Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2000.07.05 0 0 3
Bocsánat, hukk... mi van a hajamon?!
Labor Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2
Ez kirááááálz, bmeg!
Kocsis Orsolya rulez!
Teve99 Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1
Belepek a klubba!
En leszek a titkar, mivel meg ugy sincs, asszem ezellen Jhannin elnokurnak sem lesz kifogasa.
pipi Creative Commons License 2000.07.02 0 0 0
nem 0 erről szóló topic van már :))
jhannin Creative Commons License 2000.07.02 0 0 topiknyitó
Engem spec. az még nem is nagyon zavar - csak szórakoztat -, hogy egy magát tanárnak nevező hölgy ilyen iszonyúan igénytelen honlapot enged ki a hálóra, helyesírási, stilisztikai és esztétikai bugok tömke légével.
Az már egy kicsit zavar, hogy korunkban ilyen tanarak is járkálnak föl-s-alá, de persze a Hajadonról - tapasztalat híján - véleményt nem mondhatok, de mit lehet tenni, bele van vésve agyba, hogy aki ilyen gázolmányt tesz össze, az jó ember nem lehet. Talán tévedek.

index.szemfüles, úgyhogy kb. egy héttel ezelőtt megtalálta és kirakta a remekművet a nap linkjének, érkeztek is a látogatók jól, pörgött aranyosan a számláló, mindenki olvasta Pitagórász tételét s a Hajadon szép szakmai sikereit, [/me csodálkozott, hogy egy számítógépkezelői tanfolyam informatikatanárrá teszi az emberfiát-lányát, de ez megint magánügy] sőt, írták is a vendégkönyvet rendesen a nagy guruk, lett is vagy félszáz hozzászólás.
[Kettő közülük az enyém volt, amelyekben részletesen leírtam a honlap helyesírási hibáit, és - ó, bocsásd meg! - elszöszmögtem most is kifejtett undorító előítéleteimet.]

Most meg van 14.

Mind nagyon kedves, mind jól struktúrált, tetszik a tartalma, gratulálok, üdvözlöm a családodat.

Nekem ez nem tetszik.

De tudom, helytelenül: ha elzárkózom az emberktől, szívem megtelik keserűséggel, és boldogtalan életem lesz. Így úgy érzem, itt az idő, hogy megalapítsuk a Hajadon FanClubot. Uhrin Benedeknek leáldozott, új bálványok kellenek.

Próbáljuk előítéletektől mentesen, tágra nyílt szívvel szeretni a Hajadont, és rajongjunk iránta, hálótársaim.

Tudtukon kívül kezdtek gyűlni az alapítók: azok, akik olyan hozzászólást írtak a vendégkönyvbe, ami elnyerte a Hölgy tetszését. Szemezgessünk hát a szeplőtelen szavakból, mondjuk Gipsz Jakab, webmester:

Kedves Kollegina!
Orom latni, hogy onerobol is milyen magas szintre el lehet jutni webdesign teren. Nekem tanfolyamot kellett vegeznem, de meg igy sem kozelitem meg a munkadbol arado zsenialitast. Nem is talalok dicsero szavakat!
Jo lenne felvenni Veled a kapcsolatot, hogy - meg ha csak hobbi vagy felallas szintjen is - egyutt dolgozhassunk, trukkoket, otleteket leshessek el Toled!
Le a kalappal!

Üdvözlet: tjp

ps: most ki a szemét?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!