Szerinted hogy szkenneljem be?
Na jó, segítek. Közel s távol sehol szkenner, és különben is most tiszta csatak a frizum. Nem gondolod, hogy így nyilvánosság elé állok:)
Amúgy nem voltam elég képszerű?
Jeho, mér nem megy a raszta? Kurva egyszerű berasztázni a hajat. Ja, egy kategória kimaradt: a sörös frizu. Király pedig. Kicsit hasonló a rasztához, csak egy fokkal gusztustalanabb':) Lásd ex Sepu énekes, Max Cavalera bácsi.
Nekem má vót ilyen is 8D Tök jó illata volt:)
Akkó nekem nem olyan van :'P
Az én sörényem vállon túl ér úgy 5 centivel, és begöndörödik a végén vagy hullámosodik. És ha kihúzom, akkor még hosszabb is (de nem szoktam). És gyönyörű mogyoróbarna színű és elég jól ápolt (általában).
Mostakkor ez melyik kategória?
Szerintem olyan vedder sztájl (mármint a régi vedder:)
Vincent,
mondom, hogy esélyed sincs.
Szerinted a szekusok viccből állnak ott?
Meglátják a pisztolyodat, aztán jól agyba főbe vernek. És még szerencsésnek érezheted magad, hogy ennyivel megúsztad ':)
Vagy már az ajtóban elkapnak, megmotoznak úgy emberesen, kiemelik a pityut az övtasidból, aztán meg...
Nem semmik ezek. Hallottam már olyat is, hogy egyik-másiknak x-ray implant van a szemébe építve.
Bár lehet, hogy ez afféle urban legend...
de jó, most találtam meg ezt a topicot, de ez nagyon király.
Rőzsém nekem is van. És rázni is szoktam. Mármint koncerteken. Körülöttem kb. egy méteres körben nem igazán örülnek olyankor.
Vincent,
mire felemelnéd az ollót, már fejbe is nyomott a basszgitárjával:) Nem gyenge gyerek ez én mondom. A summer rockson is állandóan a bicepszét mutogatta, én meg kiáltottam, hogy Höjj, meg hogy Arrgh.
És a Simen rőzséje az Nektek piskóta?
Jeho! Milyen az a Kurtcobain sztájl? Mert neki volt rövid bili, meg hosszabb apródfrizuja is. A szolid metálosról nem is beszélve.
planar