Tegnap neztem: Mindenki megvan (Everybody's fine) cimu filmet.
Robert De Niro (Frank Goode), Drew Barrymore (Rosie), Kate Beckinsale (Amy), Sam Rockwell (Robert), Katherine Moennig (Jilly), Lucian Maisel (Jack), Damian Young (Jeff), James Frain (Tom)
10/10.
"Frank Goode egész életében keményen dolgozott egy huzalgyárban, hogy családjának mindent meg tudjon adni. Nyugdíjasként ébred rá, túl kevés időt töltött gyerekeivel, így itt az ideje, hogy változtasson. A szívhez szóló film egy olyan családi problémát mutat be, amit sokan jól ismerhetnek a modern világban. Szülők és gyerekek távol élnek egymástól és annyira lefoglalják őket problémáik, hogy eszükbe sem jut meglátogatni a másikat."
Szerintem meg sajnos nem lett jó. Hiába zseniális a két "félisten", szinte semmi atmoszférája nincs a filmnek, és gyakran kiesik a ritmusból. Minden esetre jó volt őket újra együtt látni, de nem hiszem, hogy még egyszer meg fogom nézni a filmet. Ez pedig egy Pacino vagy DeNiro filmesetében már régen rossz...
Madárijesztő - Érdekes Pacino karaktere, nagyon jól megformálja a nem kifejezetten scarefaces, keresztaoás, vagy kánikulai délutános figurát. maga a film kicsit silányabb, de azért nézhető,heléyenként érdekes, olyan 7/10 :) Ja, hackman is nagyon jó!
Az az igazság, hogy legyenek akármilyen öregek, ha Al Pacino és Robert De Niro egy filmben van...mindegy...szóval meg kell nézni! Ez nem szabad ki hagyni.
Lehet, hogy a film túl van lihegve, lehet hogy nem lesz olyan fergetegeses remek...de a világ legjobb szinészei közül ettő játszik benne...most komolyan, kell ennél több?
Szóval...akámilyen a lesz a film, az ő játékuk miatt mindenképpen érdemes megnézni. szerintem.
A filmes marketingguruk pontosan adagolnak: a premier előtt újabb, a korábbinál hosszabb, és többet mutató előzetes került a világhálóra Al Pacino és Robert de Niro készülő szupermozijáról. A világszerte sokak által várt Righteous kill amerikai bemutatója szeptember 12-én lesz.
A beetetési gépezet profin működik a Righteous kill (szó szerint jogos gyilkosság) esetében is, a szeptemberi bemutató előtt most egy újabb, a korábbihoz képest bővített előzetes került fel a világhálóra.
Ebben már lövöldöznek, keményen verekednek, és néhány női testrész is megvillan. A két öregedő hérosz fintorai most is tökéletesen bejönnek, a Rolling Stones nemkülönben. Az ismert rappert megbilincselik.
Sajnos nem lehet nem észrevenni, hogy Robert de Niro és Al Pacino hamarosan a Jack Nicholsonra az utóbbi időben jellemző nyugdíjas-szerepekben bukkanhat majd fel, ráadásul nem kevés kilót is felszedtek az utóbbi időben.
De ők öregen, vagy inkább öregedés közben is nagyon-nagyon jók, nem véletlen, hogy rajongóik izgatottan várják a közös filmet.
Hú és most látom Gene Hackman a másik főszereplője, másik nagy kedvenc színészem, asszem záros határidőn belül meg kell szereznem a filmet :P Persze azért aki látta írhat róla vmit :)
Keresem Me, Natalie c. filmet Pacino-tól aki tudja hol lehet hozzá jutni írjon vagy akinek megvan és eladná persze eredetire gondoltam. A legobb lenne magyarul aztán lehet német és végül angol legvégső soron mivel németül jobban tudok.
A Velencei kalmár az megvan :) Nem turkálóból de valóban 990ft-rt engem az igazi ritkaságok érdekelnének Pl most rendeltem meg Amerikából az An actor's vision-t a héten érekzik meg, azért vállalkoztam erre mert évek kérdése mire Mo-ra ér azt meg én nem várom meg. Németországból a 88 Minutes fogom megrendelni mert úgy látszik nem akar magyarul megjelelni de németül nekem jó.