Indítottam egy topicot, aztán rájöttem, hogy lett volna fórum ahová írhatom, így aztán nem fárasztalak azzal, hogy más topicokba küldözgesselek, ezért ide másolom.
Ime -
Bocs! Elhamarkodottan indítottam egy topicot az alábbi élményemről, de azt hiszem itt a helye.
Drága fiatalok,
Ne menjetek a Budapest plázsra ha nem, akarjátok, hogy összeverjenek titeket.
Bringával jöttem át a budai oldalról és pechemre a pesti rakparton akartam folytatni az utamat. A rakparton semmiféle jelézés nincs, hogy építkezési terület (mellesleg nincs is építési engedélyük) lenne vagy ilyesmi.
Éppen gurulok rá a rakpartra amikor valaki hátulról elkapja a hátizsákomat és leránt a földre.
Akkorát taknyoltam mint egy ház, a tenyeremről és a térdeimről simán lejött vagy 4kg bőr még jó, hogy volt rajtam sisak mert különben még a fejem is szétment volna. A kerekembem olyan nyolcas lett, hogy egy butább elemi iskolai csoport számára is kiváló szemléltető eszköz lenne matek órákon.
Amikor felkeltem a buzi kis biztonsági őr ott örömködött felettem, mire persze egy olyat lekevertem neki, hogy (remélem) két hétig cseng még a füle tőle.
Persze rögtön ott teremtek a haverjai és csak az mentett meg a lincsléstől, hogy
1.) ők is be voltak szarva olyan nagyot zuhantam
2.) a lemerült mobilomon rögtön virtuális hívást kezdeményeztem a rendőrséggel, amitől a kis köcsögök rögtön elpucoltak a helyszínről
Most szerintetek kit jelentsek fel a buzi kis "kopasz" biztonságiakat és a céget vagy azt a kretén társaságot akik (hangsúlyozottan építési engedély nélkül) építkeznek a parton és egy kőagyú kis nullszaldós társasággal terrorizálják a járókelőket????
Üdvözletel: agresszívmalac
UI.: Miért van az, hogy aki bringával közlekedik azt mindenki céltárgynak tekinti.