Keresés

Részletes keresés

t0m Creative Commons License 2000.07.06 0 0 36
Kedves Pulsar!

Nem is vagy automex-es!
(Megneztem a proxy-logokat es amikor postoltal nem volt automexes az indexen)
De maskulonben is az automexnek semmi koze a Diablo2-hoz mert a Havas az NTec disztribucio, tehat amit mint belso info mondtal az megint butasag.
Sajnos ami a magyar helyzetet illeti, TRf-nek igaza van, bar ami a sajat tapasztalatomat illeti, egy jo disztributornak nagyobb eselye van egy NDA-s betat kapni mint egy ujsagnak.

t0m

kaviat Creative Commons License 2000.07.05 0 0 35
ugyan flashman mesterem semmi gond.. ha gyors akarok lenni én is lazán mellé nyúlok

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: flashman (31)
TRf Creative Commons License 2000.07.05 0 0 34
:-) Oké, feladom. Nem ugyanazt a nyelvet beszéljük.
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.01 0 0 33
Volt egy varázsszó: televízió. A magyar cégek mellett a külföldiek is küldenek mindenfélét direktben, ha kell. Ha nem, akkor is. Bocs, de nem fér ide a lista, több ezer. Kapcsolat kérdése az egész. Ezt mindenkinek magának kell kiépítenie.
Előzmény: TRf (22)
hkr Creative Commons License 2000.07.01 0 0 32
En is dolgoztam az Automexnek multimedias CD-k magyaritasan. Azota is varom a beigert tiszteletpeldanyt a programokbol. Nem hianyzik, csak ha egyszer igernek valamit, akkor tartsak is be. Arrol nem beszelve, hogy 10 program kozos elkesziteseben allapodtunk meg, erre adtam az arajanlatot is, de osszesen 3 CD-t kellett vegul megcsinalnom. Es nem azert, mert sz@rul csinaltam, hanem mert volt nalamnal protkosabb ember. Ennyit az Automexbol.
flashman Creative Commons License 2000.06.29 0 0 31
Bocsi kaviat termeszetesen nem neked cimeztem a mondandomat.
flashman Creative Commons License 2000.06.29 0 0 30
Es te most buszke vagy arra, hogy ott dolgozol?
Agyatlan. Marhajo reklamot csinaltal a cegednek, bar kerdes, hogy ki fog oda menni ezek utan. Szarrago kis fereg vagy.
Előzmény: kaviat (16)
Lunatic Creative Commons License 2000.06.29 0 0 29
Kopasz testvér!

Én mennyek ki?
(rosszul értelmezlek? :-/)

Előzmény: Törölt nick (27)
Lunatic Creative Commons License 2000.06.29 0 0 28
ezt csekkoljátok le:

http://index.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9019613&uq=0

JELENCSÜK ÉS KONCOLJUK FEL AZ ÖSSZESET!

:-)

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 27
Vagyis: nem nyert, balra a kijárat.
Előzmény: Lunatic (26)
Lunatic Creative Commons License 2000.06.29 0 0 26
Kedves Pulzar!

Hát már ne is haragudj....de elég féreg módon viselkedtél, és még büszke is vagy rá....furcsa...

Odáig OK, hogy kiadó vagy meg minden,
de kicsit hamarabb járt a szád mint a szemed...

ha esetleg bemennél a Bnetre (a játék internetes része, ahol multiplayerben lehet nyomni, kizárólag eredeti példányokkal) körülnézni, vagy az autentikusokat kérdeznéd...
hát nagyon csodálkoznál...
főleg azon, hogy a hivatalos időpont előtt 3 nappal már legális BNETES (tehát eredeti példánnyal rendelkező) gamerek nyomultak...

szarrágásból jeles.
az oknyomozó riporterkedés nem a te pályád

egyébként ha meg az zavar hogy te nem tucc jáccani vele, más meg igen
és így beárulod az ovónéninek lásd kivel van dolgod, kapsz tőlem egy kópiát...:-)

(az utolsó mondat ércel van tele és blöff, az ímélcímem hamis, a jelszavamat ellopták, nem is én írok az indexre, és ezentúl kerülöm az Automex kiadványokat!)

Páá
Luna

netizen Creative Commons License 2000.06.29 0 0 25
Te Pulsar,
Ad 1. mi közöd hozzá.

Ad 2. Te mint magánemeber vagy mint Automex nem tarthatod nem megengedhetőnek, mert ti. semmi közöd hozzá, mert sem te sem az Automex nem rendelkezik tuljadoni jogalanysággal a játék felett. Ha a kiadó nem tartja megengedhetőnek az más dolog.

Ad 3. Gyárból kilopott szoftver: erre azt mondom, hogy nem tudod bizonyítani, más felől rágalom. Ha ti.az Indexnek megvan a megfelelő PR kapcsolata a kiadóval akkor hozzájuthatott, és lehet hogy megvan, ezt sosem tudhatod.

Ad 4. Ha valamit nem értesz, akkor előbb kérdezz és ne rágalmazz. Gy.K. A cikk szerzőjét elérheted (1 klikk a cikk végén).

Prológus: Megboldogult keresztapám szokta volt mondani: Fiam gondolkozz, mielőtt segget csinálnál a szádból... Ez most továbbadnám neked is, mint jótanácsot.

Előzmény: Pulsar (17)
Zivos Creative Commons License 2000.06.29 0 0 24
Finom voltal corporal. Hogy lehetnek ilyen aljadekok? Remelem Pulsar nem olvas ilyen szemet warezolos oldalt tobbet. Masfel eve ez volt a legpatkanyabb hozzaszolas az InterNeten. Ha mar valaki ilyen aljadek, hogy a BSA-val foglalkozik legalabb ne reklamozza. Ha valaki tud adatot Pulsarrol szivesen elinteznem egy Mail Bombbal, bar meg jobb lenne egy radiotelefonszam, mert a szamcsere legalabb penzbe kerul.
Előzmény: corporal (23)
TRf Creative Commons License 2000.06.29 0 0 22
Bocs, de egy szavadat nem értem. :-) Illetve de, bizonyos szavakat igen, csak azt nem, mit akarsz mondani. Esetleg ha nem ködösítenél ennyire...

Kivel nem cserélgetsz mit? Milyen lehetőségek vannak? Milyen CD-ket hozott tegnap a posta, és hogy jön ez ide? Ki preferál sajtótermékeket? Ki beszél a külföldi újságokról (ott teljesen más a helyzet, mint itthon!)? Milyen CD-id voltak régebben? Mit kellett neked először bemutatni? Kinek ne higgyek?

Kb. ennyi. De mivel komolyan érdekelne a dolog, megtennéd, hogy (amíg a titoktartási kötelezettség engedi) kifejted?

Előzmény: Törölt nick (19)
Laci Creative Commons License 2000.06.29 0 0 21
Figyu, ha valaki manapság bármilyen (főleg játék) progit ír, akkor azt erősen be kell kalkulálnia, hogy azt biza le fogják nyúlni, és legtöbben ingyen játszanak vele egy pár napig, a keménymag pár hónapig, aztán kidobják a fenébe. Ezért aztán ki akar pénzt is kiadni?

Mellesleg szerintem a diabló eltorzult agyú és erkölcsű emberek szüleménye, és nem szivesen dolgoznék ilyenekkel együtt.

Szerintem pedig ez a besúgósdi ez kb olyan, mint ha a buszon amikor jön az ellenőr elrikkantani magadat, hogy ide jöjjön ellenőrbácsi, a ez az ember most akar csak lukasztani!
Vagy ezt is meg szoktad csinálni?

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 20
Te Pulsar, és mit gondolsz, ha a cégedről, az Automexről nem ír a sajtó (nem sokat, de keveset se), azt is megengedhetőnek gondolod? Mondjad, értesz te a PR-hez? Nem vagy kicsit túl frontos? Ha esetleg telefonon, vagy IRL elintézted volna ezt a problémát, és nem kevered a fecest, akkor szerintem hamarabb célt értél volna.

Jó kis reklámot csináltál a cégednek.

Egyébként meg fogom nézni az ominózus cikket, hogy az általad emelegetett kitételek benne vannak-é )lopás reklámozása, stb.). Ha nem - hát akkor az nem annyira jó (PR).

Egyébként meg minek szidjunk. Elég aktív vagy te saját magad.

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 19
Hát például, de van annál azért komolyabb papír is. Én például nem cserélgetek (mindent). Vannak más elvi és gyakorlati lehetőségek is. Nekem pl. tegnap hozott korongocskákat a (magán) posta. Mindennapos gyakorlat ez, hogy egyes sajtótermékeket preferálnak (egy ideig), a többieknek meg kuss van. Ha végiglapozol mondjuk vagy félévnyi külföldi újságot pár kiadótól, akkor meg fogod látni, hogy egy adott időszakban X cég Y lapot preferálta, U pedig W-t. Régebben magamnak is voltak ilyen korongocskáim (na meg természetesen megfelelő indokaim, hogy miért is kell nekem először bemutatni). Ne higgyél nekik. Ha éppen nem ilyen a piac (túl sok játékot lopnak), akkor persze nem szeretik az adott országot, térséget. Ez egy örök játék.

Előzmény: TRf (13)
Halászkirály Creative Commons License 2000.06.29 0 0 18
Bizony, nagy dolgok ezek..
Pulsar Creative Commons License 2000.06.29 0 0 17
Azthiszem, némileg félreérthető voltam.
Az Automexnél dolgozom, igy biztosan állíthatom, hogy a Blizzard (a Diablo II kiadócége) NEM küldött Magyarországra több nappal az amerikai megjelenése előtt tesztpéldányt. Állításom könnyedén ellenőrizhető, mivel a külföldi szaklapokban, specializált honlapokon, melyek napi látogatottsága sokszorosa az Indexének (www.avault.com, www.ga-source.com, www.gamespot.com) nem található leirás a játékról.

Továbbá, a fő problémám, hogy nem tartom megengedhetőnek, hogy Magyarország legnézettebb online újságja egy magáncég által gyártott, de a gyárból kilopott terméket teszteljen, azt véleményezze, majd nyíltan megossza a nagyközönséggel

Aki szerint a lopást a média nyugodtan népszerűsítheti, reklámozhatja, és bármiféle következmény nélkül megjelenítheti a nagyközönség előtt, az nyugodtan szidhat továbbra is.

kaviat Creative Commons License 2000.06.29 0 0 16
:))))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Gonosz Frici (15)
Gonosz Frici Creative Commons License 2000.06.29 0 0 15
Szépen írsz. Biztos homlokon csókolt a múzsa. Bár a mázsa tette volna...!
Előzmény: Pulsar (-)
bádiháli Creative Commons License 2000.06.29 0 0 14
Kedves Pulsar !

1. Szerintem te ezt simán poénból írtad ugye ? Nem mondod komolyan, hogy végigolvastad a cikket aztán felhívtad a BSA-t ?!
2. A Diablo II.-re minden szerepjáték-bolond évek óta vár. Gondolom a cikk írója is. Bocsáss meg neki kérlek.

bádiháli

ui: Ezúton közlöm, a gépemen több illegálisan másolt szoftver is fut. Ha esetleg szeretnél feljelenteni jelezd, szívesen állok rendelkezésedre.

TRf Creative Commons License 2000.06.28 0 0 13
Bár én nem játékban utazom.

Indiánom, ez esetben nem én vagyok alulinformált. De ez talán nem is érdekes. Piszlicsáré kis ország vagyunk, hihetetlen gyenge eladási adatokkal (különösen, ami a játékokat illeti!), le sem szarnak minket odakint, és ha mégis, akkor azt kegy. A beszerzési források viszont teljesen egyértelműek, és olyannyira nagy dobra vertük őket (éppen a fenti okok miatt), hogy az élkonkurenciával is cseréltünk kontaktinfókat és névjegyeket. Embargós info alatt Non-disclosure Agreementre gondolsz? Évente ha egy NDA-s játékbéta érkezett, már úgy örültünk, mint majom a farkának. A tapasztalat beszél belőlem, jó ideig ez volt az életem, és nem hiszem, hogy az elmúlt fél évben megváltozott volna a játékvilág. De ha megkérdezel bárkit a jelenlegi játékújságoktól, pont ugyanezt fogják mondani.

Előzmény: Törölt nick (4)
Fresh Prince Creative Commons License 2000.06.28 0 0 12
Úúúúútálom az ilyen besúgó fajtákat!
De ahogy látom, nem vagyok egyedül.
többség Creative Commons License 2000.06.28 0 0 11
Inkabb huzzal vissza szepocsem a szuzes topicba es bizonygasd tovabb, hogy mennyire mindenki felett allsz, vagy klikkelgess a neten penzert acsingozva az a havi 12000 biztos jol jon.

Pusztujjon a fergese!

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.28 0 0 10
Szok lenni ilyen papír.
Előzmény: mulder_ (9)
mulder_ Creative Commons License 2000.06.28 0 0 9
Es meg nem is beszeltunk a tesztpeldanyokrol.....

A blizzardnal altalaban a jatek kiadasa elott lehet ilyenre jelentkezni es eleg eros szures utan kidobnak a szerencses kivalasztottnak egy beta verziot tesztelesre,persze vmilyen szerzodessel mellekelve...legalabbis en igy tudom

de hogy ez a pulzar mennyire hernyo...

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.28 0 0 8
Csak nem egy kezdő újságíró?
Előzmény: Ideges (7)
Ideges Creative Commons License 2000.06.28 0 0 7
Ideges vagyok, ha arra gondolok, hogy engem is feljelenthet valaki. Pulsar elég nagy patkány lehet.
_kEn_ Creative Commons License 2000.06.28 0 0 6
Pulsar mester, ahelyett, hogy orulnel annak, hogy up-to-date infokat kapsz valamirol inkabb kotozkodsz
kbf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!