Pl azért mert ott bárki bárkinek a nevében bármit írhat. Itt viszont van regisztráció, és ha valaki micu néven valami baromságot ír, akkor lehet tudni hogy ez ugyanaz a micu aki a többi baromságot írta ezen a nicknéven.
Üdv:Micu
Ne csak az internet ill a kóder esetleg linux vagy windows rovatot látogasd, hanem mondjuk az Ámort is. Eszméletlen állatok vannak ott, bár szerintem mindenki poénból csinálja, és fogadni mernék hogy jó részük más nickjével (mivel nincs olyan regisztráció mint az indexen).
Üdv:Micu
Hát a szakmai fórumok szerintem jobbak a terminálon mint itt. (Igaz itt nem is nagyon vannak). Barmok meg itt is vannak szépszámmal, elég csak belenézni a politika fórumba... :)
kemikális wórfer: az ilyen köcsög tapló beszolások miatt kell a terminalra is regisztráció... szerinted ezt a megnyilvánulásodat mikor fogják kimoderálni?!
"Allitolag sokkal fiatalabbak irnak oda es igy problajak kiengedni a faradtgozt"
hmm... ez nagyon állítólag, mert sok-sok értelmes szaki van ott...
bár, sajna az utóbi időben (kb. 2-3-4 hónapban) tényleg eszméletlen mód elszaporodott a sux, de ezelőtt ilyen nem volt...
én pl. 1.5 éve rendszeresen (vagyis az indítás óta) rendszeresen olvasom a HirNet-et (valaki emléxik még rá???), de valóban, csak mostanában szaporodtak el a 12 éves puhapöcsök... gondolom, mostanság vett nekik apu-anyu szgépet, és erre élveznek.
de azért ne általánosítsunk; sokszor tapasztaltam már, hogy egy srác feldobott valami nagy problémát, és 1 napon belül megkapta a választ.