Keresés

Részletes keresés

Attosz Creative Commons License 2000.07.24 0 0 3
Most nem tudom melyikre kell a konyhakész ötlet, de a win 98-nál egyszerű (ha nem is erről van szó, valaki hasznát veheti):

Start menü->Beállítások->Mappa beállításai->Fájltípusok->a problémás társítást kijelölni->Eltávolítás

Visszaáll a "társtalan" állapot, lehet újra társítani.

TaXiN Creative Commons License 2000.07.19 0 0 2
Ezt meg is csinalom, ha a regedittel utannanezek, at is allitja az openert, DE valahol masutt is atallitodik a ..., mert hiaba akarok mas kepnezegetot, az az atkozott MS photo miacsuda jon be. Gondolom az Office2k miatt lehet, de most nincs W98 gep a kozelben, igy probalgatni nem tudom.
Van valakinek konyhakesz 5lete ?
Előzmény: sip pista (0)
akoel1 Creative Commons License 2000.06.27 0 0 1
Köszi a segítséget, magamtól az életben nem jöttem volna rá a megoldásra.
a registrys meg reskrites dolgot hiába kerestem a helpben, nem találtam

Mégegyszer köszi

sip pista Creative Commons License 2000.06.26 0 0 0
hali,
nyitsz egy explorer ablakot, keresel egy `olyan' file-t, kijelölöd (1xbalegér), aztán a shiftet lenyomva 1xjobbegér. a menüben lesz olyan, hogy "Open With...", aztán nosza
persze a registry-ben sokkal egyszerűbb (vagy bonyolultabb, ízlés dolga)
p.

ja és ha van reskited, assoc.exe és ftype.exe ...

Előzmény: akoel1 (-)
akoel1 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 topiknyitó
Kérdésem, hogyan lehet a default értelmezo hozzárendelést megváltoztatni. Valójában lehet, hogy nem ez a neve, ezért pontosítok.
Ha egy még új kiterjesztésü fájlra kattintok a WintowsNTExplorer alatt, akkor rákérdez, hogy melyik programor rendelje ezek után mindig az adott kiterjesztésü fájlhoz. (ezekután a fájl elött mindig a megfelelö értelmezo ikonja jelenik meg)
Hogyan lehet ezt megváltoztatni, vagy törölni.
Például készítettem egy .blabla kiterjesztésü fájlt amihez az mspaint-ot rendeltem. Kiprobáltam a Wiew/Option/Filetypes menüpontot de itt nem lehet változtatni, mert az adott kiterjesztes még csak meg sem jelent ott.
Ugyan ez a helyzet amikor installáltam egy programot es a jpg fájlokhoz automatikusan a qucktime picture view -ét rendelte, ami ráadásul nem is jó és meg sem tudom változtatni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!