!
Úgyhogy DIÓSGYŐRÉRT továbbra is együtt harcolunk!
Üdv.
HOROG©
HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!
MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!!!
Parmi Creative Commons License 2000.07.08 0 0 8
Fehérvári infók:
1) az új vezetőség ki akar rakni minket az F-ből, vmi családi szektorokat szeretnének létrehozni. Még nem lefutott a dolog, de nem lesz egy könnyű játszma.
2) Új tagokkal és erővel indul ősztől a fiatalokat tömörítő, az RBD égisze alá tartozó Ultras of Red-Blue City.
Parmi Creative Commons License 2000.07.08 0 0 7
Hool!

Mikor olvastam "Valaki..." írását, nekem is az jutott eszembe, hogy igen, könnyebb volt, mert a VIdi közben a második osztályban menetelt.

De, egy dolgot azért ne felejtsünk el! EGY SIMA GÁZSZERNEK BIZTOS HOGY SENKI NEM SZURKOLT VOLNA, MÉG AKKOR SEM, HA A VIDI MEGSZŰNIK, VAGY MEGYE 2-ES!!!! Ez tuti, az RBD többi tagja nevében is nyugodtan mondhatom.

Más lett volna a helyzet egy fúzió esetén. Ott sok mindentől függő lett volna: szín, elnök, stb-stb. De úgy voltunk vele (amikor nagyon erősen képben volt a fúzió), hogy nem járunk ki olyan csapat meccsére, amiben a Gázszer név szerepel, tehát a Gázszer-Videoton nevű csapat meccsére sem! Bár egy idő után lehet, hogy meggondoltuk volna magunkat. Szerencsére végül elmaradt az egyesülés, és él és virul kedvenc csapatunk!!!!
Ennyit szerettem volna a témában elmondani.

hool_ Creative Commons License 2000.07.08 0 0 6
Balázs Guardia!

Sajnos már nem riválisok!
A SFAC a megye II-ben nyomul, míg a Matáv az élvonalban!
Sajnos ez jó pár osztály különbség, ezért ma nem beszélhetünk riválisságról!
Ciao!

Előzmény: hool_ (5)
hool_ Creative Commons License 2000.07.08 0 0 5
Szevasztok!

Igen, lehetséges, hogy ott leszünk a meccseken! Ez ma délután kiderül majd!
Tudjuk, hogy ez a hejzet most elég fura, de mi foci szurkolóknak tartjuk és tartottuk is magunkat. Így is úgy is látogatnánk az NB I-es meccseket, ráadásul Sopron labdarúgásának a felemelkedésének lehetünk ismét szemtanúi. Miért hagynánk ki? Ha úgy döntünk, hogy megyünk, a szívünk akkor is a Soproni FAC-é marad!!!!!!
A Fehérváriak azért voltak kedvezőbb helyzetben, mert nekik az esélyük is megvolt végig arra, hogy visszakerüljenek az élvonalba. Ők nem a megye II-be kényszerültek vissza mint mi! Ha fordított lenne a hejzet, akkor szerintem ők is meggondolták volna magukat!
Srácok, az NB-I, és a megye-II között óriási a különbség!!!
A lokálpatriotizmus pedig Sopronban ÓRIÁSI!
Akár csak Szegeden vagy Miskolcon!
Egyszer már bizonyítottunk, szeretnénk bizonyítani most is! Én voltam az egyik aki ellene voltam ennek a Matávosdinak, de el kell döntenünk, hogy eltűnik a C.B. a süllyesztőben vagy sem!!
Úgy gondolom, hogy a csoport érdekét kell szem előtt tartani!
Lehetséges, hogy holnaptól egy új fejezetet nyitunk az életünkben, de a szívünk egyetlen csapata mellett továbbra is kitartunk!

Ciao!
Hajrá Sopron! Hajrá SFAC 1900! Hajrá Magyarok!

Előzmény: Valaki aki ott volt (4)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.08 0 0 4
Eddig egyedül Székesfehérvárott tapasztaltam klubhűséget vidéken! Ők korrektek voltak, azt mondták nem mennek ki, és nem is mentek ki! A többi városban a lokálpatriotizmus erősebb, mint a klubhűség, mint pl. Szegeden tavaly. De ez lett volna Pécsett is (szerintem), miként ez lesz Miskolcon is. (Nem akarom minősíteni, mert nem tudom, én hogyan élném meg a hasonló eseményeket.)

Pedig talán pont City Boy írta, hogy milyen jók is a megyekketes meccsek?!

Az viszont tuti, hogy egy Demszky - Dózsa megbeszélés és megegyezés sem tudna engem a Megyeri útra kényszeríteni...

Balázs Guardia Creative Commons License 2000.07.07 0 0 3
Micsoda??? City Boys Matávon?! Nem úgy van, hogy ők a városi riválisok?
biancoblu Creative Commons License 2000.07.07 0 0 2
Új csoport az MTK-nál! A csoportunk neve Haragvó Kékség lesz, egylore 12-en vagyunk. Új helyre megyunk és megpróbáljuk meghonosítani a minoségi szurkolást a Hungária korúton. Az alapítok nagyrészt a Blue Front kotelékébol kerulnek ki, de új embereket is toborzunk. A csoportunknak nem célja semmilyen eroszakos cselekedet végrehajtása, az ellenfél szurkolóival nem kívánunk foglakozni! A Fronttal nem tudom mi lesz, mivel egy éve mindent mi csináltunk (a drapi kirakásától a koreográfiákig).

HAJRÁ MTK!!!

City Boy Creative Commons License 2000.07.07 0 0 1
Könnyen elöfordulhat, hogy a City Boys Sopron ott lesz az elsö osztályú Matáv-meccseken. Holnap lesz az egyeztetés a Matáv és az Önkormányzat vezetöivel ....
Hétfön beszámolok !
Előzmény: Tomiboly (0)
Tomiboly Creative Commons License 2000.07.07 0 0 0
En 0 csoportban vagyok benne.
T
Előzmény: prince (-)
prince Creative Commons License 2000.07.07 0 0 topiknyitó
Üdv Mindenkinek!

Azért nyitottam ezt a topicot,hogy megtudjuk(mert szerintem mást is érdekel)milyen változások történtek az előző bajnokság óta a szurkolói csoportoknál.Pl:megszünés,átalakulás,új név esetleg új csoportok alakultak? Vagyis az új bajnokságban melyik csapatot milyen csoportok(ultra,hool)támogatják majd?Vagy bármilyen érdekes információt amit a csoportotokkal kapcsolatban lehet tudni és nem titkos itt lehetőség van megosztani mindenkivel.
Előre is köszi a hozzászólásokat!
Hajrá Magyarok!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!